Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anca girebildim öyle çok sancım varki bigün mucize olurda hamile kalırsam birde dogumda cekerim heralde bu kadar sancıyı

kıyamam sana
geçmiş olsun kuzum.. ağrı kesici iç de ağrın azalsın bari..

ovucanlarla oynuyorum gülbebekim
çizgi aynı.. yumurtlamadan 1 önceki günkü gibi..
İnşallah böyle devam eder MEG bebişmi geliyor yoksam hadi inşallah mercimeğin yolda belkide umutlandırmak gibi olmasın tabi amaaaa umutluyummmm.....
anca girebildim öyle çok sancım varki bigün mucize olurda hamile kalırsam birde dogumda cekerim heralde bu kadar sancıyı

geçmiş olsun canım benimmmm bitkisel bişeyler içsen adet sancısı sanırım yada inşallah gebesindir

megimmm İnşaallah bu hafta başka doktora da gidicem bakalım
hayırlısı olsun diyorum....

resmen çin işkencesi çektin canım oflum benim ya..
ama sabrın sonu selamet inşallahhh

kese görüldüyse,sorun yoktur ki

geçmiş olsun cnm batasıca sancısı mı bu yoksa

evet canım benim çok sancılı geçiyo serum yemeden kendme gelemiyorum kollarım delik deşik oldu doktoruma bi türlü hamile kalamadıgımı söyledim test sonuclarımı götürdüm bu kiloyla hamile kalman çok zor dedi =( tok karnıma 40 kiloyum yani açken 39 hormon testleri normal sanırım zayıf oldugum için hamile kalamıyorum =( çok üzgünüm kendimi suçlamamak istiyorum ama elimde değil ne kadar yesem kendime baksamda kilo alamıyorum herşey üst üste geliyor

İnşallah böyle devam eder MEG bebişmi geliyor yoksam hadi inşallah mercimeğin yolda belkide umutlandırmak gibi olmasın tabi amaaaa umutluyummmm.....

öyle alıştım ki bişey çıkmamasına..
gene bu şekilde bir sonuç olucak gibi geliyo bana..

hayırlısı canım

bu kilo aldırıcı macunlar falan var cnm hiç onları denedn mi ? bi de hayıt hapı içıomsn bak adet sancılarına çok iimş bu hap

iğne yaptırdım canım yine tansiyonum düştü 2. igneyide yaptılar serum taktılar öyle kendime geldim bazen keske menepoza girsem diyorum

aaa delirme..menapoz diyo ya..

geçmiş olsun tekrar canım..

bak ne diycem,zayıfım diyosun ya,kilo almanın en kolay yolu,bu saatlerde,hamur işi,tatlı yemek..
emin olabilirsin

Son düzenleme:
Selamlar yine geldimbence yarından itibaren peşpeşe bebik haberleri alacağız..aklımda isimler var ama dillendirmeyeceğim geçen ay dillendirdim olmadı.Onlar kendilerini biliyorlar

ben evlenirken 45 kg falandım dökülüyordum resmen ama bünye zaman geçince kendi kendine kilo alabiliyor şimdi tam57 kgluyum ve hala inanamıyorum kg aldığıma bu arada ben kg aldım ama hamiş kalamadım malesef....Arkadaşım 40 kgydu hamile kaldığında şimdi nurtopu gibi bir çocuğu var korkma Rabbim ol derse olur.....
öyle alıştım ki bişey çıkmamasına..
gene bu şekilde bir sonuç olucak gibi geliyo bana..

hayırlısı canım

Ah meg sorma bu testlerdee çift çizgi arayacağım diye gözlerim şaşı olcak yakında Allah korusun bu arada Megim siz ne zamandır deniyorsunuz?

nerdeeeeeeeee be canım adetim bitsin tekrar doktor yolları göründü bana

resmen çin işkencesi çektin canım oflum benim ya..
ama sabrın sonu selamet inşallahhh

kese görüldüyse,sorun yoktur ki
sorma megim ya 1 haftadır rahat uyku uyuyamadım...
umarım her şey yolunda gider....

Naber doktora mı gittin?Güzel şeyler okudum ama senden de duymak istedim

iyiyim kuşum seni sormalı...
bugün pazar da olsa gittim nöbetçi kadın doğumcu buldum...
değerleri falan gösterdim...
sonra muayene etti alttan...
rahimde kese olduğunu normal gebelik olduğunu söyledi....
ultrason kağıdında kesenin boyutu olarak 4.4 mm yazıyo

Selamlar yine geldimbence yarından itibaren peşpeşe bebik haberleri alacağız..aklımda isimler var ama dillendirmeyeceğim geçen ay dillendirdim olmadı.Onlar kendilerini biliyorlar

canımm elisim

o şaşıbeşlik sana özel bi durum değil canım endişe etme

7. aydayız biz..

meg doğru söölüyo canım
gece mantı ye yat hemen valla doğru ama
çikolata ye ohhh her şey yeeee
bide cezveye nişasta şeker azcık tereyağ ve su koy pişir mama olacak o bööle muhallebi gibi
üzerine tarçın dök istersen
her gece onu iç boza gibi çok kilo aldırır o

Canım bana link atarmısın bende ovulasyon testi alıcam ama okadar çokki bir bilgim yok hangisini kulanmam gerektiği hakkında
Yardımcı olursan sevinirim..Ben de Adetimle ilk kez ovulasyon testi yapıcam..
Sebepsiz infertilifeyim Ben günleri tuturamadığım ızı düşünüyorumm..

Oh oh süper o kadar boşuna üzdün kendini.Ben zaten o doktoru beğemediğimi demiştim.Bi daha ona gitme.Şimdi artık tadını çıkarma vakti..Çok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…