Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm

canım kürdan gibiler ama işlevine bakıcan bnde ondan kullanıyom geçen ay almadım tek tahmini olarak biliyordum evdede bi tane ovucan kalmıştı ayın 16sında çift çizgiyi görmem lazımdı 17sinde yumurtlamam lazımdı 16sında testi yaptım koyu 2 çizgi çıktı tipine bakmıcan yani =) testte sorun yok bnde sorun yani ondan eminim =)

yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm

Canım Megim nede güzel anlatmışsın bizlerde birer mucizeyiz vee bizim gibi güçlüüü kadınların güçlü evlatları olacak inşallahhhhhh

hevukcum,gebelik testi kaset tipi olanından olsun,buna dikkat et istersen..
yani ovucanların yanında gebelik testi de oluyo ya pakette....

ben bu ay branca ursului içtim.. 3 gün üstüste çift koyu çizgi gördüm ovucanda..

hayırlısı canım.. inşallah tutmuştur birinden biri..

çok ilginç yaaa
dr gittin mi, hiç bu konuda genel bi muayene yaptılarmı testler falan
ya da ailede var mı

Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün beni oyuncak bebeğe kadar düştük diyo

ee ferdann aldgı kaset tipiymiş ya ildanın da satıcılar farklı işte ondan heralde çok kötü yaa test ble degl bnm gözmde o kürdanlarr

bede ferdanın gönderdiği linkten aldım canuuuum
kaset tipli geldiler bana da
testten saymamm onları diyo komik şey seni

ztar orda saat kaç şimdi cnm tam olarak ...internettn mi izlıosn tvyi uydu göstermıo mu showu falan?

canim tam 7 saat geriden geliyoruz biz.. saat 6 ya on var aksam.. turk kanallari icin uydu baglatmadik canim internetten izliyoruz buldum ama bir site yuklemis

Evet Kesinlikle çalışmaya devammmmmmm

Canım bende çok zayıfım malesef..
Sana bişi diycem burda bir siteden okudum bende uyguladım ama düzenli yapamadım
Ama öyle olmasına ragemen 2 kilo aldım 48 ken 50 oldum
Tarif bu
Bebek bisküvisi süt bir kaşıkta bal
Hergün yatmadan yiycen inanmamıştım ben ama 1 ayda düzenli yemedim bile cenazemin filan vardı buna regmen 2 kilo
Ben de çok vitamin filan kullandım onlar karaciğere çok zararlı bu hem doğal hem faydalı denemeni tavsiye ederim..

ama biz gebelik testine dıorz yoksa ovucanı gayet normal hatta çok şahane

canim tam 7 saat geriden geliyoruz biz.. saat 6 ya on var aksam.. turk kanallari icin uydu baglatmadik canim internetten izliyoruz buldum ama bir site yuklemis

hadi izlbe bakalım yalnz bu akşam sanki biraz yanlş terch yapanlar oldu hulya avaşar mesela ayda die bi kzı var muthişş soluo onu eledi

kızlar ben çıkmak zorundayım kociş çağırıyor hey allam gece mesaisi iyiydi ya offfffff

kendi bebeni kucağına alıcaksın canım.. az sabır sadece

efferin kız..
gelicek bebeğin inşallah..

rumuzum,ovucanları süper zaten laboquickin..
gebelik testlerinden de,kaset tipi olanları iyi..
ben o markanın strip gebelik testinden bahsettim iyi değil diye..

Son düzenleme:

hiçir sorunum yok annemde böleymiş şimdi doktorlar zayıfla diyo zayıflayamıyo ablamlarda 20 sinden sonra kilo aldı bn 23e girecem hala böyleyim kız kardeşim bile 47 kilo zayıfım ama saglıklıyım öyle halsiz falan değilim maşallahım var

valla saymam yaaa kürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl

Tamam canım teşekkür ediyorum bilgilendirmen için
Bende spariş ettim kargom gelmedi henüz (tenktürden bahsediyorsun dimi)
Şirkette bu ay başlıycam inşallah hayırlı olur ona başlıycagım için istedim ovulasyon testinide İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Bizlerde sileri takip ederiz

deneyeyim canım neyi deneyecegimi şaşırdım bebek olsun diye bişiler deniyom kilo almak için bişiler yapıyorum iştahım öyle acıkki kocam bazen 11de geliyo işten yemek yapıyorum beklerken bi tabak bi tabak derken yemek kalmıyo kocam kızıyo madem yicem bari çok yap diye =)

evet canım,ondan bahsediyorum.. sivatan getirmişti banada sağolsun..
çok iyi yumurtlattığı kesin..
tuttu mu bilmem ama..

sende ovucanda çift koyu çizgiyi görünce,3 gün üstüste halvetlen canım.. mümkünse sabah halveti..
sperm kalitesi iyi olurmuş sabahları..

sana da şifa olsun vee göbişlerimiz dolsun inşallahhh...

İnşallah hepimizin gelsin ya valla böle yatalım kalkalım anne olalım.He aklıma bi fıkra geldi anlatam da gidem.
Bir çocuk annesine sormuş "anne ben nasıl oldum" diye annesi de cevap vermiş; "oğlum gece yatarken yastığımın altına şeker koydum sabah kalktığımda sen olmuştun" demiş.Çocuk da o gece yatarken yastığının altına şeker koymuş.Sabah kalktığında bakmış ki yastığın altı karınca dolu.Çok sinirlenmiş "hepinizi burda öldürmek vardı ama ana yüreği işte" demiş....

İyi geceler arkadaşlarımmm

ozaman iii
ne kiloya takıyosun boşşverrrr
ne zayıflar doğuruyoooo korkma ve takılma buna sen
istemesen de sonra kilo alacaksın zaten :)
valla saymam yaaa kürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl
hahahahahhah pahalı olunca havalı duruyo di mi

bu arada benim adetten önce bööle karnımdan abuk subuk sesler gelir sanki içi su dolu gibi olur :18:
aynen o sesleri duymaya başladım geliyo benimkiler :84:
ama ben o 2 çubuğu varyaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…