kısır yapıcaz canım eşim gelsinde bizim her cumartesi menümüz kısırdır bekliyorum henüz bitmedi görevi güya izinliydi bugün çaldılar kocamı benden:95:
saol duygum darısı basına ınsallah
cumaya kadar catlarım ben
salı gunu adet gecıkmesının 1 haftası oluyor
ozaman gıdeyım dıyordum bende
usten gözukur dıye dusunmustum salı gunu
ne yapıyon canım ne var yemekte
vay hainler vayy nasıl calarlar benımi kuzumdan kocişiniiOhh mis gibi valla cnmcım bunuda çalam senden ama yarın yaparım onuda
tacuk ızgara makarna azcık ve püre canım
yanında da salata
hee çaldılar ama emir büyük yerden komiser çağırttı gitti kocişim uykusundan kalkıp canım bu normal kısır gibi değil harika birşey oluıyor tarfiini veririm valla harika
aa eşin polismi benımde babam polisdi istanbul pendıkten emekli oldu çok zor meslek polislik ordan oraya taşın dur allah kolaylık versın cnmcım
ver kuzum tarıfını helem bende denerüm
gebe insani tebrik ediyorum seni,.. gidisin sessiz, ama donusun muhtesem oldu
evet canım polis aslında öğretmenliği okudu üniversitedeyken tanıştık babam vermedi kazanamadı diye oda 1 yıl daha kaybetmem baban seni verir başkasına dedi gitti polislik sınavlarına girdi 6 ay daha okudu ve evlendikcanım kocam benim yaaa
iyi yapmıs kaçırmamıs senın gibi datluyuu rabbım bı omur ayırmasın sızı hiçç tabi bizide hatta tum sevenleri
saol tatlım
sen ne yaptın dr a gıttınmı kese falan ıcın ne zaman gel dedı
bızım senle halvet gunlerımız aynıydıya sanırım aynı gunlerde hamıle kaldık
bu arada ne kanaması?
saol duygum darısı basına ınsallah
cumaya kadar catlarım ben
salı gunu adet gecıkmesının 1 haftası oluyor
ozaman gıdeyım dıyordum bende
usten gözukur dıye dusunmustum salı gunu
olabilir canim benim kac haftalik seninki? benimki bugun 5 oldu insaallah..
canim doktorum keseye bakmadi alttan bakarsam zaten kucucuk birsey kurcalarsam tutunamaz dedi.. ayin 12 sinde ultrasonla randevumuz var insaallah.. Rabbim asip ederse gorucez o zaman lutfen dua edin yaa..
ya benim tam kanama degil de kahverengi lekelenmelerim olmustu ve ben epey panik yapmistim. annemde bendede oluyordu hic bisey olmaz dedi ama ben dr a gittim dedi. kadin da gayet normal dedi.. bazi kadinlarda bu olabilirmis hatta iyi birseymis..oyle yani cok sukur atlatiyorum sanirim.. birde bebisimi kesesinde gorsek cok mutluu olucaz teyzesi.. 6 haftalik olucaz oo zaman insaallah dr kapsesini de duyariz dedi.. cunku ben sonraki haftalarda sehir disinda olcamm..
sen nasil ogrendin yaaa anlatsana zilli hic denemedin bize bisey.. halbuki ben gebelik testimi naklen yayin yapmistim .. ilk siz ogrenmistiniz
olabilir canim benim kac haftalik seninki? benimki bugun 5 oldu insaallah..
canim doktorum keseye bakmadi alttan bakarsam zaten kucucuk birsey kurcalarsam tutunamaz dedi.. ayin 12 sinde ultrasonla randevumuz var insaallah.. Rabbim asip ederse gorucez o zaman lutfen dua edin yaa..
ya benim tam kanama degil de kahverengi lekelenmelerim olmustu ve ben epey panik yapmistim. annemde bendede oluyordu hic bisey olmaz dedi ama ben dr a gittim dedi. kadin da gayet normal dedi.. bazi kadinlarda bu olabilirmis hatta iyi birseymis..oyle yani cok sukur atlatiyorum sanirim.. birde bebisimi kesesinde gorsek cok mutluu olucaz teyzesi.. 6 haftalik olucaz oo zaman insaallah dr kapsesini de duyariz dedi.. cunku ben sonraki haftalarda sehir disinda olcamm..
sen nasil ogrendin yaaa anlatsana zilli hic denemedin bize bisey.. halbuki ben gebelik testimi naklen yayin yapmistim .. ilk siz ogrenmistiniz
ben de oyle hayal edıorm cnm nasipsenaklen yayın yapcm burda çift çizgiyi Allah nasip etsin inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?