Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ferda dedi ki bugün o ilaç kesinlikle göğüsten süt getirmez...prolaktinin yüksektir senin o yüzdendir dedi...
ilaçla ilgisi yok dedi yani sanırım gelmez:44::44:

[/QUOTE]

ama ben bu ılacı kullanmadan once boyle bır problemım yoktu sanırım bundan kaynalanıyor benım ıcın boyle herkeste farklı

canım ferda dedi ki bugün o ilaç kesinlikle göğüsten süt getirmez...prolaktinin yüksektir senin o yüzdendir dedi...
ilaçla ilgisi yok dedi yani sanırım gelmez:44::44:

[/B]
ama ben bu ılacı kullanmadan once boyle bır problemım yoktu sanırım bundan kaynalanıyor benım ıcın boyle herkeste farklı[/QUOTE]

daha once prolaktni ölçtrdn mü cnm sen hiç?

Son düzenleme:
ya canım sıkılıyo napsakkk
siz napıyosunuz yaaaa
:44::44:

akşam üzerin dışarı çıktık canım sinemeya..o yüzden çok sıkılmadım bugün...
şimdide dizi izliyorum..sizinleyim..canım sıkılmıyo...

yalnız mısın evde
??

akşam üzerin dışarı çıktık canım sinemeya..o yüzden çok sıkılmadım bugün...
şimdide dizi izliyorum..sizinleyim..canım sıkılmıyo...

yalnız mısın evde
??

butun gun tezmlk yaptım ben de pek yorldm oturmak ii gelıo o yuzden yetenk yarşmasına bakıorm bi de ben de elbisescim oluo insan oyle bazen yaa sohbet edelm geyik yapalım hadii gçesn sıkıntılarr hobaaaaa

ama ben bu ılacı kullanmadan once boyle bır problemım yoktu sanırım bundan kaynalanıyor benım ıcın boyle herkeste farklı

daha once prolaktni ölçtrdn mü cnm sen hiç?[/QUOTE]

yok olcturmedım yuksekse adet duzensızlıgı oluyormus benım cok dakıktır yanı yuksek degıldır sanırım eger yuksekse bıle hayıt otu ıcıyorum ocak sonuna kadar beklıycem onumuzdekı hafta presseed gelıyor onuda kullanıp bakıcam sonra doktora gıdıcem dogal yollarla denemek ıstıyorum

butun gun tezmlk yaptım ben de pek yorldm oturmak ii gelıo o yuzden yetenk yarşmasına bakıorm bi de ben de elbisescim oluo insan oyle bazen yaa sohbet edelm geyik yapalım hadii gçesn sıkıntılarr hobaaaaa

avatarını yerim senin..ne güzel öle nerden buluon bunlarıııı bende isterim bebiş.

hoba hobaaaaaaaaa

kışşşş kışşşşşşş kırmızılar kışşşşş kışşş gel gelllllll bebiş gel gelllllllll

test yapacaktın sennnnn...ne yaptınnn???

selam aysunumm benim başıma gelenleri sorma akşam üzeri girdim ama elektirik gidince cevap yazamadımakşam iş çıkışı aldım testi ama bu arada kendimi hiç iyi hissetmiyodum grip bel ve kasık ağrısı beni mahf etti aynı zamanda müthiş bir üşütme tuttu neyse eve geldim hemen yattım ateşim çıktı ağlıyorum artık kemiklerim ağrıyo sonra eşim hadi kalk gidiyoruz dedi gittik hastaneye iğne yapmamız lazım dedi bende gebelikten şüpeniyorum bu iğnenein zararı olurmu dedim doktor gebelik testi istedi 2 saat bekledikten sonra sonuç çıktı sonuç 0.14 yanimalesef bebek felan yok şimdi daha iyiym birde adet gelirse daha iyi olucam inşallah

daha once prolaktni ölçtrdn mü cnm sen hiç?

yok olcturmedım yuksekse adet duzensızlıgı oluyormus benım cok dakıktır yanı yuksek degıldır sanırım eger yuksekse bıle hayıt otu ıcıyorum ocak sonuna kadar beklıycem onumuzdekı hafta presseed gelıyor onuda kullanıp bakıcam sonra doktora gıdıcem dogal yollarla denemek ıstıyorum[/QUOTE]

tabii cnm nce elmzden geleni yapıp dogalı deniczzz ve olcak inşş gelck bebişlerimizzz evt yuksek ble olsa prolaktn bu hap dengeler cnm preseedi nerden aldn cnm ebaydan mı? inş bunlar vesile olcak cnmm

canım benim..sıkma canını iyi ol emi

adetin neden gecikti acaba ozaman..yumurtlama tarihini biliyomuydun belki geç yumurtladın
:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…