Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarr benim kırmızılar geldi dün o kadar çok sancım varki kıvranıyorum buayda olmadı =(

canımmmm üzülme emi
demekki napıcakmışsın,hemen hayıt hapı alıp,adetin 3. günü içmeye başlıycakmışsın
sora gelsin beben

koyu dejavum evet..
hani yumurtlama takibi yapıyo olsam,yarın çift koyu çizgiyi görücekmişim gibi..
hayırlısı bakalım

...........................

mucksssss canlarım....

Son düzenleme:
biz dışarı çıkıyoruz,yemeğe..
gelicem

ilda sendin sanırım çizgisi tam belli olayan gibi olan tekrar denedinmi acaba sonuç nedir...tabi sensen....

canım hadi bakalım bat günü bir daha yap ama gebelik testi de yap canım koyu çizgileri görürsen ondan sonra kana gidersin canım yaa.. Ayy çok heyecanlandım ben şimdi pazartesi nasıl olacakk

ilda sendin sanırım çizgisi tam belli olayan gibi olan tekrar denedinmi acaba sonuç nedir...tabi sensen....

bendim canım
ama çişimi tutamadım 4 saat
zaten o bence saçma bi çizgiydi yani 2.çizginin yeriydi
ben 2 gün önce adet olmalıydım
ama normal döngüm 28 veya 29 gün ara ile oluyor adet
yani aslında ayın 6 sı benim için daha önemli kuşum
sanmam yaniii biliyorumki, şimdi yapsam tek çizgi çıkacak yarın sabahta tek çıkacak
çünkü ben aralık ayında hamiş kalıcam hissediyorum

tek kalda varsın aralıkta kal be güzelim...ay ben ne merak ettim seni...

tek kalda varsın aralıkta kal be güzelim...ay ben ne merak ettim seni...

aklımı kaçırdım artık
aralıkta hayıt ilacımı ve jelimi kullanıcam ilk defa oyüzden saçma bi umut var içimde
ama bari bi adet olsamda nedir ne diğildir bi anlasam o da ayrı yaniii

ben geldim
bu gün alışveriş merkezlerinin altına üstüne getirdim ama hiç bir şey almadan geldimkendime şaşırmaya başladım önceden birşey almıcam diye gider 2-3 parça birşey alırdım şimdi birşey almaya gidiyorum almadan geliyorumbebek mağzalarına gidiyorum bakıyorum şunu alıcam bunu alıcam diye ama ne zaman almaya başlıcamı bilmiyorum
şuanda sadece bakmakla yetiniyorum ne yapalım

ilda canım testte bir çizgi görünüyo gibi inşallah bebiş çizgisidir ama gene de çok kaptırma derim kendini bir kere bana da çıkmıştı öyle.
meggg senin ki ovucan olmasına rağmen baya koyu canım normalde yımırtlama dönemi bitince çizgi çıkıyo ama bu kadar koyu olmuyo sende biliyorsun bence sen bu ay tutturdun canım

kız bende bebiş yok zaten biliyorum ben

aralıkta hamiş kalcam inşallah
zaten bi şey sööliim mi aralıkta hamiş olamazsam tam olarak bilemiyorum ama ocak ve şubat sanırım bebiş yapmıcaz
biz başaklar akrep burcuyla ve balıkla hiç ama hiç anlaşamıyoruz
bana kızmayın sakın bööle saçma şeyler düşünme diye ama ööle :///

biz dışarı çıkıyoruz,yemeğe..
gelicem

mrb meg.ben bu topikte yeniyim.bende çocuk istiyporum dolaşırken bu konuya rastladım.bizim seninle aynı doktor 6 aralıkta kan tahlili istedi benden.ama ben yaptırmayı düşünmüyorum pek.biraz beklemek istiyorum geçen ay 9unda adet oldum.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
gerçi bikaç gündür midem kalkıyo.şuan adet olucakmışım giibi karnım ve ara ara belim ağrıyo ama psikolojiktir belki umutlanmak istemiyorum.idrardada çıkmaz herhalde daha erken.benim ilk hamileliğimde idrarda çok silik çıkmıştı adet günü falan.ama düştü maalesef hayırlısı öyleymiş demekki.belki bikaç gün sonra idrarda gebelilk testi yaparım evde ona göre kana baktırırım.hayırlısı hakkımızda..

sen belirti hissediyormusun?

inşallah canım inşallah aralık ayı hepimizin ayı olur.
bende akrep burcuyla hiç anlaşamam canım çevremde balık burcu pek yok onu bilemiyorum
inşallah o zamana kalmaz bebek çalışmaları aralık ayında gelir bebişin

ayyy inşallah canım bu hayır hepimize yarar umarım
valla akrep olanlar kusura bakmasın sakın korkarak yazdım yanlış anlaşılırım diye
ama 2 ayım boşa geçecek ona üzülüyorum ben doğumun kasım ayını atlaması gerekiyor
çok zıttız çünkü

[video]www.youtube.com/watch?v=xN1J4x...[/video]
demet akalın evli-mutlu-çoçukluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar yetenek sizsizinizi izliyorum demet akalın evli mutlu çoçuklu çıktı benim de canım çekti dinledim sizde dinleyin istedim bu gün nedense keyfim yerinde yımırtlıyorumya belki ondandır

canım şaka yaptığını düşünüyorum gerçekten bu ay olmazsa korunacak mısın iki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…