anca girebildim öyle çok sancım varki bigün mucize olurda hamile kalırsam birde dogumda cekerim heralde bu kadar sancıyı
ovucanlarla oynuyorum gülbebekim
çizgi aynı.. yumurtlamadan 1 önceki günkü gibi..
anca girebildim öyle çok sancım varki bigün mucize olurda hamile kalırsam birde dogumda cekerim heralde bu kadar sancıyı
canım çok sevindim rabbim nazarlardan korusun
megimmm İnşaallah bu hafta başka doktora da gidicem bakalım
hayırlısı olsun diyorum....
geçmiş olsun cnm batasıca sancısı mı bu yoksa
İnşallah böyle devam eder MEG bebişmi geliyor yoksam hadi inşallah mercimeğin yolda belkide umutlandırmak gibi olmasın tabi amaaaa umutluyummmm.....
resmen çin işkencesi çektin canım oflum benim ya..
ama sabrın sonu selamet inşallahhh
kese görüldüyse,sorun yoktur ki
kıyamam sana
geçmiş olsun kuzum.. ağrı kesici iç de ağrın azalsın bari..
evet canım benim çok sancılı geçiyo serum yemeden kendme gelemiyorum kollarım delik deşik oldu doktoruma bi türlü hamile kalamadıgımı söyledim test sonuclarımı götürdüm bu kiloyla hamile kalman çok zor dedi =( tok karnıma 40 kiloyum yani açken 39 hormon testleri normal sanırım zayıf oldugum için hamile kalamıyorum =( çok üzgünüm kendimi suçlamamak istiyorum ama elimde değil ne kadar yesem kendime baksamda kilo alamıyorum herşey üst üste geliyor
iğne yaptırdım canım yine tansiyonum düştü 2. igneyide yaptılar serum taktılar öyle kendime geldim bazen keske menepoza girsem diyorum
ben evlenirken 45 kg falandım dökülüyordum resmen ama bünye zaman geçince kendi kendine kilo alabiliyor şimdi tam57 kgluyum ve hala inanamıyorum kg aldığıma bu arada ben kg aldım ama hamiş kalamadım malesef....Arkadaşım 40 kgydu hamile kaldığında şimdi nurtopu gibi bir çocuğu var korkma Rabbim ol derse olur.....evet canım benim çok sancılı geçiyo serum yemeden kendme gelemiyorum kollarım delik deşik oldu doktoruma bi türlü hamile kalamadıgımı söyledim test sonuclarımı götürdüm bu kiloyla hamile kalman çok zor dedi =( tok karnıma 40 kiloyum yani açken 39 hormon testleri normal sanırım zayıf oldugum için hamile kalamıyorum =( çok üzgünüm kendimi suçlamamak istiyorum ama elimde değil ne kadar yesem kendime baksamda kilo alamıyorum herşey üst üste geliyor
öyle alıştım ki bişey çıkmamasına..
gene bu şekilde bir sonuç olucak gibi geliyo bana..
hayırlısı canım
İnşallah böyle devam eder MEG bebişmi geliyor yoksam hadi inşallah mercimeğin yolda belkide umutlandırmak gibi olmasın tabi amaaaa umutluyummmm.....
geçmiş olsun canım benimmmm bitkisel bişeyler içsen adet sancısı sanırım yada inşallah gebesindir
sorma megim ya 1 haftadır rahat uyku uyuyamadım...resmen çin işkencesi çektin canım oflum benim ya..
ama sabrın sonu selamet inşallahhh
kese görüldüyse,sorun yoktur ki
Naber doktora mı gittin?Güzel şeyler okudum ama senden de duymak istedim
Selamlar yine geldimbence yarından itibaren peşpeşe bebik haberleri alacağız..aklımda isimler var ama dillendirmeyeceğim geçen ay dillendirdim olmadı.Onlar kendilerini biliyorlar
ben evlenirken 45 kg falandım dökülüyordum resmen ama bünye zaman geçince kendi kendine kilo alabiliyor şimdi tam57 kgluyum ve hala inanamıyorum kg aldığıma bu arada ben kg aldım ama hamiş kalamadım malesef....Arkadaşım 40 kgydu hamile kaldığında şimdi nurtopu gibi bir çocuğu var korkma Rabbim ol derse olur.....
Ah meg sorma bu testlerdee çift çizgi arayacağım diye gözlerim şaşı olcak yakında Allah korusunbu arada Megim siz ne zamandır deniyorsunuz?
evet canım benim çok sancılı geçiyo serum yemeden kendme gelemiyorum kollarım delik deşik oldu doktoruma bi türlü hamile kalamadıgımı söyledim test sonuclarımı götürdüm bu kiloyla hamile kalman çok zor dedi =( tok karnıma 40 kiloyum yani açken 39 hormon testleri normal sanırım zayıf oldugum için hamile kalamıyorum =( çok üzgünüm kendimi suçlamamak istiyorum ama elimde değil ne kadar yesem kendime baksamda kilo alamıyorum herşey üst üste geliyor
CANIM BENİMKİLER KASET TİPİYDİ
sizinkinden hiç gelmedi bana
sanırım satıcıyla alakalı
benim satıcı baya iyiydi, testleri de kaset tipi
ihtiyaç olursa o satıcıdan alın linki yollarım size
beklicez artık yapacak bişey yok
ama bence sen yine de nova al ilk idrarla yap
sorma megim ya 1 haftadır rahat uyku uyuyamadım...
umarım her şey yolunda gider....
iyiyim kuşum seni sormalı...
bugün pazar da olsa gittim nöbetçi kadın doğumcu buldum...
değerleri falan gösterdim...
sonra muayene etti alttan...
rahimde kese olduğunu normal gebelik olduğunu söyledi....
ultrason kağıdında kesenin boyutu olarak 4.4 mm yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?