Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok beğenmedim saçma bi test zaten..
o kadar iyi ovucanı olan laboquickin nasıl bu kadar dandik gebelik testi olur,şaştım kaldım..

deryacım benim,çok mutluyum senin için

inan bende sızın haberlerınızı almak ıcın sabırsızlanıyorum
ınsallah olcak bu ay olmazsada hayıta basla meg
faydası var zararı yok
ve dedıgım gıbı dogurana kadar burdayım kacmak yokk

evet ovucanı ıyi gebelıkde kaset tıpı olanlarıda ıyıdır ama benımkı kagıt gıbıydı
1 gun önce cıkmadı hıcbısey oldugu halde
oyuzden hıc takma kafaya

o testı bence hıc kullanma

şimdilik cıkcam duamı okuyacagım sızede bol bol dua etcem sonrada gerı gelcemmmm

di mi sanki yeri gibi
ama normalde o yer gözükmez di mi?
heyacan yapmamam ii olmuş ozaman
dünyanın en saçma çizgısııı bana çıkar zaten

Canım böle şeffaf gibi bir şey çıkmış yani çizgi yeri sanırım.Bir daha yap bakalım ne olacak inşallah kızarır o çizgi

iyi akşamlar kızlar eşim spermogram test sonucu çıktı hepsi Allahıma binleerce şükür nortmal değerlerde görünüyor tabi benim anladığım kadarıyla Sperm Yogunlugu : 65.000.000/ml Hizli Ileri Hareketli : % 50 Miktar : 4.7 ml pH : 7.2
sizce nasıl

saol canım darısı basına ınsallah en yakın zamanda
kese bebek göremedıgım ıcın henuz ınanasım gelmıyor bazen
ama göguslerım varya kopacak gıbı agrıyor ustune yatamıyorum uclarına dokunamıyorum sutyenı cıkarınca aglayacak gıbı oluyorum

evet geceıkmenın 3.gunu sabahı bayagı koyu cıktı hemde ıdrar ılerlerken
okadar korktumkı damlatırken

hep derdımya bı teste cızgıyı göreyım 10 tane alcam hepsıne yaapcam dıye
kandada cıkmasına ragmen hala tırsıyorum yapmaya gebelık testı sankı sımdı yapsam cıkmıcak bısey gıbı

test fobısı olmus bende
1 tane yaptım duruyor 10 taneye kalbım dayanamaz galıba fobı fobı
hadı ben kactım

yani sadece girişe sürülse iyi tabii de,derdimize deva olurdu
ama içeri 3 gr sıkılması sinir bozucu olabilir :26:
haklısın megim harbidennn lorç lorç yani şimdiden kasıldımmm
Listede hala bebek bekleyen bir ben kalacam dıye korkuyorum
Brownim korkma korkma bende varımmmm
kızlar hamilemiyim acaba yaaaa offfffff
ecrinnn canım inşallah vardır ama aşılamada vurulan iğnelerdede beta hcg hormonu var inşallah tutmuştur en doğrusu kan sonucu....
yarın sabah yaparım artık
ayın 1 inde olmam gerekiyordu güyaaa
ne komik di mi yeri var ama rengi yok

inşallah yeriniiii kırmızı çizgiye bırakır ildacımmmmm yer hazırlıyor senin test :)

kızlar ovülasyon testi yaptı iki çizgide silik çıktı c olan biraz koyu diğeri çok açık ne anlama geliyor bir daha ne zaman yapayım testi

reyhancım hiç anlamıyorum o sonuçlardan..
biz hiç yaptırmadık..
arkadaşlar yazar şimdi..

kızlar ovülasyon testi yaptı iki çizgide silik çıktı c olan biraz koyu diğeri çok açık ne anlama geliyor bir daha ne zaman yapayım testi

negatif demek silik..
kaçıncı gündü bugün?
2 çizgi de aynı koyulukta olmalı,pozitif olması için..

spermogramda sayı hareketlilik yanında morfoloji de çok önemli ve her yerde tapılan testte morfoloji bakamıyorlar.sanırım genelde tüp bebek merkezi olan kurumlarda morfoloji bakılabiliyor çünkü detaylı laboratuvar gerekiyormuş...ben bu ayrıntıyı bilmediğim için 2 yıl boşuna bekledim

inşallah..
bakalım..

26. gün ovucanı..

ateş koltuk altı 37.0 gene..

umut: yok

kız buu baya koyu yaa.. Kaç gün vardı senin bata 2 gün mü. Reglisine iki gün kalan için baya koyu geldi bana ben yapıyordum ikinci çizgi belli belirsiz çıkıyor ya da hiç çıkmıyor. En fazla yumurtlamadan önce silik çıkıyor ya öle çıkar ama bu ondan da koyu. Hadi inşallah ümit veriyor gibi olmayayım tabi de ben sana ne demiştim kuzum bat günün gelene kadar ovu yapma o gün gelmezse akşam ovu, kopkoyu çizgiler çıkarsa sabahına gebelik yap dedimm. Böyle muamma oluyor iştee..

canım morfolojinin sonucu pazartesi çıkacakmış ewt oda çok önemli bakalım iinşlh iyi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…