Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selaaammmm ben yine geldiimmmm

çay demledim gelin çay içelimmm

spoiler yanınada yoğurtlu sosla birlikte cips ve çekirdek vaar

duyguuuuuuuuuuuuuuu

preseede mi şimdi sipariş ettim..kullanımı kolay demişsin....

ovucanımda bitmiş onuda alıyorum şimdi...aralık için hazırımmmmmmmm
..

aysunmmmmmmmm hayırlı olsunn çok sevndm almana preseed süperr bşey bugun denedm kullanmı acaip kolay ve çok dogal bi his verıo hiç yokmş gib oyle vıcık vıcık degl kesnlkle ...ohhh al al cnmcm erkn geblk testi de all istersn ben aldım beşli bu ay kullancm bakalm inşş onlarda görcm çift çizgiyii

emin olki olmuştur canım bak bize 1.ay önce hareket%15 di bir ay sonra%60 olmuş inşallah şifa olur canım bunlar size hem zaten sen bu ay kesin bu kadar şeyle hamile kalıcaksın inşallah

kızlar daha yeni gelmiştim ama çıkmak zorundayım kayınvalidemlere gidiyoruz
size iyi sohbetler öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

hülya canım bakacağım tamam..toz olanı daha iyi diyorsun sen...bakıcam canım dediğin yere...
aysunn sen yapmıssın tıcker nasıl yaptın ben cokmu safım ya
canımmmm özeline yazdım...ama istersen bende yapabilirimmmm..bana tam gününü yaz gönder özeldennn...beğendiğimi yapam

sağol canımmmm zıpkın gibiyim hazırımmm...her bişeyim hazırrrr..canım şimdi yine ovulasyon siparişi verdim..yanında gebelik te var..erken gebelik istemiyom bennn.heyecandan ölürüm içim içimi yer ovulasyondan çıkınca bitiririm hepsini

hadi bakalım duygummm..preesed hayıt çakşır incir.... sıra bizdeeee hepimizdeee:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…