Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi yapmıssınız kuzumm benımm bende çıkayım garı herüfüm gelmek uzere yarın giremem p.tesi burdayım inşallah
kendıne cok ıyı bak cnm benımm öpüyorum senı kocamaan

hepinize iyi akşamlar kızlar görüşmek üzere

aminnn cnm inşallahhh b arada ben de başladım hayıta + preseed olcak bu ay sonra ver elini hamişlik inşşş bu aylar için umudum daha fazla baya oldu kürleri de yapalı hadii inşşşşş yarabbimmmm

hadı hayırlısı duydu ınsallah bu sefer olcak
hayıta baslamana sevındım
bu arada bagırmak ıstıyorumm bende naklen burda yayın yapmayı hayal ettım ama bılgısayarım yoktu

ßilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.. ßilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan..

he dogru yaa senin bilgisayar da bi ariza vardi biseler diodun.. kiz nekadanda yakin gunlerimiz.. bana dogum tarihimi 4 agustos dediler seninkide 3 o zaman... burda ilk gunden diolar anacim..
hadi bakalim cok sevindim canim yaa.. Rabbim isteye herseke aratmadan versin.. hayirla saglikla guzel hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.. canim bildigim bi dua var onu diyim sana 4 ay lik olana kadar 70000 tane subhanallahi vebihamdihi cekebilirsen guzel olur. bebegimizin sagligi icinmiss

anladımm cnm benmm ama var ya geç test yapmak da ii oluo demi hemen kanda net bi şeklde çıkıo bebişş ben erken gebelk testi aldım ii mi yaptım blmıorm :44:erken yapcm ssonra daha çok çatlıcm mrktan aman bi cıksn da herrrşeye razıyımm ben inşş biz de sizin arknzda hamiş kalıveririzzz dua edinn bizlereee

kızlar bu arada bat gecmeden test yapmayın sıkın dişinizi
2-3 gun gecsın
ozaman kırmızı cıkıyor cızgı
ben damlatır damlatmaz ıdrar ılerlerken cıktı cızgı
ıyıkı beklemısım dedım sonra
darısı sızlerın basına olsun ınsallah
ben asla göremeyecegım dıyordum
nasıl karamsardım hatırlarsanız
hatta bekleyenler lıstesınde tek ben kalcam sanıyordum
oluyormus ama
sızlerınde en yakın zamanda olsun
aminnnnnn

ins duygum yaa bana siz solediniz git test yap diye hadi bekliyoruz falan.. cok heyecanli oluyor tavsiye ederimm

demi yaaa bu arada ztarr izndenn gidiormmm preseed +erken gebelik testi sonu da inş senn gibi mutlu olcakk inşşş aminnn

ben 1 gun gerıdenım 5 agustos dogum pazardan pazara atıyor haftam
yanı bu bat a göre
dr ne dıcem ultrasonda bılmıyorum
tamam canım cekerım herseyı yaparım onun ıcın

ßilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.. ßilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan..

oflucumm benmmm dualarımızz sennle ve inşş ki degerin çok çok atcak pazartesi ve ii hberler vercksn bizee aminnnnnnnn

demi yaaa bu arada ztarr izndenn gidiormmm preseed +erken gebelik testi sonu da inş senn gibi mutlu olcakk inşşş aminnn

haydi insaallah duygu olacak canim insaallah.. Rabbim tez zamanda hayirla, saglikla nasip etsin bebisiniiiii..

ben 1 gun gerıdenım 5 agustos dogum pazardan pazara atıyor haftam
yanı bu bat a göre
dr ne dıcem ultrasonda bılmıyorum
tamam canım cekerım herseyı yaparım onun ıcın

anam dogruya 5 olur seninki de bendeki kafaya bak
nasl bata gore herseyi sat a gore ayarliyor ki:26:

duygu nurdandan haber varmı keseyı görmusmu?
ben 1 haftayı okumaya kalkarsam bıtmez

valla ben de blmeıorm in cnm bi kaç gun ben de giremedm nurdanı da bi kere gördüm ismini allta ama bşey demedi görmüştür inş gelrse soralım hemenn

haydi insaallah duygu olacak canim insaallah.. Rabbim tez zamanda hayirla, saglikla nasip etsin bebisiniiiii..

anam dogruya 5 olur seninki de bendeki kafaya bak
nasl bata gore herseyi sat a gore ayarliyor ki:26:

aminnnnn inşşş ztarcımmmm

kizlar ben bi gidim kahvalti yaapim.. doktor kahvaltini ogle yemegini aksam yemegini ye dioda daha kalkamiom yani 8 de kahvalti icin.. hadi hayirlisi gorusuruz sonraa

kizlar ben bi gidim kahvalti yaapim.. doktor kahvaltini ogle yemegini aksam yemegini ye dioda daha kalkamiom yani 8 de kahvalti icin.. hadi hayirlisi gorusuruz sonraa

afıyet olsun canım
bende cıkcam sımdı
görusuruz sonraa

ztar sana bişey sorcaktık ya unuttuk bu preseedi üç gram mı kullanmştn sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…