Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tesadufmu yoksa test mı bozuk bılmıyorum ama öyle cıkmıstı
ınsallah sende gebesındır canım
ama bu kadar erken test yapmasana cok uzucu oluyorbu kadar erken olsada cıkmazkı

tesadufmu yoksa test mı bozuk bılmıyorum ama öyle cıkmıstı
ınsallah sende gebesındır canım
ama bu kadar erken test yapmasana cok uzucu oluyorbu kadar erken olsada cıkmazkı

biliyorum aslında erken olduğunu canım, benim koca bu ay içime doğuyo hiç böyle olmamıştm hamlesin test yap test yap diyip durdu, hadi gönlü olsun dedim sonra tek çizgiyi gördüm işte diğer çizginin yerini gördüm ama dedim heralde bütün testlerde çıkıyodur.

sabah mı dıosn :26:dedm bugun de eşime yarın beşte kalkalım die yok daha neler dedi pfff yarın akşam olursa çok mu geç olur :44:

yok geç olmaz ama sperm sabah yoğun oluyo ya..
sen halldersin bi şekilde bence sabah olayını

ayy canımm bu ovulasyon testin mii kız sen hamilesinnn

kızlar ovucanları gördüm...
siz hamilesinizzzzzzzzzz..idrar testi yokm u evde yaffff..
hadi İNŞALLAHHHHH

kızzz bak beni havaya sokuyonuz sonra hüsrana kapılcam

canım valla bat 6 aralık ve 2 gün kala mümkün değil öyle koyu çıkması kız yaptım biliyorummm.. Ateşin de iyi... Daha ne olsunn yaa. İnşallah sevincimiz boşa gitmez tabi sen gebelikte ve kanda görmeden ümitlenme yine de napıyım bende çok heyecanlanıyorum. Hele megle ikiniz hamiş kalın herşeyi sorcam size haa bu arara bu ay meg ilaç içti de sen ne kullandın hayıt kullanmış mıydınız siz bu ay..

hadi İNŞALLAHHHHH

var evde de 6 aralık için erken..
hemde şu laboquickin gebelik testi var.. ve berbat bir test.. dhc battan 1 gün önce yapmış ve tek çizgi çıkmış.. başarısız..

öpüom aysunum:)

kızlar biz dışarı çıkıyoruz,öptümmmm
gece gelcem

Son düzenleme:
hehehe benim de 36.9 çıktı ildaaaa
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam anaaaaammmmmmmmmmm
noliiiiiyyy bize kıızzzzz

Anam bu ay çifte hamişlerimiz geliyoorrr benden demesi hiç şüphem yok nerdeyse ovulasyonlarınız çok kalın be batınıza çok az kalmış süperrrr ildaaa gebelik testi yapcan mıı..

hadi İNŞALLAHHHHH

ben dün idrar testi yaptım iki tane ama sadece yarleri vardı renk yoktu
şimdi çiş tutuyorum 7 buçukta yapıcam ama
sanırım tek çizgiyle karşılaşıcam

ben yiyip geliyorum hemen mama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…