hayır olsun ilda senın ruyalar hız kesmeden dvm edıo valla ama bu ruyanda güzel ve hep ruyaların bebeğe işaret ediyo cnmcım sanırım gelcek bebişin
anladım kuzumm daha dıkkat edersın gebelıkte kılo olayına bişeycik olmaz allahın ıznıyle hele bi bebiş olsun yeterki cnmcım
EVET CANIM HAYIRLISI ARTIK
benim bat geçti ama bende hiçbişey yok bende anlamadım gitti ............
dedimya işte resmen hunican olmaya başladık iiyice
hayır olsun ilda senın ruyalar hız kesmeden dvm edıo valla ama bu ruyanda güzel ve hep ruyaların bebeğe işaret ediyo cnmcım sanırım gelcek bebişin
anladım kuzumm daha dıkkat edersın gebelıkte kılo olayına bişeycik olmaz allahın ıznıyle hele bi bebiş olsun yeterki cnmcım
bende inanıyorum canım
ocak ayunda hamiş kalıcam inşallahhh
nerden bşliyodun deme ööle hissediyorum
test yapmadım canım negatif olunca hüsran oluyo bende.....benımde bat yarın bendede yok bişeysonucu ne olcak bilmiyorum valla sen test yaptınmı acep kaç gun geçti batından
inşallah öyle olur inanmak başarmanın yarısıdır ve öylede olur umarım......sen yeterki inancını kaybetme...bende inanıyorum canım
ocak ayunda hamiş kalıcam inşallahhh
nerden bşliyodun deme ööle hissediyorum
benımde bat yarın bendede yok bişeysonucu ne olcak bilmiyorum valla sen test yaptınmı acep kaç gun geçti batından
test yapmadım canım negatif olunca hüsran oluyo bende.....
Aslında benim bat 1 aralıktı ama ben her ihtimale karşı 3 yazdırdım ama hiçbir belirti yok biraz daha beklesemmi diyorum bende.........
bende senın gıbı düşünüyorum ovulasyondan sonra umudum yoktu hiç kesın yıne tutmadı dıyordum eşimi sperm testıne bıle yolladım dusun dıger aya plan yapıyordum taktık geelıstırıyordumbu arada demek ki stresin çokta bi etkisi yok kızlar hemile olup olmamakla dhc oldukça stresliydi değil mi...
olacaksa oluyor yani stres falan mühim değil...
tesekkurler canım darızı en yakın zamanda senın basına olsuntebrik ederim canım bebeişin size resmen sürpriz yapmış yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımm ikinizide tebrik ediyorum ALLAH sag salim kucagınıza almak nasip etsin inş... benim eşimde hamile kaldığım ay gitmişti sperm testine test yaptırdıgımızda bende hamileymişim hayırlı olsun inş.. çok çok sevindim...
meg canım cok tesekkur ederım allahım sanada hemen bu ay nasıp etsınsemserim ve dhc deryacımm
Allah kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallahhh...
çok geçmişi okuyamıyorum kızlarr. Sinemaya gidicez eşimle hazırlanmam lazım. Güzel haberleri aldım çok sevindimmm..
Dhc, Semserr, Çok sevindim topiğe can geldi valla. Dhc; sen hayıt hapını kullanmıştın bu ay dimi bak sende onunla hamilesin. Biz de denemelere başlayalım hemen alıp kullancam. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah...
saol canım amın ınsallah en kısa zamanda basınıza olsunarkadaslar tebrik edrim coooook sevindimnasil mutlu olmussunuz bende sadce tah min edebiliyorm insalllah bizlerde yasariz o duyguyu
Dhc ve semser TEBRIK EDİYORUM ALLAHIM BU NEKADAR GÜZEL BİR HABER BÖYLEEEEEE
dHC;hamıleyım haberını okurken elımde hayıt çayı mızmızlanarak içmekle meşguldum,seninde içtiğini okuyunca bir dikişte bitirdim
Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın.Bu geBE haberlerı ıyı geldı valla topik durulmuştu.
Acaba günde 1 lt HAYIT CAYI ICSEM BEBEK OLURMU YAA
saol canım iyi dikelerin ıcınslm kızlaaaar herkese ıyı haftasonlarııdhc ve semser hamişmişş demekk cok sevındımm yuppiiii
allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh biz bekleyenlerede tez zamanda bebiş versin inşallahhh
amin canım cok saol sende en yakın zamanda yasa bu duyguyu aminnnnnnÇok tebrik ederim canlarım.Sağlıklı gebelik ve doğumlar geçirmeniz dileğiyle.Çok sevinin tadını çıkarın.Allah analı babalı büyütsündarısı bize de olsun
test yapmadım canım negatif olunca hüsran oluyo bende.....
aslında benim bat 1 aralıktı ama ben her ihtimale karşı 3 yazdırdım ama hiçbir belirti yok biraz daha beklesemmi diyorum bende.........
ya bende de yok hic bisey ama hamile olsam gogus agrisi falan olurdu herkeste oluyo o agri kesin regl olucm kesin yaaa
ay canıımmmm
inan çooookkk mutlu oldum
acayip merak etmiştik seni yaa
neyseki güzel haberlerle dönsün
maşallah size
bir hayıt bebeği daha aramıza katıldı
evet canım yaa negatif çıkınca nasıl canı yanıyor insanın gerçi ben hamile olmadan da 3 kere pozitif çıkartmıştım testleri ama olsun
he hee o benim başıma da geldi testler yanlış alarm verdirdi millet havaya uçtu sonra üzüldüler...ama oğlumda pozitif çıkıncada inanmak istemediler bozuk çıkmıştır yine diye...
cnmm bu sılık çizgimiii testmı yaptın şimdii
çoooook mantıklı hem zaten eskiden ultrasonmu varmış doktormu varmış sende doğurunca görrürsün işte......demekki yalnız değilmişim bu konuda aynen bende herkese ilan verdim herkes gözün aydın olsun falan sonra kanda negatif rezil oldum valla kuzum karar aldım doğurunca haber edicem aileme ki zaten eşim nasıl bozuldu ozaman dediki daha test falan yok doktorda yok doğurunca anlarız emin oluruz dedi bencede mantıkle demi hayatım
evevt test yaptım canım
ama bu nasıl çizgi anlamadım
ya da çizgi değil gibi sanki hep orada var gibi ayyyy aklımı kaçırıcam bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?