yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm
yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm
mucizeye inanmayanlar,hepimiz önce bir kendimize bakalım..
hepimiz birer mucize değilmiyiz..
aynı yolculuktan, güçlü ve kazanmış olarak çıkmamış mıyız..
şükürler olsun..
bizim de gerçekleşicek mucizelerimiz allahın izniyle............
Tamam peki
Bende ondan alıyım.
Birde dijitaller var onlardan kullanan vemı nasıl
Tükürük testiNe günlere kaldık yaa
Ben dediğinden alıyım baktım alıcaktım birsürü seçenek çıktı
Bilmiyorum hakkında hiç bir bilgi
Ama şunu biliyorum regli dönemine yakın hala koyu kırmızı çif çizgi çıkıyorsa hamişsiniz demekl
çok ilginç yaaacanım yemiyo değilim ki hergün muhakkak bizim evde tatlı olur tatlı bizim evde sudan sonraki ilk ihtiyaç kocam çok sevdiği için kek börek kurabiye hayatta eksit olmaz dana gibide yiyorum herkes bu yemeyle kocayı batırır diye dalga bile geçiyo ama kilo alamıyorum yiyip yiyip yatıyorum vitaminlerimi herşeyimi kullanıyorum ama gram kilo alamıyorum kemiklerim sayılıyo
Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün beniBugün arkadaşın oyuncak bebeğini kucağıma aldımmm ayyy ona bir sarıldım gizli gizli burda bebekte yok öyle özledimki bebek sevmeyiiii oyuncak bebeğe kadar düştüm anlayacağınızzzz.....Olursa tadından yinmez dediğin gibiiiiii
ee ferdann aldgı kaset tipiymiş ya ildanın da satıcılar farklı işte ondan heralde çok kötü yaa test ble degl bnm gözmde o kürdanlarr
ztar orda saat kaç şimdi cnm tam olarak ...internettn mi izlıosn tvyi uydu göstermıo mu showu falan?
mucizeye inanmayanlar,hepimiz önce bir kendimize bakalım..
hepimiz birer mucize değilmiyiz..
aynı yolculuktan, güçlü ve kazanmış olarak çıkmamış mıyız..
şükürler olsun..
bizim de gerçekleşicek mucizelerimiz allahın izniyle............
canım yemiyo değilim ki hergün muhakkak bizim evde tatlı olur tatlı bizim evde sudan sonraki ilk ihtiyaç kocam çok sevdiği için kek börek kurabiye hayatta eksit olmaz dana gibide yiyorum herkes bu yemeyle kocayı batırır diye dalga bile geçiyo ama kilo alamıyorum yiyip yiyip yatıyorum vitaminlerimi herşeyimi kullanıyorum ama gram kilo alamıyorum kemiklerim sayılıyo
canım kürdan gibiler ama işlevine bakıcan bnde ondan kullanıyom geçen ay almadım tek tahmini olarak biliyordum evdede bi tane ovucan kalmıştı ayın 16sında çift çizgiyi görmem lazımdı 17sinde yumurtlamam lazımdı 16sında testi yaptım koyu 2 çizgi çıktı tipine bakmıcan yani =) testte sorun yok bnde sorun yani ondan eminim =)
canim tam 7 saat geriden geliyoruz biz.. saat 6 ya on var aksam.. turk kanallari icin uydu baglatmadik canim internetten izliyoruz buldum ama bir site yuklemis
Bugün arkadaşın oyuncak bebeğini kucağıma aldımmm ayyy ona bir sarıldım gizli gizli burda bebekte yok öyle özledimki bebek sevmeyiiii oyuncak bebeğe kadar düştüm anlayacağınızzzz.....Olursa tadından yinmez dediğin gibiiiiii
Valla benim yumoş yaklaştı neredeyse halen almadım,kendimi tutabildim.Bu ay almayacağım.Öyle bıraktım ama tabi çalışmaya devam.İnce hesap yok sadece.Gebelik testi de yapmayacağım,günüm geçerse yapacağım
canım kürdan gibiler ama işlevine bakıcan bnde ondan kullanıyom geçen ay almadım tek tahmini olarak biliyordum evdede bi tane ovucan kalmıştı ayın 16sında çift çizgiyi görmem lazımdı 17sinde yumurtlamam lazımdı 16sında testi yaptım koyu 2 çizgi çıktı tipine bakmıcan yani =) testte sorun yok bnde sorun yani ondan eminim =)
çok ilginç yaaa
dr gittin mi, hiç bu konuda genel bi muayene yaptılarmı testler falan
ya da ailede var mı
Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün benioyuncak bebeğe kadar düştük diyo
bede ferdanın gönderdiği linkten aldım canuuuum
kaset tipli geldiler bana da
testten saymamm onları diyo komik şey seni
kızlar ben çıkmak zorundayım kociş çağırıyor hey allam gece mesaisi iyiydi ya offfffff
çok ilginç yaaa
dr gittin mi, hiç bu konuda genel bi muayene yaptılarmı testler falan
ya da ailede var mı
Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün benioyuncak bebeğe kadar düştük diyo
bede ferdanın gönderdiği linkten aldım canuuuum
kaset tipli geldiler bana da
testten saymamm onları diyo komik şey seni
hevukcum,gebelik testi kaset tipi olanından olsun,buna dikkat et istersen..
yani ovucanların yanında gebelik testi de oluyo ya pakette....
ben bu ay branca ursului içtim.. 3 gün üstüste çift koyu çizgi gördüm ovucanda..
hayırlısı canım.. inşallah tutmuştur birinden biri..
Canım bende çok zayıfım malesef..
Sana bişi diycem burda bir siteden okudum bende uyguladım ama düzenli yapamadım
Ama öyle olmasına ragemen 2 kilo aldım 48 ken 50 oldum
Tarif bu
Bebek bisküvisi süt bir kaşıkta bal
Hergün yatmadan yiycen inanmamıştım ben ama 1 ayda düzenli yemedim bile cenazemin filan vardı buna regmen 2 kilo
Ben de çok vitamin filan kullandım onlar karaciğere çok zararlı bu hem doğal hem faydalı denemeni tavsiye ederim..
Tamam canım teşekkür ediyorum bilgilendirmen için
Bende spariş ettim kargom gelmedi henüz (tenktürden bahsediyorsun dimi)
Şirkette bu ay başlıycam inşallah hayırlı olur ona başlıycagım için istedim ovulasyon testinide İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Bizlerde sileri takip ederiz
ama biz gebelik testine dıorz yoksa ovucanı gayet normal hatta çok şahane
kendi bebeni kucağına alıcaksın canım.. az sabır sadece
efferin kız..
gelicek bebeğin inşallah..
rumuzum,ovucanları süper zaten laboquickin..
gebelik testlerinden de,kaset tipi olanları iyi..
ben o markanın strip gebelik testinden bahsettim iyi değil diye..
ozaman iiihiçir sorunum yok annemde böleymiş şimdi doktorlar zayıfla diyo zayıflayamıyo ablamlarda 20 sinden sonra kilo aldı bn 23e girecem hala böyleyim kız kardeşim bile 47 kilo zayıfım ama saglıklıyım öyle halsiz falan değilim maşallahım var
hahahahahhah pahalı olunca havalı duruyo di mivalla saymam yaaakürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?