naber güzelleeerrrr canlarım yaa size bişey sorcam şimi şu kullandığım hayıt hapı varya acaba onunla birlikte yumurtlama hapı kullanılırmı ki bir bileniniz varmı acaba?
canım yok ben yumurtlama hapı falan ıcmedım
bende yumurtlamadada catlamadada sorun yoktu
hayıt hamıle kalmayı kolaylastırıyor dıye 10 gune yakın onu ıctım sadece
ama bence yumurtlama hapı ıle ıcılır cunku zararlı bır hap deıl hayıt
dr lar verıyor
arkadasıma dr vermıstı ıc hamıle kalırsın dıye
yınede sen bılırsın dr una sor ıstersen canım
yanlıs bısey sölemıyım fıkrımı söluyorum ben
hosgeldiniz bebisi ve annesi
anladım canımmmm bir bilene danışmalıyım doktoruma soramam kızar banakendi nbaşına hareket etme der kesin amaa oda bir umut işteee birde tam zamanı hapa başlamanın bugün öğrenmem lazım içilirmi diyeee ama nasıl öğrencem bennnn şimdide okula gitmem gerekk ne karışık işler bunlarrrr
hoşgeldin gebişimmmmm..bende geldimmmmmmmm
gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide
naber güzelleeerrrr canlarım yaa size bişey sorcam şimi şu kullandığım hayıt hapı varya acaba onunla birlikte yumurtlama hapı kullanılırmı ki bir bileniniz varmı acaba?
dhc83 canim hayirli olsun bebis tekrardan..avatarina da bayildimmmmmmmm:)
canım sen asılama yaptırcan dımı bu ay
bence sor dr una
kızmaz ıcıyorum dıye sorma ıcebılırmıyım de
[QUOTE=;21987240]
gülbebekim canım...o diğer hapı doktor mu verdi..bende zararı olacağını sanmam ama pekte bilgim yok canım:44:
hosbulduk teyzesii
ben şu kesecıgı görmeden rahatlayamıcam hamıle gıbı hıssedemıyorum kendımı hala bılıyormusun
hanı böyle derlerdıde ben sınır olurdum
hep derdım sılık cızgıye bıle razıyım
ama ınsan korkuyormus gercekten
hayırlısı ıle görseydım bı kesemızı
Canım sorma işler değişti ben bu ay aşılama olamıyorum maleseff ona çok üzülmüştüm ama herşeyde bir hayır vardır bende bu ilaca başladım preesed getirticem bir yandan eşime keçiboynuzu yediriyorum birde sağlam olsun diye yumurtlama hapı içecektim amaa tam bir bilgiye henüz erişemedim:44::44:Yeni konu açtım bakalım cvp gelecekmi
canim gülbebekim bence doktorun verdiginide ihmal etme sen vardir bi bildigi..asilama olmicak dedin sebebini bilmioyrum ama wardr bi hayir belkimde asilamaya hic gerek kalmaz..
Canım sorma işler değişti ben bu ay aşılama olamıyorum maleseff ona çok üzülmüştüm ama herşeyde bir hayır vardır bende bu ilaca başladım preesed getirticem bir yandan eşime keçiboynuzu yediriyorum birde sağlam olsun diye yumurtlama hapı içecektim amaa tam bir bilgiye henüz erişemedim:44::44:Yeni konu açtım bakalım cvp gelecekmi
insallah görürsün yakinda canim benim
endisende gider rabbim hayirlarla kucagina almayida nasip etsin insallah
keseyide görürsün insallah sonra kalp atislarinida duyarsin ins
tekmelemeye de basladi mi bu is tamamdir
saol canım cok cok cok tesekkur
canim gülbebekim bence doktorun verdiginide ihmal etme sen vardir bi bildigi..asilama olmicak dedin sebebini bilmioyrum ama wardr bi hayir belkimde asilamaya hic gerek kalmaz..
Beklemediğimiz başka bir durum oluştu bubacım malesef başka aya kaldı iştee inşallah aşılamaya gerek kalmaz canım ilaç konusuna karar veremedim hakkımızda hayırlıısııı benim gitmem gerekk kuzummmm hepinizi öpüyorum
şu saçmalık ateşime bakın
34ea78 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım ben bu ay yumurtlamadım
ateş hep seyrinde gidiyor
bi düşmedi
deli gibi de akıntım var ama...beyaz şeffaf olan değil kar beyazı olandan
ne bu şimdi
bugun 16.gün
canim insallah kesenide görceksin ardindan pitpitlr derken ohh baslmassin cinsiyet vs telasesine..seni cok iyi anliyorum ayy bi keseyi görseydim sonra bide kalp atislarini duysam:)))))
her zaman olumlu dusun stres hiiiiic yapma bebisde saglikli sihhatli olsun ..ben normalde cok evhamliyimdir ama sirf bebis etkilenecek die hicbiseyi takmaz oldum cok sükür
agustos annesi mi olacaksin kismetse?
ovucan kullanıyomusun seyyah...
akıntın renk değiştirir diye umuyorum çünkü artık yumurtlama günlerine girmişsin..
ateşin tekrar inip çıkacaktır yarın bir güne..ölçmeye devam.
1 hafta gıremedım neler degısmız ben asılama olcaksın sanıyordum
hayırlısı olsun
ınsallah budur hayırlısıda
evet dımı hayal gıbı
bugune sükürler olsun
darısı hemen senın basına olsun
melegın gelsın
şu saçmalık ateşime bakın
34ea78 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım ben bu ay yumurtlamadım
ateş hep seyrinde gidiyor
bi düşmedi
deli gibi de akıntım var ama...beyaz şeffaf olan değil kar beyazı olandan
ne bu şimdi
bugun 16.gün
hamilemisin canım çok sevindim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?