Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canımmmm bir bilene danışmalıyım doktoruma soramam kızar banakendi nbaşına hareket etme der kesin amaa oda bir umut işteee birde tam zamanı hapa başlamanın bugün öğrenmem lazım içilirmi diyeee ama nasıl öğrencem bennnn şimdide okula gitmem gerekk ne karışık işler bunlarrrr

hosgeldiniz bebisi ve annesi

hosbulduk teyzesii
ben şu kesecıgı görmeden rahatlayamıcam hamıle gıbı hıssedemıyorum kendımı hala bılıyormusun
hanı böyle derlerdıde ben sınır olurdum
hep derdım sılık cızgıye bıle razıyım
ama ınsan korkuyormus gercekten
hayırlısı ıle görseydım bı kesemızı

canım sen asılama yaptırcan dımı bu ay
bence sor dr una
kızmaz ıcıyorum dıye sorma ıcebılırmıyım de

[QUOTE=prensesra;21987240]hosbulduk aysunaycım.biz mayıs 2010 da evlendik.3.ayımız çalısmalırımızda:) ama sanırım ben çok aceleciyim.bide bi arkadasım ilk denemede hamıs olunca kendimde bi sıkıntı var gibi hissetmeye basladım, aslında eşimde bende dr ye gittik.bi sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil.insallah bu ay bol hamıslı bi ay olur:)[/QUOTE]
canım 3 ay çok erken ikinizdede sorun yokmuş..olur Allahın izniyle bebişiniz üzülme sakın...canın sıkılınca gel bizimle paylaş..biz burda üzüntümüzü sevincimizi sorularımızı paylaşıp rahatlıyoruz senide bekleriz çünkü insan etrafındakilerle paylaşamıyor bazı şeyleri...inşallah gelir tez zamanda bebişiniz..
bende geldimmmmmmmm

gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide
hoşgeldin gebişimmmmm..
naber güzelleeerrrr canlarım yaa size bişey sorcam şimi şu kullandığım hayıt hapı varya acaba onunla birlikte yumurtlama hapı kullanılırmı ki bir bileniniz varmı acaba?

gülbebekim canım...o diğer hapı doktor mu verdi..bende zararı olacağını sanmam ama pekte bilgim yok canım
:44:

Son düzenleme:
canım sen asılama yaptırcan dımı bu ay
bence sor dr una
kızmaz ıcıyorum dıye sorma ıcebılırmıyım de
Canım sorma işler değişti ben bu ay aşılama olamıyorum maleseff ona çok üzülmüştüm ama herşeyde bir hayır vardır bende bu ilaca başladım preesed getirticem bir yandan eşime keçiboynuzu yediriyorum birde sağlam olsun diye yumurtlama hapı içecektim amaa tam bir bilgiye henüz erişemedim:44::44:Yeni konu açtım bakalım cvp gelecekmi
[QUOTE=;21987240]

gülbebekim canım...o diğer hapı doktor mu verdi..bende zararı olacağını sanmam ama pekte bilgim yok canım
:44:

diğer yumurtlama hapını doktor verdi hayıtı kendim aldım o yüzden kararsız kaldım doktorun verdiğini değil hayıtı içiyorum akıl işteeeeDoktor onu geçen ay verdi sonrada geçen ay bir hapım vardı ona devam et birdahaki ay iç demişti ....

insallah görürsün yakinda canim benim
endisende gider rabbim hayirlarla kucagina almayida nasip etsin insallah
keseyide görürsün insallah sonra kalp atislarinida duyarsin ins
tekmelemeye de basladi mi bu is tamamdir

1 hafta gıremedım neler degısmız ben asılama olcaksın sanıyordum
hayırlısı olsun
ınsallah budur hayırlısıda

insallah görürsün yakinda canim benim
endisende gider rabbim hayirlarla kucagina almayida nasip etsin insallah
keseyide görürsün insallah sonra kalp atislarinida duyarsin ins
tekmelemeye de basladi mi bu is tamamdir

evet dımı hayal gıbı
bugune sükürler olsun
darısı hemen senın basına olsun
melegın gelsın

saol canım cok cok cok tesekkur

canim insallah kesenide görceksin ardindan pitpitlr derken ohh baslmassin cinsiyet vs telasesine..seni cok iyi anliyorum ayy bi keseyi görseydim sonra bide kalp atislarini duysam:)))))

her zaman olumlu dusun stres hiiiiic yapma bebisde saglikli sihhatli olsun ..ben normalde cok evhamliyimdir ama sirf bebis etkilenecek die hicbiseyi takmaz oldum cok sükür

agustos annesi mi olacaksin kismetse?

ovucan kullanıyomusun seyyah...
akıntın renk değiştirir diye umuyorum çünkü artık yumurtlama günlerine girmişsin..
ateşin tekrar inip çıkacaktır yarın bir güne..ölçmeye devam.

Son düzenleme:

evet allahım kısmet ederse 5 agustos gözukuyor
bende okadar evhamlıyımdırkı
adetım gecıktıya okulda dıyorum kıst var bende onlarda kızdılar hıc bebek deme zaten dıye
hıc olumlu dusunemıyorum
ama sımdı ıcım rahat degerım dusukde cıkmadıya göruruz kesemızı heralde
ınsallah allahım
5+2 de gıtcem salı gunu gözukmezse sonra yıne gıderım kormam ınsallah

ovucan kullanıyomusun seyyah...
akıntın renk değiştirir diye umuyorum çünkü artık yumurtlama günlerine girmişsin..
ateşin tekrar inip çıkacaktır yarın bir güne..ölçmeye devam.

canım benim hiç bu kadar gecikmezdi
ben bu ay yumurtlamadım kesin
yok ovucan kullanmıyorum
zaten benim çalışmalar bitti
sana sölemiştim ya
o yüzden yumurtlasam da bi şeye yaramayacak

insallah cnm benim hayirlisiyla gelsin insallah bebislerimiz
gercekten hayal gibi canim ya ben bazen diyorum mesela ben hic anne olamiycam sanirim diye
heralde soklara girerim ben

seyyahcım benım bu ay yumurtlama zamanı hıc dusmedı
36.2 dı hep sonra yumurtlama olunca 36.4 oldu ondan sonrada 36.6 da kaldı 10 gun boyunca
yerlesme dususu falanda olmadı mesela ben oyuzden kesın hamıle kalamadım dıyordum
dusup yukselcek dıye bekleme bırden yukselıyor bendekı gıbı
yumurtlamadan 10 gun sonra yukseldı atesım 37 lere cıktı ama derecem bozuldugu ıcın tamamlayamadım koyayım ıstersen tablomu
azcık bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…