Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benımde bat yarın bendede yok bişey sonucu ne olcak bilmiyorum valla sen test yaptınmı acep kaç gun geçti batından
test yapmadım canım negatif olunca hüsran oluyo bende.....
aslında benim bat 1 aralıktı ama ben her ihtimale karşı 3 yazdırdım ama hiçbir belirti yok biraz daha beklesemmi diyorum bende.........

Aslında benim bat 1 aralıktı ama ben her ihtimale karşı 3 yazdırdım ama hiçbir belirti yok biraz daha beklesemmi diyorum bende.........

evet canım yaa negatif çıkınca nasıl canı yanıyor insanın gerçi ben hamile olmadan da 3 kere pozitif çıkartmıştım testleri ama olsun

bu arada demek ki stresin çokta bi etkisi yok kızlar hemile olup olmamakla dhc oldukça stresliydi değil mi...

olacaksa oluyor yani stres falan mühim değil
...
bende senın gıbı düşünüyorum ovulasyondan sonra umudum yoktu hiç kesın yıne tutmadı dıyordum eşimi sperm testıne bıle yolladım dusun dıger aya plan yapıyordum taktık geelıstırıyordum
ama olacagı varsa stres falan etkılemıyormus.

tebrik ederim canım bebeişin size resmen sürpriz yapmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tesekkurler canım darızı en yakın zamanda senın basına olsun

tesekkur ederım canım
bende cokkk sevındım
semserim ve dhc deryacımm

Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...
meg canım cok tesekkur ederım allahım sanada hemen bu ay nasıp etsın

evet canım hayıt kullandım adet bıttı bıkac gun sonra basladım ovulasyon bıtene kadar
saol canım iyi dileklerin ıcın darısı basına
arkadaslar tebrik edrim coooook sevindim nasil mutlu olmussunuz bende sadce tahmin edebiliyorm insalllah bizlerde yasariz o duyguyu
saol canım amın ınsallah en kısa zamanda basınıza olsun

tesekkurler canım darısı basına
iç iç aman ıhmal etme
gelsın bebıs

saol canım iyi dikelerin ıcın
darısı basınıza olsun
Çok tebrik ederim canlarım.Sağlıklı gebelik ve doğumlar geçirmeniz dileğiyle.Çok sevinin tadını çıkarın.Allah analı babalı büyütsündarısı bize de olsun
amin canım cok saol sende en yakın zamanda yasa bu duyguyu aminnnnnn

aslında benim bat 1 aralıktı ama ben her ihtimale karşı 3 yazdırdım ama hiçbir belirti yok biraz daha beklesemmi diyorum bende.........

haklısın cnm bencede husran oluyo moral bozuluyo sonra dıyorum kendı kendıme erken yaptım ondan cıkmamıstır falan fılan iice stres artıyo
en guzel bikaç gun daha beklemek cnm bende öyle yapıcam

ya bende de yok hic bisey ama hamile olsam gogus agrisi falan olurdu herkeste oluyo o agri kesin regl olucm kesin yaaa

kısmet cnmcım sıkma canını hemen bukaa olursa olur olmazsa öteki aya tam gaz dvm bellide olmaz hem herkesde farklı kımınde bi sürü belirti varken kiminde heç bişey yok
oyuzden can sıkmayalım cnmcım

ay canıımmmm
inan çooookkk mutlu oldum
acayip merak etmiştik seni yaa
neyseki güzel haberlerle dönsün
maşallah size
bir hayıt bebeği daha aramıza katıldı

saol ferda canım benım
valla benımde 1 haftadır göbegım catladı resmen
aglama krızlerınede belkı buraya gelemıyorum dıye tutuldum
bıde dun ögrendımya hamıs oldugumu eşime dıyorum hemen getırttır bılgısayarı aserıyorum
şükür bugun geldı

sende dun teste gıtmıssın 2 lı tarama galıba azcık gecmıse bakındımda
masallah ıı cıkmıs
cok sevındım
masallhhhhhhh

ferda bat salı benım
cuma sabah verdım kanı 499
iyi dimi sorun yoktur
böyle dıyenlere kızardım ama ınsan korkuyormus gercekten keseydı kalp atısınydı aklımda hep
dr a ne zaman gıdeyım ?yarın tam 5 haftalık oluyor bat a göre
keseyı ne zaman göruruz ay ne cok soru sordum
acısını cıkarıyorum 1 haftanın

cnmcım senın bu ruyalarda var bi alemet başta istiyoruz ya ondan görüyoruz dıyodum ama bukaada peşpeşe olmazki demi hem derler ya hanı hamişler çok ruya görürmüş diye
bide senın şu ara kanama felen yok yok sende var bişey bu ay yoksa bile otekı aya olcak bebiş

evet canım yaa negatif çıkınca nasıl canı yanıyor insanın gerçi ben hamile olmadan da 3 kere pozitif çıkartmıştım testleri ama olsun

he hee o benim başıma da geldi testler yanlış alarm verdirdi millet havaya uçtu sonra üzüldüler...ama oğlumda pozitif çıkıncada inanmak istemediler bozuk çıkmıştır yine diye...

he hee o benim başıma da geldi testler yanlış alarm verdirdi millet havaya uçtu sonra üzüldüler...ama oğlumda pozitif çıkıncada inanmak istemediler bozuk çıkmıştır yine diye...

demekki yalnız değilmişim bu konuda aynen bende herkese ilan verdim herkes gözün aydın olsun falan sonra kanda negatif rezil oldum valla kuzum karar aldım doğurunca haber edicem aileme ki zaten eşim nasıl bozuldu ozaman dediki daha test falan yok doktorda yok doğurunca anlarız emin oluruz dedi bencede mantıkle demi hayatım

çoooook mantıklı hem zaten eskiden ultrasonmu varmış doktormu varmış sende doğurunca görrürsün işte......
ay şakası bi yere ben bu sefer kimseye tam emin olmadan günüm geçti demicem her seferinde flaş ve yalan haber olmaktan gına geldi
ne zaman karnım çıkacak o zaman diyicemki ben gebeyem

evevt test yaptım canım
ama bu nasıl çizgi anlamadım
ya da çizgi değil gibi sanki hep orada var gibi ayyyy aklımı kaçırıcam bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ildaaaa cnmm büyüttüm ve bakıyorum demınden beri kız orda çizgi vaaaarrr
ay allahımm heyecanlandım şimdii resmen cızgı kuzuuuu resmen cızgı cıkmısss
ya normalde sabah yapın dıyolar ya sen sımdı yaptın ya ondan bölem sılık baya
ayy kuzumm dıyom ya sende var bişey diyee sanırsam hamişsinn
yarın sabah tekrarla testi daha net bellı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…