canım şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten bu ay olmazsa korunacak mısın iki ay
Listede hala bebek bekleyen bir ben kalacam dıye korkuyorum
diyorum ya bi sen bi ben zaten
senden bu ay umutluyum da
ben ne halt yicem
hayırlısı canım
sen test yaptın mı hiç
gebelik
ateşinde gayet iyi
[B]canım yarın sabah mı yapacaksın testi tekrar..
içimden bi ses hamişsin diyo..ordaki çizgi yerini bende gördüm..
İNŞALLAHH sabah müjde verirsin bize...:emir_bebek:
meg senin çizgide epey koyu yaaaaa...
vallahi gelio bebek galiba yola çıkmışşş[/B]
merhaba nurdan nasılsın canım..bebişin nasıl sen nasılsın..canlar nasılsınız...yeni gebelerimizzzz varrmışş hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı kısmet etsin rabbim.. dhc83 bebeğemmmmmmmmmmmmmmmmmm benimm allahımmm sana bağışlasın meleğini..çok şükür sendende müjde aldık...
kızlar ben çıkıyorum ütü yapmam lazım
dışardan gelince hemen makinayı çalıştırdım evi temizledim sonra hemen buraya geldim yarın eşimle birlikte oruç tutucaz üç gün boyunca o yüzden yarına yemekten başka iş bırakmak istemiyo hepinizi seviyorum bol sohbetler
ahhh keşke canım valla acayip şaşırırım bebeiş gelirse eğer 3 halvetle
ama hiç sanmıyorum sadece günüm geçti ama bu da ii çünkü hormonlarım normale dönüyo demek bu
yani 1 inde olsaydım eğer döngüm 14 gün olacaktı
ama ben 18 günde bir olurum yani ayın 6 sına kadar dişimi sıkıcam canım
gulbebek+, yoluzun, hilal19, ildailda, ketenhelva, nurdansr+, umutege16+, emaya, ecrin_81
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
6 sına kadar nasıl bekleyeceğizzzzzzz
hadi senden sonra da ben hamiş olcam elini çabuk tut ildaa
slm kızlar bugün operasyonu atlattım çok şükür 2 gündür açımmmmmmmmm eşimde garibim hep yanımdaydı iştekilerde gıcık etti adamı herşeyi soruyolar işim var diyo meraklılar noldu noldu?neyse çok halsizlik var bende yeni yemek yemeğe başladım iyiyim şimdikkkkk
bu arada hamişleri çooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum
canlar nasılsınız...yeni gebelerimizzzz varrmışş hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı kısmet etsin rabbim.. dhc83 bebeğemmmmmmmmmmmmmmmmmm benimm allahımmm sana bağışlasın meleğini..çok şükür sendende müjde aldık...
slm kızlar bugün operasyonu atlattım çok şükür 2 gündür açımmmmmmmmm eşimde garibim hep yanımdaydı iştekilerde gıcık etti adamı herşeyi soruyolar işim var diyo meraklılar noldu noldu?neyse çok halsizlik var bende yeni yemek yemeğe başladım iyiyim şimdikkkkk
bu arada hamişleri çooooooooooooooooooooook tebrik ediyorum
cnm ne operasyonu ?geçmiş olsun cnm ...
çünkü normal adet görmem gereken gün oazamn canım
hep 28 veya 29 günde bir olurdum
ama 20 kasımda adet olmayı beklerken 8 kasımda olduğum için
internetteki hesaplayıcı aralık 1 adet günün diye hesapladı
ama ozaman 24 .gün oluyodu anladın mı hayatım
yani ben üzerine 5 gün daha koyuyorum şimdilik çünkü bugün ayın 3 ü hatta 4 ü olacak ben hala adet olmadım çünkü
anladım ildacım..üzülme sıkma canını..strestendi geldi geçti inşallah öyle şeyler yaşamazsın bir daha
hayırlısı olsun hakkımızda..6 sına da az kaldı zaten inşallah güzel haberler verirsin bize..
olmazsada hayıt preseed yolumuza devam..bende p.tesiyi bekliyorum vereceğim siparişi..
ovulasyona kadar gelir nasıl olsa...
canım benim bağırsaklarımda rahatsızlığım var .kolonoskopi yaptırdım hersene yapılıyor rutin olarak ama ben çok kötü oluyorum o ayrı
doktorda soruyor gebelik varmı diye ben kaç gün bekledim olmadığını öğrenip öyle geldim diycektim
dinlen azıcık azra canım..offf cok yoruldumm:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?