Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aktardan çakşır suyu aldım..onu suyla karıştıp aç karnına içiliyormuş..erkeklerde sperm kalitesini kadınlardada yumurta kalitesini arttırıyormuş.ben ekstra bu ay civan perçemi macunu kullandım bu ay günde 3 kaşık adeti bekliyorum bakalım..bu dediğimde iltahapı kiste kadın hastalıklarına iyi geliyormuş..

ama meg olabilir dedi
ben bebiş olduğunu sanmıyorum
yani çok süpriz olur eğer olursaaaa

çok iyi ya
gebelikte yapsaydın bir tane
kız tutturdun galiba bu ay

ya anlamadım bende canım
ovucan cahiliyim
ama ööle yorumluyolar
yani ne alaka bukadar koyu ve belirgin
neye delalet anlamadım
ama gece gebelik testi yaptım negatifti

canım biz kök olarak aldık toz haline getirdim robotta sonra balla karıştırdık bence sizde öyle kullanın
bir ayda tabiyki etkisi oluyor ama biliyorsun sperm üç ayda bir kendini yeniliyor ya
canım sizin değerler nasıldı bi yazar mısın sana zahmet bize olan etkisini ben yazmıştım dur bulup tekrar paylaşım canım

inşallah ikiside güzel haberler verirler
teşekkür ederim canım beni geçmişi okuyarak yormadığın için

geçmişe dalarsak çıkamıyoruz. Ben gece oturamıyorum çalışan hatunum ben bu gece kuşları gece 4 lere kadar muhabbet ediyorlar ben işyerinde hepsiin nasıl okuyayım hangi birini alıntı yapayım kalındığı yerden sabah devam ediyorum önemli haberleri gün içinde öğreniyorum zaten..

tamam da canım tekrar yumurtluyor olsan bu yumurta ne ara döllenecek bebek olacak 6 aralık zaten batın değil mi. O zaman iki hafta daha koyman lazım üstüne ve 2 hafta sonra regl olman lazım hadi regli olayım sonra iki hafta sonra da bu yumurtlamanın reglisini olurum diye birşey yok.

Ben çıkıyorum kızlar yorgunluk çöktü üstüme temizlik ütü felan. Şöyle kolay yoldan bir yemek yaptım yedik şimdi yarın için yemek koydum ocağa. Fasulye yapcam da haşlanıyor daha salçasını felan da yapam da duşa gircem. Uyku çöktü gece 2 de yattım 10 da kalktım pek yetmedi galiba dizimi izlicem uyumak istemiyorum duş almak iyi gelir.. Öpüyorumm ama 20.00 de felan gelirim çünkü ilildanın gebelik testinde ne çıkacak merak ediyorumm.. :26:

Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?
Kızlar, bana deli diyebilirsiniz. Ben, bizim forumlar yetmyormuş gibi, yabancı forumları takip etmeye başladım. Dün ovulasyon testi sipariş verdim ve konuda araştırma yapıyordum internette. Yabancı bir sitede şöyle birşey buldum. Sonra bizim Ovulasyon Testleri ile ilgili başlığımızda da bunu tecrübe eden arkadaşlarımız olduğunu okudum. Bu testleri kullanarak ovulasyon günlerinin ne zaman olduğunu öğrenmeye çalışan arkadaşlarımız, adeti yaklaştığında da bu testleri yapmaya devam etmişler ve bu LH hormonunu gösteren ikinci çizgi halen belirgin çıkıyormuş. Onlar da ilk başta zannetmişler ki adet günüm yaklaşıyor ama ben hala yumurtluyor muyum diye düşünmüşler. Ve aynı zamanda da gebelik testi yapmışlar ki onlar negatif(-) göstermiş ama ovulasyon testi pozitif(+) göstermeye devam ediyormuş. Ve üzerinden çok geçmeden hamile olduklarını öğrenmişler! Yabancı sitede bulduğum yazı şu: You can clearly see that the ovulation test (green strip) has a more definite line!

Well, about every other day since what I have done is take a urine sample- not FMU & divided it into 2 cups- that way I'm not dipping both tests in the same cup & possibly getting a false positive.

I will tell you that the ovulation test has ALWAYS had a darker line than the pregnancy test & today the line was so dark that it was darker than the control line!

So, I say that an ovulation test would be able to pick up if you are pregnant sooner than a pregnancy test or at you can see a darker line than a pregnancy test should you question if you have a + line or evaporation line from a pregnancy test.

So what do you think? If you have experimented with this, please share yoru results.

Hakikaten de 2 gebelik testinde hiçbir şey yok, ovulasyon testinde 2.çizgi var. Sonradan öğreniyor ki hamile. Yabancı dil bilenler anlayacaktır ki kız, ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce gebelik varsa eğer bunu gösterdiğini söylüyor. İşin güzel tarafı bunu bu forumda bazı arkadaşlarımız tecrübe etmişler. Ovulasyon testini en başından itibaren okuyorum ve orada gördüm...

Adeti yaklaşanlar, elinde ovulasyon testi olanlar, belki denemek isterler... Sonuçları da bizimle paylaşırlarsa sevinirim. :)

ben evleneli 54 ay olmuş
27 ay korunmuşum 27 aydır da korunmuyorum ama ben sanki korunduğumuz zamanı da korunmamış gibi hissediyorum.ben de ilaç kullanmadım eşim şapka kullandı
1 sene olmayınca eşimle birlikte dr gittik bana herşey normal dediler.eşimden de spermiyogram istediler devlet hastanesi spermiyogram yapmadıkları için eşimde labarutuarda örnek veri tabiyki çok sıkıntı sters yaptı o zaman ve sanırım çok az örnek vermiş
verdiği örnekte sayım yapılamamış dr gösterdik oda burda hiç bir şeye bakılamamış başka yerde tekrar yaptırın dedi eşimde bu sefer özel bir hospıtel hastasinde yaptırdı ordakinde de değer 1-2 milyon çıkmış ama bizim dr bize dedi ki burda 1,2,3 tane yani sayılamayacak kadar az sperm var dedi ve varikosel de var dedi yani eşime sen azospermsin demiş tek yolun tüp bebek olduğunu söylemiş çok kötü oldu eşim ve bunlar ramazan ayında oldu çok kilo verdi resmen hasta oldu sonra yavaş yavaş kendini toplamaya başladı bende tüp bebek merkezi araştırmaya başladım oda kendine iyi gelebilecek kürler falan 6 ay sonra eşim kendini iyi hissetmeye başladığında tüp bebek merkezine gittik spermiyoram yapıldı ondan öncede dr eski sonuçlara baktı bize öbür dr dediği 1,2 tane olan spermin aslında 1,2 milyon olduğunu dr yanlış değerlendirdiğini söyledi ama biz ona bile inanmamıştık yok hocam o 1,2 tane diyoruz dr a.neyse ordaki spermiyogramın sonucu geldi hoca dedi 3,5 milyon sperm sayısı ben mutluluktan ağladım eşimle birbirimize sarıldık dr çıktıktan sonra sevinçten.1 ay sonra regl olunca gelin başlayalım tedaviye dedi 1 ay sonra tedaviye başladık tüp bebek için eşimin verdiği spermiyogramda sayı 9 milyon çıktı hareketide %15 den %60 olmuştu ama tüp bebeğim tutmadı malesef bizde ikinci için hem para biriktiririz hemde biraz daha kürler kullanıp daha iyi duruma geliriz diye beklemedeyiz şuanda canım eşim en son eylül ayında verdi tekrar spermiyogram 20 milyonun üstünde çıktı ve şu sayım bile yapılamayan yerde yaptırdı ben eminim ki tüp bebek merkezinde daha da fazla çıkacak sayı biraz fazla uzun oldu canım ama benim kısaca hikayem bu yani

canım eşimin değerlerinin bu kadar artmasının sebebi bu kürler 3.5 milyon 9 milyona çıkmasının tek vesilesi keçiboynuzun va çaksır ve taze sıkılmış havuç suyu.
tüp bebekten sonra aktardan bir karışım aldık onu kullandı sadece 3.5-4 ay kadar
o bitti şimdi tekrar çaksıra başladı canım.

hülyacım suyunu almayı düşünüyordum bende..o kökler toz halina gelmezki öyle sertlerki aktarda suyunu önerdi bilemedim şimdi bende:44::44:..

ilda canım bende ovulasyondan gebelik öğrenen çok kişi okudum burda diğer topiklerde...bata yakın bu kadr koyu çıkmaz normalde gebelik yok ise..

sizinkiler çok koyu bu iyiye alamet...boş değil testler bana görede...hadi peş peşe hamile haberleri aldık sıra sizde inşallah...

görüşürüz canım..:

Son düzenleme:

cnm bizm sayı 14 mylnduu (inş artmştrr elli gundur kürleri yapıoz inş en az yirmi olmştrrr) ileri hızlı hiç yoktu yavaş harektli 15 yernde de 15 toplan hareket yuzde 30 du (inşş bu da yuzdel elli olmştur en az morflolji normali yuzde 16 kruger yuzde 7ydi cnm

Son düzenleme:
duyguuuuuuuuuuuuuuu

preseede mi şimdi sipariş ettim..kullanımı kolay demişsin....

ovucanımda bitmiş onuda alıyorum şimdi...aralık için hazırımmmmmmmm
..

hülyacım suyunu almayı düşünüyordum bende..o kökler toz halina gelmezki öyle sertlerki aktarda suyunu önerdi bilemedim şimdi bende:44::44:..

aslında bazı aktarlar toz olarakta satıyorlarmış ama sen sanırım orda bulamazsın canım
aslında şöylede yapabilirsin şimdi suyunu al canım aktara da söyle getirebilirse toz halininden getirsin 30-40-gr işini görür zaten canım.ben nettede görmüştüm toz satan yerler var.ermiş aktar diye bir yer var orasıda kargoyla gönderiyo istersen bi bak canım oraya.hatta orda bir hoca var tv yede çıkıyo kanal 7 proğramlara onunla konuşup sizin durumu söylerseniz ona göre bir karışım da tavsiye edebilir. canım

kızlar ben buraya ticker nasıl yapcam ya anlatsanıza beceremıyorumda

kızlar ben çıkıyorum şimdillik
gelirim yine ütüm var böğğğğğ

kolay gelsin gebelik testini hapınca hemen haber ver
ben dışarı çıkıcam ama gelir gelmez hemen senin gebelik testini görmek için açıcam bilgisayarı
inşallah hamişsindir canım da umut olursun bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…