hemen diyim zevkleee. Megin de ilildanın da ovucanları koyu ve kalın. Meg idrar testi için bat gününe kadar bekleyecek ama ililda 19.30 da gebelik test, yapacak canım..
yaa gece ben burada değilim amaa iş var yarın erken yatıyorumm.. Yine akşam 11 de yatarım da gelemem daha yani dizimi de izlicemm..
kız bata 2 gün kala ne yumurtlaması yahu iki kere yumurtlama olabiliyor ama şu şöyle oluyor iki yumurtalıkta da yumurta üretimi oluyor o ay biri mesela 14. gün çatladıysa öbürü hadi geç gelişmeye başladı desek 18. gün en geç çatlar o zamanda geç regli olman gerekir ki genelde her ay sadece bir taraftan yumurtlama olur. Mesela sağ ise o ay, o yumurtalıkta iki yumurta gelişir atılır onda da farklı döngü olmaz zaten ikisi de genelde aynı zamanda atılır yanii bu kadar geç yumurtlama olmaz o zaman 6 aralıkta batın olmazzz..
çok iyi ya
gebelikte yapsaydın bir tane
kız tutturdun galiba bu ay
umutege cnmcmm sana bşey sorcamm ben şu çakşır otu sen bunu kendin mi kaynattn tozunu balla mı karştrdn suyunu mu içirdin kırmızılar gelrse alcz ben de gg de buldm bi litresi 12.90 ordan alıp su katcz azcık içine oyle iççkmiş bi de çakşır otunu kulladnktan ne kadar süre sonra test yaptrdnz acaba bi ayda etksi olur mu ki ??
inşallah ikiside güzel haberler verirler
teşekkür ederim canım beni geçmişi okuyarak yormadığın için
ama meg olabilir dedi
ben bebiş olduğunu sanmıyorum
yani çok süpriz olur eğer olursaaaa
ya anlamadım bende canım
ovucan cahiliyim
ama ööle yorumluyolar
yani ne alaka bukadar koyu ve belirgin
neye delalet anlamadım
ama gece gebelik testi yaptım negatifti
canım biz kök olarak aldık toz haline getirdim robotta sonra balla karıştırdık bence sizde öyle kullanın
bir ayda tabiyki etkisi oluyor ama biliyorsun sperm üç ayda bir kendini yeniliyor ya
canım sizin değerler nasıldı bi yazar mısın sana zahmet bize olan etkisini ben yazmıştım dur bulup tekrar paylaşım canım
Ben çıkıyorum kızlar yorgunluk çöktü üstüme temizlik ütü felan. Şöyle kolay yoldan bir yemek yaptım yedik şimdi yarın için yemek koydum ocağa. Fasulye yapcam da haşlanıyor daha salçasını felan da yapam da duşa gircem. Uyku çöktü gece 2 de yattım 10 da kalktım pek yetmedi galiba dizimi izlicem uyumak istemiyorum duş almak iyi gelir.. Öpüyorumm ama 20.00 de felan gelirim çünkü ilildanın gebelik testinde ne çıkacak merak ediyorumm.. :26:
canım biz kök olarak aldık toz haline getirdim robotta sonra balla karıştırdık bence sizde öyle kullanın
bir ayda tabiyki etkisi oluyor ama biliyorsun sperm üç ayda bir kendini yeniliyor ya
canım sizin değerler nasıldı bi yazar mısın sana zahmet bize olan etkisini ben yazmıştım dur bulup tekrar paylaşım canım
hülyacım suyunu almayı düşünüyordum bende..o kökler toz halina gelmezki öyle sertlerki aktarda suyunu önerdi bilemedim şimdi bende:44::44:..
kızlar ben çıkıyorum şimdillik
gelirim yine ütüm varböğğğğğ
kızlar ben buraya ticker nasıl yapcam ya anlatsanıza beceremıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?