o zaman ovucan tam sana göre..
asla şaşmaz yumurtlama günü..
ya evet sabah halveti için,bende saat kurup,beeeeyyyy haydeeee diyorum
Bende iyiyim ama karnım çok şiş sanırım üşüttüm Benimkide gidip gelip bence sen artık akşam yemeğide yeme sadece öğlen ye diyo yaaAma bu kilo değil şişlik var adet günüm yaklaştı diye birde üşüttüğüm için şişti karnım iyice
Bende iyiyim ama karnım çok şiş sanırım üşüttüm Benimkide gidip gelip bence sen artık akşam yemeğide yeme sadece öğlen ye diyo yaaAma bu kilo değil şişlik var adet günüm yaklaştı diye birde üşüttüğüm için şişti karnım iyice
Maşallah öyleyse sana bende önceden öyleydim evlenince arıza verdim nedense.
Bende aynılarını yapıyodum 2 ablamın evi Annemin evi teyzeme yardı yardıma ihtiyacı olan hekeşe yardım birde çeyiz ..
Kan verdim ne olduysa ondan sonra oldu kendime hayrım kalmadı
Bende baktırdım sorun yokk kilo pekte önemli değil sağlıklı oduktan sonra
Benim arkadaşım 35 kilo ile hamile kaldı bildiğin ahiret deyneği idi ama 3.5 kilo dogurdu 5 kilo aldı hamilelikte bebek çıkınca aynı yine 35 kilo
Onunla alakalı oldugunu sanmıyorum bebeğin..
benim boyumda uzun degil 156 boyum 40 kiloyum ama gücümün maşallahı var içime kedi kaçmış gibi hem kendi evimin işini yemegini yapıyorum hem ablam hamile yapamıyor diye onun evini temizleyip yemegini yapıorum hemde annemlere gidip onlara yardım ediyorum bide eve gelip kardeşime ceyiz yapıyorum troid bezlerime bakıldı bi sorun cıkmadı kansızlık vardı oda arısütü bal polen karışımı yiyorum pekmez yiyorum yemediğim tek şey beyaz peynir sütü 1 kilodan fazla içiyorum yogurduda evde yaparsam yerim napam elbet bigün alırım bnde kilo
Regline kaç gün var test yapsana meg sen kesin hamilesin
Ben tüp bebek yaptırdım 10 günlük embriyoya test yapıyoruz çıkıyo senin de çıkar kesin..
Ay çok merak ettim şimdi ben gider gelir bakarım ama bütün hepsi hamişliğe delalet ..
=)=) valla ne bilim canım annemin ilk evliliği değil toplamda 11 kardeşiz arada düşükleride olmuş bnm niye olmuyo anlamıyorum bnmde arkadaslarım dogurdu 40 kilo 44 kiloyla hamile olanlar oldu bi yerde hatamı yapıyoruz diye düşünüyorum ama oda yok hayırlısı artıkın
=)=) valla ne bilim canım annemin ilk evliliği değil toplamda 11 kardeşiz arada düşükleride olmuş bnm niye olmuyo anlamıyorum bnmde arkadaslarım dogurdu 40 kilo 44 kiloyla hamile olanlar oldu bi yerde hatamı yapıyoruz diye düşünüyorum ama oda yok hayırlısı artıkın
kızlar ben kaçıyorum herif uyandı kızdıhepinize ii geceler görüşürüzz
benim ovucan kontrolüm var canım son 3 gündür..
hani adete yakın yapılırsa yum günündeki gibi çift koyu oluyo ya..
test yapmiim,o muhtemelen tek çizgi çıkar,benim idrara geç geçiyo hcg çünkü..
ovucanı yapiim 2 gün daha,sora direkt kana..
senin batı da ekleyelim mi listemize?
Mahşallahateş hala yüksek
Megim bir tane test yapsana ölesine nede olsa erken çift çıkarsa erken seviniriz ama tek çıksada üzülmeyiz çünkü henüz erken diyeayy hadi yap nolurrr heyecanlandım ben:18::18::18:
Benim annemde hani derlerya üstüne ceketini bıraksan hamile kalırAynen öyle çok kolay hamile kalıyormuş ama bizlerde neden böle bilmiyorum vardır bunda da bir hayır....
Ama neden ovulasyon testi gebelik varsa gebelik yap erken daha ama çıkmazsada erken diye üzülmeyizAma ya çıkarsa
benim ovucan kontrolüm var canım son 3 gündür..
hani adete yakın yapılırsa yum günündeki gibi çift koyu oluyo ya..
test yapmiim,o muhtemelen tek çizgi çıkar,benim idrara geç geçiyo hcg çünkü..
ovucanı yapiim 2 gün daha,sora direkt kana..
senin batı da ekleyelim mi listemize?
Tamam bebem sen nasıl istersentek çizgi çıkıcaktır..
istemiyorum test yapmak meganım..
ovucan takibi daha erken zamanda yakalıyo bebek varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?