aminnn şekerimm aminnn allahım ayırmasın laf aramızda bende onu kaçırmadım kızz ne iyi ettim yaa bak şimdi birden mutlu oldum yinee herşeyim o benim neler çektik canım yaaa inanırmısın ailelerimize karşı geldik çektik resti bugün yine olsun yine yaparım kız:44:
aminnn cnm inşallahhhb arada ben de başladım hayıta + preseed olcak bu ay sonra ver elini hamişlik inşşş bu aylar için umudum daha fazla baya oldu kürleri de yapalı hadii inşşşşş yarabbimmmm
ben de naklen yayın yaptım canım benım
bılgısayar gecen hafta bugun servıse gıttı
ve bugun geldı
gelır gelmezde yazdım zaten ılk ısım bu oldu
1 haftadır göbegım catladı resmen gıremıyorum dıye
sebep bu yanı
yoksa catır catır catladım
zaten dun ögrendım
bat salıydı
cumaya kadar durdum yapmadım test
yapıncada kıpkırmızı cızgım cıktı kan a gıttım 499
agladım durdum dun butun gun cok duygusaldım
ılk sıze söylemeyı ısterdım ama esıme söledım
bugunde gelmezse bılgısayar cafeye gıderım demeye baslamıstım eşime
benımde sat a göre yarın tam 5 hafta oluyor 1 gun öndesın
salı gıdıyım dıyorum ben dr a bakalım
kanama dıyınce korktum bende ohh sukur önemlı bısey deılmısnazar degmesın sana
anladımm cnm benmm ama var ya geç test yapmak da ii oluo demi hemen kanda net bi şeklde çıkıo bebişşben de naklen yayın yaptım canım benım
bılgısayar gecen hafta bugun servıse gıttı
ve bugun geldı
gelır gelmezde yazdım zaten ılk ısım bu oldu
1 haftadır göbegım catladı resmen gıremıyorum dıye
sebep bu yanı
yoksa catır catır catladım
zaten dun ögrendım
bat salıydı
cumaya kadar durdum yapmadım test
yapıncada kıpkırmızı cızgım cıktı kan a gıttım 499
agladım durdum dun butun gun cok duygusaldım
ılk sıze söylemeyı ısterdım ama esıme söledım
bugunde gelmezse bılgısayar cafeye gıderım demeye baslamıstım eşime
benımde sat a göre yarın tam 5 hafta oluyor 1 gun öndesın
salı gıdıyım dıyorum ben dr a bakalım
kanama dıyınce korktum bende ohh sukur önemlı bısey deılmısnazar degmesın sana
iyi yapmıs kaçırmamıs senın gibi datluyuu rabbım bı omur ayırmasın sızı hiçç tabi bizide hatta tum sevenleri
ins duygum yaa bana siz solediniz git test yap diye hadi bekliyoruz falan.. cok heyecanli oluyor tavsiye ederimm
he dogru yaa senin bilgisayar da bi ariza vardi biseler diodun.. kiz nekadanda yakin gunlerimiz.. bana dogum tarihimi 4 agustos dediler seninkide 3 o zaman... burda ilk gunden diolar anacim..
hadi bakalim cok sevindim canim yaa.. Rabbim isteye herseke aratmadan versin.. hayirla saglikla guzel hamilelikler ve evlatlar nasip etsin.. canim bildigim bi dua var onu diyim sana 4 ay lik olana kadar 70000 tane subhanallahi vebihamdihi cekebilirsen guzel olur. bebegimizin sagligi icinmiss
ßilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını aydınlatan, sana ummadık kapılar açan.. ßilmezsin kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan..
demi yaaa bu arada ztarr izndenn gidiormmm preseed +erken gebelik testi sonu da inş senn gibi mutlu olcakk inşşş aminnn
demi yaaa bu arada ztarr izndenn gidiormmm preseed +erken gebelik testi sonu da inş senn gibi mutlu olcakk inşşş aminnn
ben 1 gun gerıdenım 5 agustos dogum pazardan pazara atıyor haftam
yanı bu bat a göre
dr ne dıcem ultrasonda bılmıyorum
tamam canım cekerım herseyı yaparım onun ıcın
anam dogruya 5 olur seninki de bendeki kafaya bak
nasl bata gore herseyi sat a gore ayarliyor ki:26:
duygu nurdandan haber varmı keseyı görmusmu?
ben 1 haftayı okumaya kalkarsam bıtmez
haydi insaallah duygu olacak canim insaallah.. Rabbim tez zamanda hayirla, saglikla nasip etsin bebisiniiiii..
anam dogruya 5 olur seninki de bendeki kafaya bak
nasl bata gore herseyi sat a gore ayarliyor ki:26:
kizlar ben bi gidim kahvalti yaapim.. doktor kahvaltini ogle yemegini aksam yemegini ye dioda daha kalkamiom yani 8 de kahvalti icin.. hadi hayirlisi gorusuruz sonraa
kizlar ben bi gidim kahvalti yaapim.. doktor kahvaltini ogle yemegini aksam yemegini ye dioda daha kalkamiom yani 8 de kahvalti icin.. hadi hayirlisi gorusuruz sonraa
slm kıslar nasılsınız
biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?