megim bapıyosun dun göremedik senı yoktun
neyse kızlar ben gideyim pazarım var bugün sonra da yemek faslı anca akşama gelirim.görüşmek üzere
İNŞ CANIM İNŞ BİRŞEY SORUCAM HAYATIM BAZILARI HAMİLE KALABİLMEK İÇİN 14. GÜN FALAN DİYOR BAZILARIDA ADETİN HEMEN BİTİMİNDE DAHA İYİ DİYOR ACABA HANGİ GÜNLER DAHA GARANTİ OLUR K:18::18:
kuzum ben bu ay şöyle yaptım adet birinci gününden itibaren sayarak 10.12.14.16.18. gun halvet yapacakken 10.12.gun yaptık 13.gunde ıse akıntıyı farkettim yanı yumurtladıgımı
o gun yıne yaptık ve ertesi gun yaptık bıraktık sen yumurtlamanı farkedbılıyomusun kuzum birde kaç gunde bi adet oluyosun misal 26 gunde bir ise 14 gun cıkarıyosun 26 dan 12 kalıyo yanı yumurtlaman 12. gune tekabul etmesı gerekıyo ama bu bazen şaşabıldıgı ıcın bence 10. gunden başlayarak gun aşırı yapmak lazım kuzum
hayirlisi canim insanllah guzel haberler veririz burdan canim ben herhalde karistirdim ve senin yerine birine cvp yazdim heralde
amiiin cnmcım evet karıştı biraz ama olsun
ben hala ovucanlarla oynuyorum
kuzum ben bu ay şöyle yaptım adet birinci gününden itibaren sayarak 10.12.14.16.18. gun halvet yapacakken 10.12.gun yaptık 13.gunde ıse akıntıyı farkettim yanı yumurtladıgımı
o gun yıne yaptık ve ertesi gun yaptık bıraktık sen yumurtlamanı farkedbılıyomusun kuzum birde kaç gunde bi adet oluyosun misal 26 gunde bir ise 14 gun cıkarıyosun 26 dan 12 kalıyo yanı yumurtlaman 12. gune tekabul etmesı gerekıyo ama bu bazen şaşabıldıgı ıcın bence 10. gunden başlayarak gun aşırı yapmak lazım kuzum
amiiin cnmcım evet karıştı biraz ama olsun
CANIM ŞİMDİ BEN ESKİDEN DÜZENLİ OLUYORDUM AMA ŞİMDİ İKİ BUÇUK AY GECİKTİĞİ İÇİN AÇIKÇASI HESAP EDEMİYORUM ÇÜNKÜ BU AY ADTİM GECİKİRMİ GÜNÜNDEMİ OLUR BİLEMEDİĞİM İÇİN DEDĞİN GİBİ GÜN AŞIRI YAPMAKTA BULDUM ÇAREYİ ŞAŞMASIN GÜN ARTIK BEN TEDBİRİMİ ALDIM TAKDİRİ KURBAN OLDUĞUM MEVLAMA BIRAKTIM HAYIRLISI OLUR İNŞ:44:
CANIM ŞİMDİ BEN ESKİDEN DÜZENLİ OLUYORDUM AMA ŞİMDİ İKİ BUÇUK AY GECİKTİĞİ İÇİN AÇIKÇASI HESAP EDEMİYORUM ÇÜNKÜ BU AY ADTİM GECİKİRMİ GÜNÜNDEMİ OLUR BİLEMEDİĞİM İÇİN DEDĞİN GİBİ GÜN AŞIRI YAPMAKTA BULDUM ÇAREYİ ŞAŞMASIN GÜN ARTIK BEN TEDBİRİMİ ALDIM TAKDİRİ KURBAN OLDUĞUM MEVLAMA BIRAKTIM HAYIRLISI OLUR İNŞ:44:
amiiiiiin kuzum benım rabbım tez zamanda versin bebişi kucagınayazında bana olmustu öyle gecikme dr a gittim söktürücü verdi tam onu kullancagım gun adet olmustum
evet bu durumda en guzelı gun asırı kuzum ınsallahh tutar bu ay cnmcım
canım erken çıkmıştım pardonBen duymadım ferdat doktor sana boş gebelik mi demişti?
Nasıl anladınız durumu peki,anlatır mısın kısacık.Gidecektin ama
migrenim tutmuştu canımferdacım naslsn hiç görüşemıorz ya hasta falan deglsn demi utku geçmiş olsun demş de geçmişi okyamadım da cnm
tmm o boş gebelk muhabbetinden oyle dedi sonradan geldi aklma
canım hayıt göğüsten süt getirmezaaa kaç yeni başladın demi cnm sen buna Allah Allah nie ki süt gelsn ya Ferda da olmuodu oyle du bakalm bu iknci gunm benden gelck mi :26:
vuuu ovucan süperrrrr
canım bende öyle bir etkisi olmadıBu hayıt hapı muhtemelen iştah açıyor. Benim öğün sayım arttı.Acıkınca da midem kazınıyor.Neyse ferda gelsin ona sorayım.Zaten o geçmişi okurken görür cevap yazar
ay canıımmmmcanımm sız orda ben burda catladım tam 1 hafta oldu bılgısayar servısteydı evde masaustu vardı oda bozuldu şaka gıbı gıremedım resmen bagımlılık yapmıs bana burası
neyse bunu gecıyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
allahıma bınlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bir haber dahakızlarrrrrrrrrrrrrr bende hamileyimmmmmmmmmmmm bugn sabah test yaptım kopkoyu 2 çizgi anında hemde inanmadımm doktora gidicem 3de dua edin bana allahım herkese bu duyguyu yaşatsınn :)
megım havaı fişek istiyorum bendeee çok mutluyum ya biokadarda şokum
herşey yolunda canım çok şükürdün dr a gidecektin kuşum
geçmişe bakamadım koca yüzünden
bebeiş iyi miii gördün mü küçük meleğini
amiiiiiin kuzum benım rabbım tez zamanda versin bebişi kucagınayazında bana olmustu öyle gecikme dr a gittim söktürücü verdi tam onu kullancagım gun adet olmustum
evet bu durumda en guzelı gun asırı kuzum ınsallahh tutar bu ay cnmcım
İNŞŞ CANIM YAA EŞİME O HABERİ VERDİĞİM GÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN DELİ GİBİ HEYECANLANIYORUM NASIL SEVİYOR BEBEKLERİ BİR GÖRSEN AMA BİR TARAFTANDA KORKUYOR BENİM SKOLYOZUM VAR CANIM TAŞIYABİLİRMİYİM BEBEĞİ DİYE TEREDDÜT EDİYOR
İNŞŞ CANIM YAA EŞİME O HABERİ VERDİĞİM GÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜM ZAMAN DELİ GİBİ HEYECANLANIYORUM NASIL SEVİYOR BEBEKLERİ BİR GÖRSEN AMA BİR TARAFTANDA KORKUYOR BENİM SKOLYOZUM VAR CANIM TAŞIYABİLİRMİYİM BEBEĞİ DİYE TEREDDÜT EDİYOR
skolyoz ne kuzum heç duymadım:44: inşallah o gün gelicek kuzum o gün gelıcek rabbımın izniyle kavuşcaz bebüşlerimize inşallahhh
skolyoz ne kuzum heç duymadım:44: inşallah o gün gelicek kuzum o gün gelıcek rabbımın izniyle kavuşcaz bebüşlerimize inşallahhh
AMİNNN İNŞŞ CANIM SKOLYOZ OMURGAMDA 15 DERECELİK EĞRİLİK VAR CANIM KİLO ALMAM YASAK ALDIKÇA KEMİĞE BASKI YAPIYOR ZATEN KİLO ALDIM KORKUM İŞTE BİRDE HAMİLELİKTE ALIRSAM NASIL OLUR BİLEMİYORUM VALLA
ben sanırım kafayı yedim rüyamı yazıyorum kızlar
beyaz bi tavuk görüyorum
gıtgıt gıdakk diye bağırıyo oturduğu yerde (yani burum ben yumurtladım demek sahibine sesini duyuruyor yani :))) çok beslemişliğim var çünkü oaradan biliyurm )
ayy diyorum yumurtamı çıktı senden falan seviyorum uzaktan onu
tabirde şunu diyor aklımı kaçırıcam
"Tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olmasına delalet eder"
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bende sizin gibi bebek isteyenlerdenim. Bat 28 di. 28inde çok şiddetli kasık ağrısıyla birlikte doktora gittim sistit olmuşsun dedi ve ultrasonla bakarken adetin yakın mı dedi bende evet bugün yarın olcam dedim ama bugün ayın 3 ü hala aet yok dün akşam hamilelik testi yaptım ama negatif ne diyorsunuz sistit engeller mi hamile olabilir miyim
benim bat geçti ama bende hiçbişey yok bende anlamadım gitti ............ya arkadaslar benim bat yaklasiyo ama bende ne adet belirtisi var ne de hamilelilk neden acaba ya :18:
ben sanırım kafayı yedim rüyamı yazıyorum kızlar
beyaz bi tavuk görüyorum
gıtgıt gıdakk diye bağırıyo oturduğu yerde (yani burum ben yumurtladım demek sahibine sesini duyuruyor yani :))) çok beslemişliğim var çünkü oaradan biliyurm )
ayy diyorum yumurtamı çıktı senden falan seviyorum uzaktan onu
tabirde şunu diyor aklımı kaçırıcam
"Tavuğun yumurtladığını görmek bir çocuğunun olmasına delalet eder"
AMİNNN İNŞŞ CANIM SKOLYOZ OMURGAMDA 15 DERECELİK EĞRİLİK VAR CANIM KİLO ALMAM YASAK ALDIKÇA KEMİĞE BASKI YAPIYOR ZATEN KİLO ALDIM KORKUM İŞTE BİRDE HAMİLELİKTE ALIRSAM NASIL OLUR BİLEMİYORUM VALLA
anladım kuzumm daha dıkkat edersın gebelıkte kılo olayına bişeycik olmaz allahın ıznıyle hele bi bebiş olsun yeterki cnmcım
ay ne güldüm ......
insan düşündüğünü düşünde görür derler ya gerçekten öyle...
bende bu hafta rüyamda kendimi hamile gördüm yani test yapıyorum hepsi pozitif sonra eşime gösteriyorum çizgilerin biri silik anlamadım gitti ama rüyası bile ayrı bir güzel.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?