- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
kızlarr acil bişey sorucammmmm....
dün yüzümde temre gibi bişey çıktı
geçen sene de öyleolmuştu eczacımız bitane krem vermişti
ben bu hamileliği unuttum bikaç kez sürdüm bişey olur mu
gerçi şüpheli bi gebelik ama ne olur ne olmaz yardım eder misinizz...
herkese günaydinlarr
aysuncum ben hayita adetimin birinci günü basladim hemen kanamayi görür görmez icmeye basladim
normalinde bende öyle adet sancisi olur ki anlatamam ama daha ilk günden hafifletti
kanamamda normal nasil geliyorsa öyle sürdü ne azaldi ne cogaldi
agzimda kurulukda yapmadi
ama herkesde ayni reaksiyonu gösterir mi bilemiycem cnm
ama bende dediklerin hic olmadi:44:
günaydın azracım...
canım adetimin az ve ağrılı sürmesiyle ilacın bi etkisi yoktur çünkü ben daha dün başladım ilaca..ama neden böyle değişiklik oldu anlamadım inşalalh bir problem yoktur...
ağız kuruluğu nu da bilmiyorum ilaç mı yaptı..bir kaç günde devam ederse ondandır diyebilirim..ama çokta önemli bişey değil.. kurudukça su içerim..bebeğim gelsinde yeterki
Günaydın kızlar ben gece 2 de yattım burdan çıkınca biraz daha oturdum. Dün musallata gitmiştik gece de okan bayülgende musallatın iki oyuncusu vardı fragmanı felan gösterdiler yine korku başladı bende hakimi görseniz eşim yatmıştı zaten önce aranın ışığı açtım öyle kapadım odanın ışığını sonra elimde cep teli eşimi uyandırmıyım diye ışığı da açamıyorum ya cebin ışığı ile girdim yatağa ay acayiptim yaa.. Bir ses geliyor irkiliyorum hemen. Neyse kalktık eşim börek aldı kahvaltı ettik şimdi biraz daha evi toplıcam ütüm var felan sonra da kaynanamlara gideriz öyle işte havada çok güzel zaman arttırabilirsem çıkarız belki.
Günaydın kızlar ben gece 2 de yattım burdan çıkınca biraz daha oturdum. Dün musallata gitmiştik gece de okan bayülgende musallatın iki oyuncusu vardı fragmanı felan gösterdiler yine korku başladı bende hakimi görseniz eşim yatmıştı zaten önce aranın ışığı açtım öyle kapadım odanın ışığını sonra elimde cep teli eşimi uyandırmıyım diye ışığı da açamıyorum ya cebin ışığı ile girdim yatağa ay acayiptim yaa.. Bir ses geliyor irkiliyorum hemen. Neyse kalktık eşim börek aldı kahvaltı ettik şimdi biraz daha evi toplıcam ütüm var felan sonra da kaynanamlara gideriz öyle işte havada çok güzel zaman arttırabilirsem çıkarız belki.
canim rahim kendini hazirliyordur bence insallah en yakin zamanda kavuscan bebisine
su icmek hem faydalidir biliyorsun bende cok su icemiyorum eger hayit yaptiysa agiz kurulugunu
keske bana da yapsaydi
yumurtlama dönemi yükselip,adete kadar aynı şekilde devam ederse,döllenme olmuş demek..
yumrtlamadan sonra düşüşe geçerse,cıx gene yımırta aldı başını gitti beklemeden sperm efendiyi demek
günaydın canım..
bende korku filmi izlediğimde aynen böyle oluyorum..işin kötüsü eşimde öyle oluyo
ve biz korku filmi izleyemiyoruz..ben aslında korksamda izlerdim ama o izleyemeyince bende artık çok daha fazla korkuyorum...
bizde dün dedemin insanlarına gittik..tavsiye ederim canım güzel bir film..
ama herkes ağlayarak çıkmış filmden yorumları okuyunca iyi dedim ağlarım açılırım biraz...ama duygulanmadım bile desem yerinesine ağlamışlar acaba o kadar sanırım ben duygusuzum bizde evdeyiz bugün..baya işin var dejavum kolay gelsin canım...
sende bu ay başladın dimi..ayyyyy inşalalh gelir bebişler azracım..aydan aya atılmaktan sıkıldım vallahi[/B]
günaydin canimm
ben o filmin fragmanina bakdim acayip tirstim:18:
ama yinede izliycem
bende cok etkileniyorum ama korku filmlerinede bayiliyorum.
kolay gelsin canim sana
günaydın canım..
bende korku filmi izlediğimde aynen böyle oluyorum..işin kötüsü eşimde öyle oluyo
ve biz korku filmi izleyemiyoruz..ben aslında korksamda izlerdim ama o izleyemeyince bende artık çok daha fazla korkuyorum...
bizde dün dedemin insanlarına gittik..tavsiye ederim canım güzel bir film..
ama herkes ağlayarak çıkmış filmden yorumları okuyunca iyi dedim ağlarım açılırım biraz...ama duygulanmadım bile desem yerinesine ağlamışlar acaba o kadar sanırım ben duygusuzum bizde evdeyiz bugün..baya işin var dejavum kolay gelsin canım...
sende bu ay başladın dimi..ayyyyy inşalalh gelir bebişler azracım..aydan aya atılmaktan sıkıldım vallahi[/B]
kızlar merhaba bu konuya yeni abone oldum.benide listenize ekler misinz? 7-8 aralık bat. bide benim 2-3 gündür elle bakıldığında bile hissedilecek az bi atesim var ama bulantım falan yok.ayın 2 sinde idrar testi yaptım negatif cıktı. acaba olabılır mıyımmm Allahım insallah hamişimdirrrrr
merhaba hosgeldiniz aramiza
batiniza daha varmis bence erken idrar testi icin
hayirlisi olsun insallah hamissinizdir
ferda ya da meg arkadasimiz gelsinler onlar eklerler sizi listeye
insallah ugur getirir size de bu topik
kızlar merhaba bu konuya yeni abone oldum.benide listenize ekler misinz? 7-8 aralık bat. bide benim 2-3 gündür elle bakıldığında bile hissedilecek az bi atesim var ama bulantım falan yok.ayın 2 sinde idrar testi yaptım negatif cıktı. acaba olabılır mıyımmm Allahım insallah hamişimdirrrrr
insallah azracım.insallah bu ay sağlıklı sağlıklı dolu bebisimiz olur.tanımadığımz insanların bile hamıleliklerine sevinmek çok ğüzel bi duygu.o yüzden seviyorum bu siteyi:)
merhaba hoşgeldin aramıza ...
inşalalh gebesindir...batın 7-8 ise 2 sinde çıkma ihtimali biraz düşük..erken yapmışsın testini..
ne zamandır bebek istiyosunuz..ne kadarlık evlisin??
bende geldimmmmmmmm
gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide
hoşgeldinnnn güzel anne adayııııı halaaa heyecanlıyım senin adınaaa çok benimsemişim vallaaaa:)Eminmisin canımmmm sen içtinmi ikisinide eğer sen içtiysen bende içeyim hazır hapım dolapta boş boş dururken içeyim belki yumurtlayıveririmmmm:)))
bende geldimmmmmmmm
gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?