yok beğenmedim saçma bi test zaten..
o kadar iyi ovucanı olan laboquickin nasıl bu kadar dandik gebelik testi olur,şaştım kaldım..
deryacım benim,çok mutluyum senin için
di mi sanki yeri gibi
ama normalde o yer gözükmez di mi?
heyacan yapmamam ii olmuş ozaman
dünyanın en saçma çizgısııı bana çıkar zaten
Canım çok tebrik ederim allah analaı babalı büyütsün.sorunsuz bir gebelik geçimeni dilerim.Nova test gerçekten de bugüne kadar kullandığım en iyi test.Gebelik yoksa bembeyaz hani bazı testlerde göz yanılması falan oluyor onda yok öyle birşey.Ama varsa da hayatta kaçırmaz pembesi bile farklı.Resmen novada hcg nin ne kadar yükseldiğini bile hatırlarsın.Benim önceki gebelikte ilk gün pembe çıkmıştı,ikinci gün kızarması gerekirken çok silikleşti hcg nin düştüğünü anladım.Zaten sonrası malum.eczaneden özellikle nova istiyorum.
Canım böle şeffaf gibi bir şey çıkmış yani çizgi yeri sanırım.Bir daha yap bakalım ne olacak inşallah kızarır o çizgi
haklısın megim harbidennn lorç lorç yani şimdiden kasıldımmmyani sadece girişe sürülse iyi tabii de,derdimize deva olurdu
ama içeri 3 gr sıkılması sinir bozucu olabilir :26:
Brownim korkma korkma bende varımmmmListede hala bebek bekleyen bir ben kalacam dıye korkuyorum
ecrinnn canım inşallah vardır ama aşılamada vurulan iğnelerdede beta hcg hormonu var inşallah tutmuştur en doğrusu kan sonucu....kızlar hamilemiyim acaba yaaaa offfffff
yarın sabah yaparım artık
ayın 1 inde olmam gerekiyordu güyaaa
ne komik di mi yeri var ama rengi yok
yarın sabah yaparım artık
ayın 1 inde olmam gerekiyordu güyaaa
ne komik di mi yeri var ama rengi yok
iyi akşamlar kızlar eşim spermogram test sonucu çıktı hepsi Allahıma binleerce şükür nortmal değerlerde görünüyor tabi benim anladığım kadarıyla Sperm Yogunlugu : 65.000.000/ml Hizli Ileri Hareketli : % 50 Miktar : 4.7 ml pH : 7.2
sizce nasıl
kızlar ovülasyon testi yaptı iki çizgide silik çıktı c olan biraz koyu diğeri çok açık ne anlama geliyor bir daha ne zaman yapayım testi
11 günüm bu gün erken mi başladım
iyi akşamlar kızlar eşim spermogram test sonucu çıktı hepsi Allahıma binleerce şükür nortmal değerlerde görünüyor tabi benim anladığım kadarıyla Sperm Yogunlugu : 65.000.000/ml Hizli Ileri Hareketli : % 50 Miktar : 4.7 ml pH : 7.2
sizce nasıl
spermogramda sayı hareketlilik yanında morfoloji de çok önemli ve her yerde tapılan testte morfoloji bakamıyorlar.sanırım genelde tüp bebek merkezi olan kurumlarda morfoloji bakılabiliyor çünkü detaylı laboratuvar gerekiyormuş...ben bu ayrıntıyı bilmediğim için 2 yıl boşuna bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?