Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yaaa gebelik testi için çiş tutmana gerek yok ovu kadar hassaslığı yok onların çok fazla su içmediysen geldiği kadarı yeterli.

beni heyecanlandırdın nere gidersinnnnnnnnn[/B]

Son düzenleme:
19.30 da buradayım...tek çıkmayacak çifttt çıkacakkk İNŞALLAHHHH...

pressedemi alıyorum şu an kızlarrrr..

kullanımı kolay demek duygum...hadi inşallah şifa olacak bize...

yok canım ben bişi kullanmadım bu ay
herşeyimi yeni aldım zaten aralık ayı için hazırlık yaptım
ama bu ay 4 kez halvet oldu
oda bildiğim yumurtlama günleri dışında pardon 4.sü bu sabah oldu
yani toplamda 3 gün

yaaa gebelik testi için çiş tutmana gerek yok ovu kadar hassaslığı yok onların çok fazla su içmediysen geldiği kadarı yeterli.
ama ööleyap diyolar
hem tek görücem çizgiyi ama hazırım buna
dün tek çıktı çünkü gece yaptım

19.30 da buradayım...tek çıkmayacak çifttt çıkacakkk İNŞALLAHHHH...

inşallah ööle olur şeker

gittiiimmmmmmmm
gece görüşürüz

yaa gece ben burada değilim amaa iş var yarın erken yatıyorumm.. Yine akşam 11 de yatarım da gelemem daha yani dizimi de izlicemm..

Eki Görüntüle 301159

kzılar mege sööledim olabilir dedi valla
ben yumurtluyo olabilirm de

kız bata 2 gün kala ne yumurtlaması yahu iki kere yumurtlama olabiliyor ama şu şöyle oluyor iki yumurtalıkta da yumurta üretimi oluyor o ay biri mesela 14. gün çatladıysa öbürü hadi geç gelişmeye başladı desek 18. gün en geç çatlar o zamanda geç regli olman gerekir ki genelde her ay sadece bir taraftan yumurtlama olur. Mesela sağ ise o ay, o yumurtalıkta iki yumurta gelişir atılır onda da farklı döngü olmaz zaten ikisi de genelde aynı zamanda atılır yanii bu kadar geç yumurtlama olmaz o zaman 6 aralıkta batın olmazzz..

merhaba arkadaşlar bende bebek istiyorum 2buçuk yıldır..Allaha şükür bi sıkıntı sorunumuzda yok ama aşılama düşünüyorum tabii adeti bekliyorum normalde 34 35 günde adet oluyorum geçen ay 29.gün oldum bu ay.33.gün bakalım bekliyorum..aşılama yapan arkadaşlar bilgilerinize çok ihtiyacım var

kızlar ben geldim
güzel haberler var mı daha geçmişe göz atamadım
siz kısaca özet geçin bana

hemen diyim zevkleee. Megin de ilildanın da ovucanları koyu ve kalın. Meg idrar testi için bat gününe kadar bekleyecek ama ililda 19.30 da gebelik test, yapacak canım..

umutege cnmcmm sana bşey sorcamm ben şu çakşır otu sen bunu kendin mi kaynattn tozunu balla mı karştrdn suyunu mu içirdin kırmızılar gelrse alcz ben de gg de buldm bi litresi 12.90 ordan alıp su katcz azcık içine oyle iççkmiş bi de çakşır otunu kulladnktan ne kadar süre sonra test yaptrdnz acaba bi ayda etksi olur mu ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…