Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde kociş yemeği yediği gibi uyudu.her zaman olduğu gibi.yeteneksizsinizi izliyorum.öyle boşboş.canım sıkılıo.

Ben hala testi yapamadım önce cesaret edemedim, sonra misafirim geldi, artık hazırım birazdan hallediyorum..
Bu arada testin son kullanma tarihi geçmiş, üzerinde 2011.07.01 yazıyor

heh bak tek çizgi çıkarsa umudunun devam etmesi için bahanen var..
yap inşallah da çift çizgi çıksın

Ben hala testi yapamadım önce cesaret edemedim, sonra misafirim geldi, artık hazırım birazdan hallediyorum..
Bu arada testin son kullanma tarihi geçmiş, üzerinde 2011.07.01 yazıyor

test mi ypacaksınnn hadi hemen yappppppppppp....

dedemin insanları na gittik canım güzel bir filmdi..ama abartıldığı kadar da değilmiş..çok ağlarım açılırım diye gittim ama duygulanmadım bile
sanırım duygularım köreliyo

oh oh günmüüü vallahi çok severimmm
...

canım benim..sıkma canını iyi ol emi

adetin neden gecikti acaba ozaman..yumurtlama tarihini biliyomuydun belki geç yumurtladın
:44::44:

canım benimki sürekli düzensiz ve bu düzensizlikten iyice sıkıldım neden bir düzene girmiyo bukadar zormu anlamadım yani gerçekten bu belirsizlik her ay bu belirsizlikten bktım 10 yıldır hep aynı sorunlar üzülmüyorum demiyorum üzülüyorum kafam allak bullak hatta bugün tamma artık uğraşma senin çocuğun felan olmucak
çok şükür bir kızım var ALLAH ona uzun ömürler versin ALLAH tan umut kesilme ama ben kendimden umudumu kesiyorum galiba herşey kısmet elimdden birşey gelmiyo hiç birşeyi yoluna koyamıyorum üzgünüm

Son düzenleme:

tabii cnm nce elmzden geleni yapıp dogalı deniczzz ve olcak inşş gelck bebişlerimizzz evt yuksek ble olsa prolaktn bu hap dengeler cnm preseedi nerden aldn cnm ebaydan mı? inş bunlar vesile olcak cnmm[/QUOTE]

ben yurtdısındayım buranın sıtesınden aldım buranın markası 23 dolardı turkıyede sanırım cok pahalı

ne var acısuda??
suanda beni ne heyecanlandırır yada ne eglendirir acaba alla allaa yaaa
acayip bi boşluga düştüm yaaa
:44::44:

bizz varızzzz soyle anlatt ne konşmak istıosan paylşlmmm geyk yapalımmm derin bi nefes al çık bi balkona gelll gerçi hava baya soukk amaa

heh bende onu merak ediyordum bende sırf aglamamak için gitmrk istemiyorum
zaten içim sıkılıyo bide onu çekemem diye
bana güldürek bişeyler olsun
meselaaa
şu gari li film var ya adı cok uzundu::) ona gitmek istiyommmm

evet ya gün var oh hem yicez hem oynucaz inşallahhh

tabii cnm nce elmzden geleni yapıp dogalı deniczzz ve olcak inşş gelck bebişlerimizzz evt yuksek ble olsa prolaktn bu hap dengeler cnm preseedi nerden aldn cnm ebaydan mı? inş bunlar vesile olcak cnmm

ben yurtdısındayım buranın sıtesınden aldım buranın markası 23 dolardı turkıyede sanırım cok pahalı[/QUOTE]

23 dolar ne kadar yapıo turk parasıyla 40 tl falan mı burda 80 tl cnm iki katı ama en ucuzu bu kadar üç katına kadar da çıkıoo

ee hepmzn tatlılıgı geçıo oyle ama sen de ayrı bi şekersn soyle bakayım nie kavga edıon kendünlee anlat ablnaa

Tamam anlatıyom, şimdi ben böle bebik yapacam diye hiçbişey yapmıyom ya, hem çalışmıyom hem okumuyom bişey yapmıyom ya,kocam da çok çalışıyo ben de kendime kızıyom adama yük oluyom diye.Bi de ben hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre evde kalıyom sanki böle işe yaramaz hissetmeye başladım kendimi.Sonra aklıma geçmiş geliyo niye o kadar ertelemişim ki çocuğu,daha önce düşünseymişi hayata belki daha erken başlarmışım gibime geliyor.Öyle zincirleme gidiyor geçmişe doğru işte bu akşam da taaaa lise 1 e kadar gittim, niye sayısal değil de sözeli seçtim diye kızdım kendime.Ama sonra dedim arkadaşlarıma gideyim onlarla sohbet ederim geçer dedim geldim gerçekten de geçti

merhaba nurdan nasılsın canım..bebişin nasıl sen nasılsın..

görüşürüz canım Allah kabul etsinn

nurdancımmm naslsnnn cnm keseyi gördn mü nasl gidio hamişlikk

bugün keseyi gördük çok şükür..şimdilik herşey yolunda hatta hala belirtim yok diyebilirim..sadece saniyelik kasılmalarım oluyor o kadar..temmuz ayı anneleri topiğinde bi kaç arkadaş bebişini kaybetmiş:2::2nlardan çok etkilenmiştimm o yüzden fazla gelmiyorum buralara.ama bugün keseyi görünce çokk rahatladımm haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız......hadii artıkkk sizi bekliyoruzzz yaaaaaaaaa.........hayırlısıyla dualarımızlaaa sizde geleceksinizz yanımızaa canlarımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…