Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[QUOTE=duygucaa;21982267]sadece göğüs de degl ya adet belrtileri de var ama oyle çok rahatsz edici bi durum yok cnm biraz karın biraz göğs şişmesi o kadar yanlz aleyna demşti galba süt gelıomş göğslernden ona şaşrmştm dun biraz oyle bşey biz de olur mu ki yaww:44:[/QUOTE]
canım ferda dedi ki bugün o ilaç kesinlikle göğüsten süt getirmez...prolaktinin yüksektir senin o yüzdendir dedi...
ilaçla ilgisi yok dedi yani sanırım gelmez:44::44:

olsun hamiş kaldığımızda da uzun süre kocaman olacaklar zaten üzülme

canım ferda dedi ki bugün o ilaç kesinlikle göğüsten süt getirmez...prolaktinin yüksektir senin o yüzdendir dedi...

[/QUOTE]

hee ii o zaman prolaktini dengeler o hap kalıverr hemen hamiş bu hap gerçekten mucize gibi yaww içip de hamiş kalanların oranı baya bi yuksek hakikaten

ztar valla ben hala adet oldummu acaba dıye bakıp duruyorum
tırsıyorum hala kan gelcek dıye
bebegı görup 3 ayı bıtırseydık daha rahat olurdu galıba

sorma ben ilk ogrendigimde oyleydim dhc. zaten 9 test falan yaptim inanamadim.. baska markalari falan denedim.. sanki yapmadigim gun sonuc degisecekmis gibi geliyordu.. aynen hislerine de katiliyorum yaa.. en azindan 6. haftamda yani 10 gun sonra dr bana ultrasonda desin yani hersey super diye.. hamile kalmakla bitmiyorki bu daha buyu stres bence.. ama iyi dusunucez iyi olacak insaallah..

tamam zıtarımmmmmm benim züper ztarım bana bi hamiş ufuruğü yolla gız belkim uğur getirir

yolladim gitti hadi bakalim guzel haberler beklioz

canım benimde fazla kilom var ama strese girince daha da yerim bennn...3-4 kilo daha almışımvermem gerekirken

bide hamile olursam düşünemiyorum yaaaniii

nassı yapıyosun onu bakimm doğal bi yöntemin mi var yokda kremlerle mi

oohhh pambık gibim

kızlar ben çıkıyorum
azcuk kocayla ilgileniyim maçı bitti onun seviyorum siziiiiii

oo maşallah maşallahhh 5. haftadasın demek :) hemencik baktım

sat a göre yarın tam 5 hftalık olcak
şimdi cuma sabah 499 cıktı 500 dersek
2 gunde 2 ye katlıyorsa
pazar sabah 1000
salı da 2000 olmalı dımı
ferda 2000 olunca ustten kese gözukur demıstı
salı gunu gecıkmenın 1 . haftası oluyor ınternettede 1 haftalık gecıkmeden sonra ustten kese gözukur dıyor ama salı 5+2 olcak
gıdeyımmı sence
göremezsek alttan göstermek ıstemıyorum cunku benım rahmım kucukmus korkarım bısey olur dıye
5+2 de cok erken gelıyor kese ıcın
napsam?

[/B]

hee ii o zaman prolaktini dengeler o hap kalıverr hemen hamiş bu hap gerçekten mucize gibi yaww içip de hamiş kalanların oranı baya bi yuksek hakikaten [/QUOTE]

evet evet sıraa bizdeeeeee....hamiş arkadaşlarımm bizlere hergün dualar edinnn emiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

Radical marka böğürtlenli vücut pğeelingi mükemmel birşey sadece bebek gibi yapmakla kalmıyo batıklarınız varsa onlarıda çıkarıyo çok memnunum. kendi omuzlarımı seviyorum yaptıktan sonra:))) Hatta benim romantik tosbaam o kadar çok sevdiki durmdan yatta sana bi peeling yapayım diyip diyip duruyo

aysunnn sorma ben çuval gıbı olcam
dıyordum hamıs olayım 100 kıloya razıyım
halada razıyım dıyorumda
3 aydır hamıle kalcam sandım yedımde yedım cok kılo aldım
olsun dogumdan sonra kosu bandı alcam eve ınmıcem ustunden
bebegım saglıklı olsunda ben sısko olayım nolcakkı

ovulasyon zamanı baya işe yarar yaff

deryacım valal bende öyle diyorumda sanırım böyle giderse hamile kalmadan 100 olcam ben
geleceği de yok zaten baksana
verirsin kuzum zaten emzirirkende erirmiş insan..benim yengem 24 kilo aldı 24 kiloda verdi nerdeyse
..

veririzz yaaa şimdi dr da beslnme listesi falan da verr cnm sana ferda bi de diyetsiyene gdıo çok guzel bi liste vermş ona dru hamiş kalrsam ben de o listeyi isticm ferdadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…