anladmm cnm geç döllnme olablr ildacım ondan bi de dedginn gibi dört saalk idrar deglmş ondan çıkmamştr sen kana gitt ve ii hberlerleeeee dönn yarınnnnnnnn inşşşşşş
ilda,
bazıları gebeliğini kanda öğrendikten sonra bile,idrar testinde çift çizgi göremeyebiliyo uzunca bir süre
yarın erkenden kan verirsem yarın alabilir miyim sonucu yoksa salıya mı kalır canım biliyo musun
evet çok duydum şeker onu
ayyyy ööle olsun benimkide nolur
ilda,
bazıları gebeliğini kanda öğrendikten sonra bile,idrar testinde çift çizgi göremeyebiliyo uzunca bir süre
yok cnm hiç oyle olmadı vallaben de kurulk vardı bi kaç aydır stresten heralde o yuzden çok rahat ettm...boyle dogal bi rahatlk yanii hiç rahatszlk hissetmıo insan inşş senn gelck bu ay bebişin cnm gerek kalmıcakk ama kullanmak isteyen diger akdaslara tavsye ederm kesnlkle
özel laboratuvarda yada özel hastanede 2 saatte çıkıyo sonuç bebem
selammmmm..nabersiniz??
biraz mola veriim dedim bende..uğramak istedimmm
bebüşümmm...nasılsın ?
ildaaaa megin sezgilerini guvenn bence dee dogru idrarda geç çıkablıo ovucan koyu olması da bşeyleri gösterir hadi inşşşş yaaaa bu ay çok guzel başladıoyle de giitsin daha çokk hamişimzz olsunnn
ohhhh gelsin bebişler gels,n jelll sayesinde
bende de var canım o kuruluk hemde 9 aydır(((
aaay ii bu ben giderim hemen yarın
ama şimdi adet olursam valla salya sümük ağlarım sanırım
hoşgeldn birsumm
ovucanlarla oynuyom birsumum
iyiyim,birazdan market yapıp gelicez..
sen nasılsın?
ohhhh gelsin bebişler gels,n jelll sayesinde
bende de var canım o kuruluk hemde 9 aydır(((
aaay ii bu ben giderim hemen yarın
ama şimdi adet olursam valla salya sümük ağlarım sanırım
olmucannn inşş cnmcmmm inşş bebişş var valla bu sefer ben de aglarım senle yaaaolmaaa sakınnn gelmeynnnn batasıcalarrrrrrr sakınnn ildaa hamişş tmm mııııı
ilda olursak da oluruz..
ağlamak yok..
hayıt var,preesed var..
dün gece tv izlerken çok kuru sancı girdi yarım saat kuru kuru
üşütmüş gibi sanki
hah dedim geliyo kırmızılar
ama geçti soonra
şimdi stersten sanırım tekrar girdi bu sancı karnıma
aminn kuşum inşallah
birsuuuun hoşgeldin
Allahım ferda gelmiş kız ferdaaaaaaaaaaaaaaaa
şu testimin sonucıuna bi bakıver
prof oldunuz valla megle sen burada
olablr cnmcm inş gebelk belrtisidir onlarrşaka bi yana megin dedgi gibi kırmızlar gelnce umuda nmdvm prseedin var bak daha senn kullanmadın hiç onu demi hayıt da varr en de mesele bu ay umudum diger aylara göre daha fazla ama olmazsa da diger ay çakşır suyu içircem kocişe planlar hep hazırr boyle olnca daha az uzluo insann amaaa sen inşşş ii hberler alcz ildacımmmm
hoşbuldum cnm bnm...
hayırdr hamilemisin??
inşallah öyledir...
bata 2-3 gün kala koyulaşır,bat günü de tıpkı yumurtlama günündeki gibi kopkoyu 2. çizgi çıkrsa,gebelik var anlamına geliyo ovulasyon testinde de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?