Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

redart tatlım
ben de pek anlamadığım için arkadaşlara sordum
ama senin 4 ,5 günün varmış
2 gün sonra bida yap ve adet günde bakalım daha koyu olacak mı ?

merhaba arkadaslar ben bir ay önce umutsuzlukla adet olduğumu öğrenen biriyim..veeeeeeee 4 gün önce yani bu adet dönemimde adet olamadım veeeeeee kan testinden HAMİLE olduğumu öğrendim. geçen ay sizlerle dertleşmiştim bu ay ise mutluluğumuda sizinle paylaşmak istedim darısı herkese...

tebrik ederim canım, bu ay özel bişey yapmışmıydın? bide hamilelik belirtisi yaşadınmı hiç? allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

redart tatlım
ben de pek anlamadığım için arkadaşlara sordum
ama senin 4 ,5 günün varmış
2 gün sonra bida yap ve adet günde bakalım daha koyu olacak mı ?

arkadaslar ben geçen ay kırmızıları görüp göremiceğini bekleyen anne adayı idim. sıkıntımı sizinle paylaşmıştım. şimdi isi 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.bunu da sizinle paylasmak istedim.darısı herkese....

ayyyy Allah bağışlasın bebişini ne güzellllllll valla oyyy oyyyy

tebrklerr cnmmm göznaydınnnn darısı başımızaaa inşşşşşşşşşş

tebrik ederim canım, bu ay özel bişey yapmışmıydın? bide hamilelik belirtisi yaşadınmı hiç? allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

teskkür ederim.özel olarak sadece ilişkiden sonra bi saati aşkın ayaklarım duvara dayayıp kaldırarak bekledim.ve stres yapmamaya gayret ettm

ateşin iyi gidiyo canım..
düşmez de 36.3 ve yukarısında kalır inşallah..
ovulasyon testin negatif..
yumurtlama bitmiş..
bata da daha 4-5 gün var..
2 gün kala bi daha yap istersen ovucan,bakalım koyulaşma olucak mı..

Son düzenleme:

teşekkürler cvp için.bildiğin idrar testi var mı adetten önce doğru sonucu veren. idrar testi alacağım yarın.

tebrikleerrr allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım..
ne mutlu sana

teşekkürler cvp için.bildiğin idrar testi var mı adetten önce doğru sonucu veren. idrar testi alacağım yarın.

nova için iyi derler..
miratech için de iyi deniyor..
4-5liralık testler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…