Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok cnm yüzüne felan süreceğin şeylerden bebeğine birşey olmaz. Karına bile çatlak olmaması için neler sürülüyor birşey olmaz canım. Plesentaya ulaşmaz ki o yediğin içtiğin zararlı şeyler etkiler ama yine de zor sen için rahat etsin..

günaydın azracım...

canım adetimin az ve ağrılı sürmesiyle ilacın bi etkisi yoktur çünkü ben daha dün başladım ilaca..ama neden böyle değişiklik oldu anlamadım inşalalh bir problem yoktur...

ağız kuruluğu nu da bilmiyorum ilaç mı yaptı..bir kaç günde devam ederse ondandır diyebilirim..ama çokta önemli bişey değil.. kurudukça su içerim ..bebeğim gelsinde yeterki

Günaydın kızlar ben gece 2 de yattım burdan çıkınca biraz daha oturdum. Dün musallata gitmiştik gece de okan bayülgende musallatın iki oyuncusu vardı fragmanı felan gösterdiler yine korku başladı bende hakimi görseniz eşim yatmıştı zaten önce aranın ışığı açtım öyle kapadım odanın ışığını sonra elimde cep teli eşimi uyandırmıyım diye ışığı da açamıyorum ya cebin ışığı ile girdim yatağa ay acayiptim yaa.. Bir ses geliyor irkiliyorum hemen. Neyse kalktık eşim börek aldı kahvaltı ettik şimdi biraz daha evi toplıcam ütüm var felan sonra da kaynanamlara gideriz öyle işte havada çok güzel zaman arttırabilirsem çıkarız belki.

canim rahim kendini hazirliyordur bence insallah en yakin zamanda kavuscan bebisine
su icmek hem faydalidir biliyorsun bende cok su icemiyorum eger hayit yaptiysa agiz kurulugunu
keske bana da yapsaydi

günaydin canimm
ben o filmin fragmanina bakdim acayip tirstim:18:
ama yinede izliycem
bende cok etkileniyorum ama korku filmlerinede bayiliyorum.
kolay gelsin canim sana

günaydın canım..
bende korku filmi izlediğimde aynen böyle oluyorum..işin kötüsü eşimde öyle oluyo
ve biz korku filmi izleyemiyoruz.. ben aslında korksamda izlerdim ama o izleyemeyince bende artık çok daha fazla korkuyorum...
bizde dün dedemin insanlarına gittik..tavsiye ederim canım güzel bir film..
ama herkes ağlayarak çıkmış filmden yorumları okuyunca iyi dedim ağlarım açılırım biraz...ama duygulanmadım bile desem yerinesine ağlamışlar acaba o kadar sanırım ben duygusuzum bizde evdeyiz bugün..baya işin var dejavum kolay gelsin canım...
canim rahim kendini hazirliyordur bence insallah en yakin zamanda kavuscan bebisine
su icmek hem faydalidir biliyorsun bende cok su icemiyorum eger hayit yaptiysa agiz kurulugunu
keske bana da yapsaydi

sende bu ay başladın dimi..ayyyyy inşalalh gelir bebişler azracım..aydan aya atılmaktan sıkıldım vallahi

yumurtlama dönemi yükselip,adete kadar aynı şekilde devam ederse,döllenme olmuş demek..
yumrtlamadan sonra düşüşe geçerse,cıx gene yımırta aldı başını gitti beklemeden sperm efendiyi demek

kızlar merhaba bu konuya yeni abone oldum.benide listenize ekler misinz? 7-8 aralık bat. bide benim 2-3 gündür elle bakıldığında bile hissedilecek az bi atesim var ama bulantım falan yok.ayın 2 sinde idrar testi yaptım negatif cıktı. acaba olabılır mıyımmm Allahım insallah hamişimdirrrrr

evet canim bende bu ay basladim
insallah canim gelirler artik
bekletmezler bizi
bakalim bebeklerimiz bize ne zaman ceeeeeeeeeeeee diycekler

Son düzenleme:
günaydin canimm
ben o filmin fragmanina bakdim acayip tirstim:18:
ama yinede izliycem
bende cok etkileniyorum ama korku filmlerinede bayiliyorum.
kolay gelsin canim sana

fragmanda zaten en korkulu yerlerini almışlar ilk bölümde pek birşey olmuyor neler olduğunu anlamaya çalışıyorsun psikolojik gerilim oluyor 2. bölümde başlıyor ama bakamayacağım kadar kötü değildi bir iki sahne vardı öyle bakamadığım. Filmde rahattım yanii.. ama oyuncular çok eğlenmişler öyle dediler bayülgende bizde karı koca korku filmlerine bayılırız. Sağol canımm..

bende o filmi görmeyi çok istiyorum ama eşim duygusal filmleri sevmiyor ya.. Fatmagül'ün suçu ne dizisinde bu filme girmişlerdi güzel ve duygusal geldi oradan. Bir daha ki haftada gidemem büyük ihtimal İstanbul'a gidicem annem taşınacak yardım etmem lazım. Yorucu bir haftasonu olacak cuma akşam gidicem çalıştıpım için gece orda olucam cçtesi pazar taşınma yerleşme akşam dönüş ve pazartesi işbaşı olacak. Neyse ben yine takıldım kaldım kalkayımda bitsin işlerim zaten dünya kadar da ütüm var..

merhaba hosgeldiniz aramiza
batiniza daha varmis bence erken idrar testi icin
hayirlisi olsun insallah hamissinizdir
ferda ya da meg arkadasimiz gelsinler onlar eklerler sizi listeye
insallah ugur getirir size de bu topik

merhaba hosgeldiniz aramiza
batiniza daha varmis bence erken idrar testi icin
hayirlisi olsun insallah hamissinizdir
ferda ya da meg arkadasimiz gelsinler onlar eklerler sizi listeye
insallah ugur getirir size de bu topik

insallah azracım.insallah bu ay sağlıklı sağlıklı dolu bebisimiz olur.tanımadığımz insanların bile hamıleliklerine sevinmek çok ğüzel bi duygu.o yüzden seviyorum bu siteyi:)

merhaba hoşgeldin aramıza ...
inşalalh gebesindir...batın 7-8 ise 2 sinde çıkma ihtimali biraz düşük..erken yapmışsın testini..

ne zamandır bebek istiyosunuz..ne kadarlık evlisin??

naber güzelleeerrrr canlarım yaa size bişey sorcam şimi şu kullandığım hayıt hapı varya acaba onunla birlikte yumurtlama hapı kullanılırmı ki bir bileniniz varmı acaba?

insallah azracım.insallah bu ay sağlıklı sağlıklı dolu bebisimiz olur.tanımadığımz insanların bile hamıleliklerine sevinmek çok ğüzel bi duygu.o yüzden seviyorum bu siteyi:)

insallah cnmm
evet acayip mutlu oluyor insan sanki kendi hamile kalmisda haberini veriyormus gibi
cunku burda acimizida hüznümüzüde tripimizide kisacasi herseyimi paylasiyoruz
o yüzden tanima sansi buluyoruz birbirimizi cünkü herkesin ici disi bir burda cekinmiyoruz birbirimizden
laf olur ya da dedikodu olur düsüncesi yok samimiyetlik var burda
rahatca icimizi döküyoruz kisacasi bende cok seviyorum topigimizi

bende geldimmmmmmmm

gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide

merhaba hoşgeldin aramıza ...
inşalalh gebesindir...batın 7-8 ise 2 sinde çıkma ihtimali biraz düşük..erken yapmışsın testini..

ne zamandır bebek istiyosunuz..ne kadarlık evlisin??

hosbulduk aysunaycım.biz mayıs 2010 da evlendik.3.ayımız çalısmalırımızda:) ama sanırım ben çok aceleciyim.bide bi arkadasım ilk denemede hamıs olunca kendimde bi sıkıntı var gibi hissetmeye basladım, aslında eşimde bende dr ye gittik.bi sıkıntı yok dedi ama içim rahat değil.insallah bu ay bol hamıslı bi ay olur:)

bende geldimmmmmmmm

gulbekegım bence zararı olmaz ben ıcerdım ikisinide

hoşgeldinnnn güzel anne adayııııı halaaa heyecanlıyım senin adınaaa çok benimsemişim vallaaaa:)Eminmisin canımmmm sen içtinmi ikisinide eğer sen içtiysen bende içeyim hazır hapım dolapta boş boş dururken içeyim belki yumurtlayıveririmmmm:)))

Son düzenleme:

canım yok ben yumurtlama hapı falan ıcmedım
bende yumurtlamadada catlamadada sorun yoktu
hayıt hamıle kalmayı kolaylastırıyor dıye 10 gune yakın onu ıctım sadece

ama bence yumurtlama hapı ıle ıcılır cunku zararlı bır hap deıl hayıt
dr lar verıyor
arkadasıma dr vermıstı ıc hamıle kalırsın dıye
yınede sen bılırsın dr una sor ıstersen canım
yanlıs bısey sölemıyım fıkrımı söluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…