Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kizlarrr ben geldimmm
semser arkadasimizda gebeymis aman yarabbim ne güzellllllllllllllll
allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahhh

ztar sana bişey sorcaktık ya unuttuk bu preseedi üç gram mı kullanmştn sen ?

ya icinde 3 gr genelde yeterli oluyor demisti bende 3 gr kullanmaya calistim ama olcu kismi cok degisik geldi bana ayarini tutturamamis olabilirim.. ama boldu epey yanii

semseerr canımtebrik ediyorummmm bugün harika haberler verdiniz ve çok mutlu oldum gerçektennnnAllahh hayırlısıyla kucaağına almayı nasip etsin canım benim.....

ya icinde 3 gr genelde yeterli oluyor demisti bende 3 gr kullanmaya calistim ama olcu kismi cok degisik geldi bana ayarini tutturamamis olabilirim.. ama boldu epey yanii

ok cnm saolsn biz de üçer gram kullanalım dıorz kızlarla baya preseed kullancak var bu ay ayy hadi hayırlısııı

h.g azracımm yoluna koydn mu işleri???

hb sekerimmm sükür canim yaa parkeleri pakladimm azmin ve hirsin elinden birsey kurtulamazmis
birtek banyo kaldi ama esyalari yavas yavas götürdük tek büyük esyalar kaldi
ama bayagi sürcek ikimizde calisiyoruz yavastan yavastan yapicaz
ama belim koptu valla 20 kere falan sildim parkeleri
bu arada parkeleri olan kisilere cam silmek icin ilac varya onu tavsiye ederim
acayip parlatiyor
sen naptin canim nasilsin?

Duygum nasılsınnnnn canımmmm sınava çalışmadan öncce bir bakayım dedim mmm

bende bu ayyy gebe kalcam inşallahhhDuygum preesed kardeşim hayıt arkadaşım benimmmmmmmmm ver eliniiii hadi bu ay hamiş kalacağız inşallahhhh

Bu arada preesed kullanan arkadaşlar bir soru sorcammm utanarak soruyorum şimdi o jeli içine sıkınca için lorç lorççç sumu oluyor

ecrin ben gördüm orda hayalet bir 2. çizgi var :13:

Reglim 3 gün gecikti ki hiç şaşmaz, belirti bile yok.. Bu ay regli dönemi hormon testim vardı bekliyordum yani.
Eşim şu anki halimden feci umutlandı.. Acep bi test alıp yapsam mı?

Ama tek çizgi görmekten sıkıldım artık

ecrin

allah iyiliğini versin,bat 9 aralıkmış senin..
çok erken test için..
ama idrara geçtiyse hcg,kanda hemen çıkar..

yap canım..
bat geçmiş,daha ne olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…