Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün beni oyuncak bebeğe kadar düştük diyo

Ama aynen öyle olduuuu inan
kendi bebeni kucağına alıcaksın canım.. az sabır sadece

..
Sabır en büyük erdem bunu başarırsak ne mutlu bize....
valla saymam yaaa kürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl
sende benim gibi yapsaydın duygum ben ONUn terini sokmuştum bardağın içine haniii suyun kalitesini ölçerlerya onun gibi sanmıştım ama değilmiş acayip bişey ve hijyenik değil...

valla saymam yaaa kürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl

duyguuu o kağıt gebelik testlerinin bir paketinin içinden 2 tane çıktı bende
ne işe yarıcaksa..

ben de ne yersem yarıo neiştahm da açık metoblazma da uyuşkk diyet yapayım dıorm bi beş klo verıorm o zafer sarhoşluglya bi bırakıorm diyeti hoop geri alıorm beş kiloyu

sefsinler ana yüreği diyen o ufaklığıııı

merhaba arkadaslar benim bugun kimizilar geldi size bisey sormak istiyorum bu preseed ne ise yariyo ve ben bugun ovurlasyon test aldim bunu her gun yapacagim mi ?yoksa belirli gunleri varmi lutfen cvp yazin.

duyguuu o kağıt gebelik testlerinin bir paketinin içinden 2 tane çıktı bende
ne işe yarıcaksa..

bakk iştee o kaset tiplerinden bi tane fazla çıksn yaa haşşaaa bu kürdanları doldururlar artık paketlere naslsa masrafsz sen onu bırak ben ilk açtgmda aa dedm test nerde koymamşlar die tam sinirlenmştm bi baktım o kürdanlarda hcg yazıo bakakaldmm nasl test bu dieee sonuç hiç çizgi

bn halimden memnunum zaten canım ama doktorlar çok zayıfsın hamile kalman çok zor kalsan bile düşük tehliken olur diyo anlamıyorum annemde çok zayıfken dogurmuş bn niye doguramıorum hamile bile kalamıyorum bu ay onada farklı bişey deniycem ablam kırk kilit otuyla oturma banyosu yaparak hamile kaldı bnde onu deniycem kocam gitmiş almış saolsun ayrıca doktorada gidicem hamile kalmak için

merhaba arkadaslar benim bugun kimizilar geldi size bisey sormak istiyorum bu preseed ne ise yariyo ve ben bugun ovurlasyon test aldim bunu her gun yapacagim mi ?yoksa belirli gunleri varmi lutfen cvp yazin.

yeni bat kaç canım?
hayırlısı olsun..
üzülme,yola devam..

preesed bir jel ve spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış..

ovucan kaç tanelik aldığın?

ben de ne yersem yarıo neiştahm da açık metoblazma da uyuşkk diyet yapayım dıorm bi beş klo verıorm o zafer sarhoşluglya bi bırakıorm diyeti hoop geri alıorm beş kiloyu

canım yaa herkesin derdi başka allahım bigün hamile olucakmıyım allahım bigün bende diyet yapıcakmıyım diyorum

bende paketi açıp aranmıştım..
içinden düşen şeyi görünce,dalga mı geçiyolar ya diye kızmıştım epey..

max çizgisine kadar batırın idrara diyolar ama ööle bi yazı yok testte..
bi de oklar ters yönü gösteriyo

Son düzenleme:

du bakalım ilda yaa artık bence adet belrtilerini de pskljk yaratablıo bizim gib bunyelr kaç arkdas burda adet olcam belrtiler başladı die soylnkenn bi bakıoz ki hamiişş belli olmuo yanii lldacımm

=)))))))) bnde actıgımda şok olmuştum test nerde keklendimmi diye bide baktım çıbıhlarmış hasbinallah neler yapmışlar dedim

alemsinnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa

Ay kız ne güldüm haa sana kocana yaptıgın yemeğin hepsini yiyomusun
Canım troidlerine baktırdınmı peki troid bezleri çalışmadıgında olabiliyo hatta kısırlığa bile neden oluyormuşş..
Burda okudum onuda herşeyide burdan okumuşum bende
Benim boyum 170 48 dim 50 oldum bununla
ama ben yiyemiyorum iştahım yok ve halsizim Maşallah sana kan lı canlı isen..
Bende kansızlık ver sanıyorumki ondan benim bu halim..
Kan verdim bağış yaptım geri gelmedi hücrelerim gidip bağışladıgım kişiden geri alıcam en sonunda...

stip tipi de ilk defa yaptım acaip şaşırmıştım nasıl yapılıyo bu diye..
benimkine dedimdi,ağşamdan çişe mi yatıracaz bu çıbıhı diye

du bakalım ilda yaa artık bence adet belrtilerini de pskljk yaratablıo bizim gib bunyelr kaç arkdas burda adet olcam belrtiler başladı die soylnkenn bi bakıoz ki hamiişş belli olmuo yanii lldacımm

sanmıyorum canım
ama umarım dediğin gibi çıkar
ama sesleri duyuyorummmm
kürdan demek,iltifat etmek olur o kaatlara

hahahahhaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…