Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kizlar bizim buyuuukkkk amca ameliyat olmus prostattan :)))) ona gecmis olsuna gidicez babam tarafindan kalan son buyuk hicte sevmem ama yeni damat ya kocam bizde gidiyoruz iste gelince gorusuruzzzz

günaydın kızlarrr bugünde boş hamişli bir gün olsun inşallah...

ya kızlar bu hayıt sizdede ağız kuruluğu yaptımı..elimde sürekli su geziyorum..

bide benim adetim bi tuhaf oldu yaaa düzenim bozuluyo benim..geçen ay 6 gün sürmüştü bu ay 2.5 gün ve çok ağrılı oldu:44::44::44:.....

Kizlar bizim buyuuukkkk amca ameliyat olmus prostattan :)))) ona gecmis olsuna gidicez babam tarafindan kalan son buyuk hicte sevmem ama yeni damat ya kocam bizde gidiyoruz iste gelince gorusuruzzzz

geçmiş olsun canım...görüşürüz

günaydın kızlar...nasılsınız??
bende yeni kalktım eşm hala yatıyor..
çok güzel bir hava var bu sabah..yazdan kalma heralde..

günaydın aysuncum..
bende yapmadı ağız kuruluğu hap..1 gün içmemişim bu arada unutmuşum..
adeti düzene sokuyormuş tatlım bu hap..şifa olur hepimize bebek verir inşallah...
aysun 2,5 gün süren adetinde renk çok koyumuydu yoksa aynımıydı?birde gelme miktarı çok yoğunmuydu??

Son düzenleme:
merhaba brownim nasılsın browni deyınce canım cektı cok severım sen hamıleydın sanırım canım benım allah bıze de nasıp etsın nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık

Merhaba canım;demek senınde canın benı görünce browni çekiyor :))))

Mallesef canım ya ben hamile değilim,keşke olsam keşke

ben iyiyim canım kocacım uyuyor bende kalktım kahve içiyorum geçmişi okudum falan.

Birazdanda kahvaltı hazırlar eşimi uyandırırım böyle.

sen nasılsın peki?

Geçmiş olsun canım,görüşürüz :)))

günaydın birsumum

inşallah canım. şifa olsun hepimize..

ya benim adetlerim düzenliydi çok hatta tam günü ve saatinde gelir..orda sorun yokta..

bende normali 4 gündür....geçen ay 6 gün sürdü...

bu ayda 2.5 dün sabah uyandığımda üzerime ve çarşafa bulaşmıştı renk aynıydı ama bu kadar yoğun olmazdı bide 2.5 gün
:44:

Son düzenleme:

allah Allah bnm ovulasyon gunlernde dört beş gun ustusute akntım oldu bu sene bi kez gördm sonra kesldi agız kurulugu var cnm benm dee su içıom hepp ama adete üzüldm yaa bnm de mi oyle olcak kii :18:ama hani agırıyı engellıodu bu hap benm beş senedr hiç agrı olmaz mesele du bakaym bu ay olursam ne olcak sen içmiştin demi bu ay hayıt aysuncum ne zaman başlamştn içmeye ve adete kaç gun kala kesmştn?

Aysıncum ben 1 haftaır çayını içiyorum ama bendede agızda kuruluk yapmadı.Adetimede daha cok var.

Bilmiyorum,hormonları düzenlediğine göre böyle bişey yapmaması lazım...Acaba neden 2,5 gün sürdü ki :44:

ben cıkayım kızlar kahvaltı hazırlayıp eşimi uyandırıcam öptüm hepinizi.

canım ben dün başladım ve ağız kuruluğu oldu bende hani önceden yoktu ama akşam üzeri ve sabah kalktığımda çölde kalmış gibi bi türlü suya doyaadım..
adetiminde hayıtla ilgisi olduğunu sanmıyorum duygucum ben ilaca dün başladım ilk kez...

canım devam ederse ilaçtandır dicem yok kesilise başka bişeydende olabilir..yeni başladım çünkü tam kestiremedim neden olduğunu..

adetimi bende anlamadım ki canım 2.5 gün sürdü ki bu azzzz...ve öyle yoğun oldu ki yatak yorgan gitti

geçen ayda 6 gün sürmüştü...benim normalim ise 4 gündür:44::44: incir yemiştim bu ay...bilmiyorum ki kafam karıştı inşallah bişeyler bozulmuyodur içeride.:26:..

kızlarr acil bişey sorucammmmm....
dün yüzümde temre gibi bişey çıktı
geçen sene de öyleolmuştu eczacımız bitane krem vermişti
ben bu hamileliği unuttum bikaç kez sürdüm bişey olur mu
gerçi şüpheli bi gebelik ama ne olur ne olmaz yardım eder misinizz...

gunaydın canlarımmm
geldım ama kımse yok
sonra yıne gelırım.........

Herkese Hayırlı günler Neşeli Sabahlaaaarrr
Azıcık Güneş var ya Neşelendim...
Bende daha kahvaltı hazırlıcam sonra Güne gidicem hafif bişiler yiyim de çok gelmesin
Kocişi de özgür bırakıyorum bugünn
biz dün ovu olmamasına rahmen halvetlendik yaaa heralde benim 14.18. günler arası ..

Öpüyorum sizi kızlar akşama gelirim

herkese günaydinlarr
aysuncum ben hayita adetimin birinci günü basladim hemen kanamayi görür görmez icmeye basladim
normalinde bende öyle adet sancisi olur ki anlatamam ama daha ilk günden hafifletti
kanamamda normal nasil geliyorsa öyle sürdü ne azaldi ne cogaldi
agzimda kurulukda yapmadi
ama herkesde ayni reaksiyonu gösterir mi bilemiycem cnm
ama bende dediklerin hic olmadi:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…