Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o zaman ovucan tam sana göre..
asla şaşmaz yumurtlama günü..

ya evet sabah halveti için,bende saat kurup,beeeeyyyy haydeeee diyorum

bizim herifde bazen 11 de geliyo yemek ye soluk al diyene kadar 12 1 oluyo sbah 6da çıkıyo sabahları hiiiçç göremiyomki halvet olsun hamile kalmanın bu kadar zor oldugunu bilmiyodum valla

Megan sende tenktür alanlardansın değilmi liste yaptım adını görünce aklıma geldi başladınmı canım?

şiş karın bende de var.. hiç hoşlanmıyorum kendimden şu an..

heyy yafrım heyyy ateşe bah hele
koltuk altı..

=)=) valla ne bilim canım annemin ilk evliliği değil toplamda 11 kardeşiz arada düşükleride olmuş bnm niye olmuyo anlamıyorum bnmde arkadaslarım dogurdu 40 kilo 44 kiloyla hamile olanlar oldu bi yerde hatamı yapıyoruz diye düşünüyorum ama oda yok hayırlısı artıkın

Ben benimle bir ay takıl seni 60 kiloyapayımBak mesela birazdan

spoiler
patates kızartıcambu saatte yenmez biliyorum ama napım canım istiyor

Bence sende bu saatlerde hamur işi ye kızartma vs. bir süre fast food takıl kısa zamanda kilo alırsın

koltuk altı..

Regline kaç gün var test yapsana meg sen kesin hamilesin
Ben tüp bebek yaptırdım 10 günlük embriyoya test yapıyoruz çıkıyo senin de çıkar kesin..
Ay çok merak ettim şimdi ben gider gelir bakarım ama bütün hepsi hamişliğe delalet ..

koltuk altı..

Mahşallahateş hala yüksek

Megim bir tane test yapsana ölesine nede olsa erken çift çıkarsa erken seviniriz ama tek çıksada üzülmeyiz çünkü henüz erken diyeayy hadi yap nolurrr heyecanlandım ben:18::18::18:

benim ovucan kontrolüm var canım son 3 gündür..
hani adete yakın yapılırsa yum günündeki gibi çift koyu oluyo ya..
test yapmiim,o muhtemelen tek çizgi çıkar,benim idrara geç geçiyo hcg çünkü..
ovucanı yapiim 2 gün daha,sora direkt kana..

senin batı da ekleyelim mi listemize?

Benim annemde hani derlerya üstüne ceketini bıraksan hamile kalırAynen öyle çok kolay hamile kalıyormuş ama bizlerde neden böle bilmiyorumvardır bunda da bir hayır....

Benim kaygananın 8 Annemin 7 bebe
Ben kime çektim bilmiyom
Ablamın üstüne ceket düşse hamile kalıyo korunurken hamile kalıyo
İnşallah hayırlısı olsun ne diyelim üzülüyoruz ama herşeyde elbet bir hayır vardır
Dün bir arkadaşım geldi
5 Aylık bebişi karnında ölmüştü okadar ağladı üzüldüki hep telkin ettim
Kordon dolanmıştı bebeğin boynuna
Sonra araştırmaya gitti bebe
Dün sonucu söyledi şok oldum
Bebek çift cinsiyetliymiş ve bağırsakları dışarıda dogucakmış dogsa bile uzun yaşamayabilirmiş
O nedenle Rabbim herşeyin en güzelini bilir Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah Mevlam..

Ama neden ovulasyon testi gebelik varsa gebelik yap erken daha ama çıkmazsada erken diye üzülmeyizAma ya çıkarsa

tek çizgi çıkıcaktır..
istemiyorum test yapmak meganım..
ovucan takibi daha erken zamanda yakalıyo bebek varsa..

Ama neden ovulasyon testi gebelik varsa gebelik yap erken daha ama çıkmazsada erken diye üzülmeyizAma ya çıkarsa

ya o kaattan kürdanımsı gebelik testlerinden var..
onların hassasiyeti düşük hem bebem..

16 Aralık canım 3.5 yıllık evliyim Sebepsiz olmuyo eklersen sevinirim
Geceleri hep burdamısınız ben de burdayım 3 e kadar hep dolanıyom
Kendimi dert topiklerine vurdum burdaysanız sizinle sohbet etmek çok iyii olur..
İnşallah canım sürpriz yapıp gelir bebeğin bu ay bizim topike adını altın harflerle yazarız..

ya o kaattan kürdanımsı gebelik testlerinden var..
onların hassasiyeti düşük hem bebem..

bak 27. gündü bugün ve ovucanım bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…