ben evlenirken 45 kg falandım dökülüyordum resmen ama bünye zaman geçince kendi kendine kilo alabiliyor şimdi tam57 kgluyum ve hala inanamıyorum kg aldığıma bu arada ben kg aldım ama hamiş kalamadım malesef....Arkadaşım 40 kgydu hamile kaldığında şimdi nurtopu gibi bir çocuğu var korkma Rabbim ol derse olur.....
Ah meg sorma bu testlerdee çift çizgi arayacağım diye gözlerim şaşı olcak yakında Allah korusunbu arada Megim siz ne zamandır deniyorsunuz?
Selamlar yine geldimbence yarından itibaren peşpeşe bebik haberleri alacağız..aklımda isimler var ama dillendirmeyeceğim geçen ay dillendirdim olmadı.Onlar kendilerini biliyorlar
canımm elisim
o şaşıbeşlik sana özel bi durum değil canım endişe etme
7. aydayız biz..
Canım bana link atarmısın bende ovulasyon testi alıcam ama okadar çokki bir bilgim yok hangisini kulanmam gerektiği hakkında
Yardımcı olursan sevinirim..Ben de Adetimle ilk kez ovulasyon testi yapıcam..
Sebepsiz infertilifeyim Ben günleri tuturamadığım ızı düşünüyorumm..
ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,hamiş olabilseeeeeemmm keşkemmmmmm
24:ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,gebe kalabilsemmmmm keşkemmmmmm
GG sitesinden laboquick aldık kullanıyoruz burda çoğumuz canım..
ucuz ve çok test var pakette..
26 ovucan+5 gebelik testi=29.90L
hadi yaaa oda iyiymişşşş MEG bebiş geliyor karnında mercimek olabilir demedi demeeee.Bu ayyy gerçeği görcez inşallahhhh tek değil çift inşallaahhhhhhhhhhhhhh
adetim bitsin doktora gidicem normal yolla olmuyo dicem aman kaçmasın ovulasyon günü diye kocamdan sogudum sarılmak bile istemiyorum eger zayıf oldugum için hamile kalamıyorsam kendimdende sogurum heralde nerde hata yapıyoruz anlamıyorum stres yapıyorum desem yapmadıgım zamanlardada olmadı tatile cıktık gayette keyifliydik yine olmadı ovulasyon testide kullanıyorum yine olmuyo ooooooffffff
meg doğru söölüyo canım
gece mantı ye yat hemenvalla doğru ama
çikolata ye ohhh her şey yeeee
bide cezveye nişasta şeker azcık tereyağ ve su koy pişir mama olacak o bööle muhallebi gibi
üzerine tarçın dök istersen
her gece onu iç boza gibi çok kilo aldırır o
meg senn bu yeni aldgn ovucanların yanndaki hamilelik testi kaset tipi mi cnmcm ?
bende beğenmedim de işte bi doktora daha göstercem ondan sonra sevinicem sanırım ben...Oh oh süpero kadar boşuna üzdün kendini.Ben zaten o doktoru beğemediğimi demiştim.Bi daha ona gitme.Şimdi artık tadını çıkarma vakti..Çok sevindim canım
ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,hamiş olabilseeeeeemmm keşkemmmmmm
24:ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,gebe kalabilsemmmmm keşkemmmmmm
inşallah gülbebekim ya
var ya,olursa dadından yinmezzzz
sinir oluyorum ne izlicez biz simdi !!!
o ses turkiyeyi yuklememisler internete bos bos mu yemek yicez:88::88:
yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm
yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm
bende beğenmedim de işte bi doktora daha göstercem ondan sonra sevinicem sanırım ben...
e ben kaç haftalığım ki şimdi....
ultrason kağıdında yazmıyor...
İNŞALLAHHHHH
Canımmm hayırlısııı ne desek boşşş gerçekten olmaması değil aslında olması mucize düşünsene milyonlarca spermden bir tanesi güçlü ve 1 tanesi o yolculukta tutunmayı başarıyor o yğzden bu kadar takma kafanaaa inşallah sende birgün hamiş kalacaksın bozma moralini ve dedikleri gibi kg almak istiyorsan hamur işlerini ye yat yeee yatttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?