Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

adetim bitsin doktora gidicem normal yolla olmuyo dicem aman kaçmasın ovulasyon günü diye kocamdan sogudum sarılmak bile istemiyorum eger zayıf oldugum için hamile kalamıyorsam kendimdende sogurum heralde nerde hata yapıyoruz anlamıyorum stres yapıyorum desem yapmadıgım zamanlardada olmadı tatile cıktık gayette keyifliydik yine olmadı ovulasyon testide kullanıyorum yine olmuyo ooooooffffff

Selamlar yine geldimbence yarından itibaren peşpeşe bebik haberleri alacağız..aklımda isimler var ama dillendirmeyeceğim geçen ay dillendirdim olmadı.Onlar kendilerini biliyorlar

ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,hamiş olabilseeeeeemmm keşkemmmmmm

24: ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,gebe kalabilsemmmmm keşkemmmmmm

canımm elisim

o şaşıbeşlik sana özel bi durum değil canım endişe etme

7. aydayız biz..

hadi yaaa oda iyiymişşşş MEG bebiş geliyor karnında mercimek olabilir demedi demeeee.Bu ayyy gerçeği görcez inşallahhhh tek değil çift inşallaahhhhhhhhhhhhhh

GG sitesinden laboquick aldık kullanıyoruz burda çoğumuz canım..
ucuz ve çok test var pakette..
26 ovucan+5 gebelik testi=29.90L

meg senn bu yeni aldgn ovucanların yanndaki hamilelik testi kaset tipi mi cnmcm ?

Son düzenleme:

hadi yaaa oda iyiymişşşş MEG bebiş geliyor karnında mercimek olabilir demedi demeeee.Bu ayyy gerçeği görcez inşallahhhh tek değil çift inşallaahhhhhhhhhhhhhh

inşallah gülbebekim ya
var ya,olursa dadından yinmezzzz

Canımmm hayırlısııı ne desek boşşş gerçekten olmaması değil aslında olması mucize düşünsene milyonlarca spermden bir tanesi güçlü ve 1 tanesi o yolculukta tutunmayı başarıyor o yğzden bu kadar takma kafanaaa inşallah sende birgün hamiş kalacaksın bozma moralini ve dedikleri gibi kg almak istiyorsan hamur işlerini ye yat yeee yatttttt

sinir oluyorum ne izlicez biz simdi !!!
o ses turkiyeyi yuklememisler internete bos bos mu yemek yicez:88::88:

canım yemiyo değilim ki hergün muhakkak bizim evde tatlı olur tatlı bizim evde sudan sonraki ilk ihtiyaç kocam çok sevdiği için kek börek kurabiye hayatta eksit olmaz dana gibide yiyorum herkes bu yemeyle kocayı batırır diye dalga bile geçiyo ama kilo alamıyorum yiyip yiyip yatıyorum vitaminlerimi herşeyimi kullanıyorum ama gram kilo alamıyorum kemiklerim sayılıyo

meg senn bu yeni aldgn ovucanların yanndaki hamilelik testi kaset tipi mi cnmcm ?

yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm

Oh oh süper o kadar boşuna üzdün kendini.Ben zaten o doktoru beğemediğimi demiştim.Bi daha ona gitme.Şimdi artık tadını çıkarma vakti..Çok sevindim canım
bende beğenmedim de işte bi doktora daha göstercem ondan sonra sevinicem sanırım ben...
e ben kaç haftalığım ki şimdi....
ultrason kağıdında yazmıyor...

ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,hamiş olabilseeeeeemmm keşkemmmmmm

24: ahh keşkem keşkem keşşşşşşşkemmmmmm ,gebe kalabilsemmmmm keşkemmmmmm

İNŞALLAHHHHH

inşallah gülbebekim ya
var ya,olursa dadından yinmezzzz

Bugün arkadaşın oyuncak bebeğini kucağıma aldımmm ayyy ona bir sarıldım gizli gizli burda bebekte yok öyle özledimki bebek sevmeyiiii oyuncak bebeğe kadar düştüm anlayacağınızzzz.....Olursa tadından yinmez dediğin gibiiiiii

Tamam peki
Bende ondan alıyım.
Birde dijitaller var onlardan kullanan vemı nasıl
Tükürük testi Ne günlere kaldık yaa
Ben dediğinden alıyım baktım alıcaktım birsürü seçenek çıktı
Bilmiyorum hakkında hiç bir bilgi
Ama şunu biliyorum regli dönemine yakın hala koyu kırmızı çif çizgi çıkıyorsa hamişsiniz demekl

Valla benim yumoş yaklaştı neredeyse halen almadım,kendimi tutabildim.Bu ay almayacağım.Öyle bıraktım ama tabi çalışmaya devam.İnce hesap yok sadece.Gebelik testi de yapmayacağım,günüm geçerse yapacağım

yok duygum yaa,bu partidekiler laboquick marka,kürdan uzunluğunda,o incelikte,kağıttan şeyler..
hiç biğenmedimmmm

ben ondan kullanmıştım zor oluyor testi yapmakkk kap bulamadığında üstüne işeyivercen töbeee töbeeeee Ama doğru çıkıyordu

Son düzenleme:
hiç biğenmedimmmm

ee ferdann aldgı kaset tipiymiş ya ildanın da satıcılar farklı işte ondan heralde çok kötü yaa test ble degl bnm gözmde o kürdanlarr

Son düzenleme:
bende beğenmedim de işte bi doktora daha göstercem ondan sonra sevinicem sanırım ben...
e ben kaç haftalığım ki şimdi....
ultrason kağıdında yazmıyor...

İNŞALLAHHHHH

Valla onu bilmiyom işte.Daha oralara gelmedim ya çalışmadım o yüzden:44:

mucizeye inanmayanlar,hepimiz önce bir kendimize bakalım..
hepimiz birer mucize değilmiyiz..
aynı yolculuktan, güçlü ve kazanmış olarak çıkmamış mıyız..
şükürler olsun..
bizim de gerçekleşicek mucizelerimiz allahın izniyle............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…