öpüyorum siziiiii
çıkmama lazım gelrim soonra
inşallahhh
ferdaaaaatttttt yaz artıkkk
akıntı için de iyi denir
meg benim sarı akıntı içinde iyi denirmiiyi denir de lütfeeeeen:18: 4 aydır yaşamadığım hamilelik belirtisi kalmadı bir ay acayip göğüslerim acıdı hah dedim kesin hamileyim kırmızılarla karşılaştım sonraki ay karnıma kramplar giriyodu, ağzımdada tuhaf bi tat vardı baktım hamilelik belirtisi hah dedim bu sefer kesin sonra yine fosss kırmızılar bu ayda sarı akıntıdan deniyorum şansımı bakalım artık
ilda ve meg testlerinizi gordum
deneyimlerine dayanarak ikinizinde hamile oldunu dusunuyorum valla
elinizdeki sacma sapan testleri bosverin gidin bi nova falan alinda halay cekip sevinelim yaa
ya da kiyin paraya erken gebelik testi alin bi
merak etmiyorum aslinda cunku bence kesin bisey var ikinizde de
ilda ve meg testlerinizi gordum
deneyimlerine dayanarak ikinizinde hamile oldunu dusunuyorum valla
elinizdeki sacma sapan testleri bosverin gidin bi nova falan alinda halay cekip sevinelim yaa
ya da kiyin paraya erken gebelik testi alin bi
merak etmiyorum aslinda cunku bence kesin bisey var ikinizde de
meg nasıl foto.yükleniyodu cnm yaa ben beceremiyorum dün yaptığım ovucanı koymak istedim gerçi baktım çokta koyu değilmiş 1 hafta var benm bata ama sanki diğer yaptıklarımdan daha koyu gbş geldi bana ama bide siz bakın istedim. sen link göndermiştn ya yine gönderirmisn?
kızlar merhaba benim kırmızılar normalde her ay 5 gün geri atar ama söle bsey oldu eylül 16 snda ekim 16 sında oldum kasımında 11 geldiler sizce bu ay kacında bat ?
Öncelikle herkese merhaba..
Kısaca anlatayım, BAT 9 ARALIK, bu sabah saat 7 gibi yumurtalıklarımdan gelen adet sancısına benzer bi sancı ile uyandım. Kalkıp bakmaya korktum ya adet oluyosam! görmek istemiyorum diye. Dua ede ede uyuya kalmışım. Uyandım ve iç çamaşırımda kan lekesi gördüm. Birkaç damla... Peçeteyi sürdüm hiçbişey yok adet olmuyorum.
Bunun anlamı nedir?
teskkr meg baktımda bna göre 6 sında olmam gerekio ordada 9 yazdı yinede size sormak istedm cünkü pskolojkmi blmiorum ama sürekli bide mide bulantısı yasıorum . sürekli agzımda gbi herseyyy
cnm şimdi bundan sonrası çok onmli bugun yarın bekle bakalm eger söklmezse kırmızılar yerlşme kanaması olablr o zaman bi test yaparsn cnm
Öncelikle herkese merhaba..
Kısaca anlatayım, BAT 9 ARALIK, bu sabah saat 7 gibi yumurtalıklarımdan gelen adet sancısına benzer bi sancı ile uyandım. Kalkıp bakmaya korktum ya adet oluyosam! görmek istemiyorum diye. Dua ede ede uyuya kalmışım. Uyandım ve iç çamaşırımda kan lekesi gördüm. Birkaç damla... Peçeteyi sürdüm hiçbişey yok adet olmuyorum.
Bunun anlamı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?