Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kısır yapıcaz canım eşim gelsinde bizim her cumartesi menümüz kısırdır bekliyorum henüz bitmedi görevi güya izinliydi bugün çaldılar kocamı benden:95:

vay hainler vayy nasıl calarlar benımi kuzumdan kocişinii ohh mis gibi valla cnmcım bunuda çalam senden ama yarın yaparım onuda

ya kızlar ben valla çişimi tutamıcam
çok geldi patlıcam sanırım biraz daha tutarsam çok çay içmiştim ondan oldu
artık yarın sabah idrarıyla bakarım tekrar

Canim gecmisten okudum ense kalinligin iyi cikmis gozun aydinnnn cok sevindim kanida alsakta tam rahat etsek

vay hainler vayy nasıl calarlar benımi kuzumdan kocişinii Ohh mis gibi valla cnmcım bunuda çalam senden ama yarın yaparım onuda

hee çaldılar ama emir büyük yerden komiser çağırttı gitti kocişim uykusundan kalkıp canım bu normal kısır gibi değil harika birşey oluıyor tarfiini veririm valla harika

hee çaldılar ama emir büyük yerden komiser çağırttı gitti kocişim uykusundan kalkıp canım bu normal kısır gibi değil harika birşey oluıyor tarfiini veririm valla harika

aa eşin polismi benımde babam polisdi istanbul pendıkten emekli oldu çok zor meslek polislik ordan oraya taşın dur allah kolaylık versın cnmcım
ver kuzum tarıfını helem bende denerüm

selam kizlar nasilsiniz ???
benim su meshur akintim bugun falan gececek sanirim kiz.ar.. dun rengi epey acilmisti bugunde gidecek insaallah..
kizlar bisey sorcam benim sol legen kemigimin altinda sol bacagimin ustunde ve de tam kasik neresi oluyor hala bilmiyorum ama muhtemelen kasigim orasi degil, kasigiminda sol tarafinda kalan yerde bir sislik var.. acaba bu nedir ?

aa eşin polismi benımde babam polisdi istanbul pendıkten emekli oldu çok zor meslek polislik ordan oraya taşın dur allah kolaylık versın cnmcım
ver kuzum tarıfını helem bende denerüm

evet canım polis aslında öğretmenliği okudu üniversitedeyken tanıştık babam vermedi kazanamadı diye oda 1 yıl daha kaybetmem baban seni verir başkasına dedi gitti polislik sınavlarına girdi 6 ay daha okudu ve evlendik canım kocam benim yaaa

gebe insani tebrik ediyorum seni,.. gidisin sessiz, ama donusun muhtesem oldu

saol tatlım
sen ne yaptın dr a gıttınmı kese falan ıcın ne zaman gel dedı
bızım senle halvet gunlerımız aynıydıya sanırım aynı gunlerde hamıle kaldık
bu arada ne kanaması?

iyi yapmıs kaçırmamıs senın gibi datluyuu rabbım bı omur ayırmasın sızı hiçç tabi bizide hatta tum sevenleri

iyi yapmıs kaçırmamıs senın gibi datluyuu rabbım bı omur ayırmasın sızı hiçç tabi bizide hatta tum sevenleri

aminnn şekerimm aminnn allahım ayırmasın laf aramızda bende onu kaçırmadım kızz ne iyi ettim yaa bak şimdi birden mutlu oldum yinee herşeyim o benim neler çektik canım yaaa inanırmısın ailelerimize karşı geldik çektik resti bugün yine olsun yine yaparım kız :44:

saol tatlım
sen ne yaptın dr a gıttınmı kese falan ıcın ne zaman gel dedı
bızım senle halvet gunlerımız aynıydıya sanırım aynı gunlerde hamıle kaldık
bu arada ne kanaması?

olabilir canim benim kac haftalik seninki? benimki bugun 5 oldu insaallah..
canim doktorum keseye bakmadi alttan bakarsam zaten kucucuk birsey kurcalarsam tutunamaz dedi.. ayin 12 sinde ultrasonla randevumuz var insaallah.. Rabbim asip ederse gorucez o zaman lutfen dua edin yaa..
ya benim tam kanama degil de kahverengi lekelenmelerim olmustu ve ben epey panik yapmistim. annemde bendede oluyordu hic bisey olmaz dedi ama ben dr a gittim dedi. kadin da gayet normal dedi.. bazi kadinlarda bu olabilirmis hatta iyi birseymis..oyle yani cok sukur atlatiyorum sanirim.. birde bebisimi kesesinde gorsek cok mutluu olucaz teyzesi.. 6 haftalik olucaz oo zaman insaallah dr kapsesini de duyariz dedi.. cunku ben sonraki haftalarda sehir disinda olcamm..
sen nasil ogrendin yaaa anlatsana zilli hic denemedin bize bisey.. halbuki ben gebelik testimi naklen yayin yapmistim .. ilk siz ogrenmistiniz

saol duygum darısı basına ınsallah

cumaya kadar catlarım ben
salı gunu adet gecıkmesının 1 haftası oluyor
ozaman gıdeyım dıyordum bende
usten gözukur dıye dusunmustum salı gunu

aminnn cnm inşallahhh b arada ben de başladım hayıta + preseed olcak bu ay sonra ver elini hamişlik inşşş bu aylar için umudum daha fazla baya oldu kürleri de yapalı hadii inşşşşş yarabbimmmm

Son düzenleme:

ben de oyle hayal edıorm cnm nasipse naklen yayın yapcm burda çift çizgiyi Allah nasip etsin inşşşş

Son düzenleme:

ben de naklen yayın yaptım canım benım
bılgısayar gecen hafta bugun servıse gıttı
ve bugun geldı
gelır gelmezde yazdım zaten ılk ısım bu oldu
1 haftadır göbegım catladı resmen gıremıyorum dıye
sebep bu yanı
yoksa catır catır catladım
zaten dun ögrendım
bat salıydı
cumaya kadar durdum yapmadım test
yapıncada kıpkırmızı cızgım cıktı kan a gıttım 499
agladım durdum dun butun gun cok duygusaldım
ılk sıze söylemeyı ısterdım ama esıme söledım
bugunde gelmezse bılgısayar cafeye gıderım demeye baslamıstım eşime
benımde sat a göre yarın tam 5 hafta oluyor 1 gun öndesın
salı gıdıyım dıyorum ben dr a bakalım

kanama dıyınce korktum bende ohh sukur önemlı bısey deılmısnazar degmesın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…