Allah iiiliğini versin emi gece gece güldürdün benioyuncak bebeğe kadar düştük diyo
Sabır en büyük erdem bunu başarırsak ne mutlu bize....kendi bebeni kucağına alıcaksın canım.. az sabır sadece
..
sende benim gibi yapsaydın duygum ben ONUn terini sokmuştum bardağın içine haniii suyun kalitesini ölçerlerya onun gibi sanmıştım ama değilmiş acayip bişey ve hijyenik değil...valla saymam yaaakürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl
valla saymam yaaakürdan gibi aynı bi de nasl yaptıysam testi tek çizgi bile çıkmadı benm de kafam bozldu gittm erken gebelk aldım onlar pek bi karzmatk duruo du bakalm işlevi nasl
deneyeyim canım neyi deneyecegimi şaşırdım bebek olsun diye bişiler deniyom kilo almak için bişiler yapıyorum iştahım öyle acıkki kocam bazen 11de geliyo işten yemek yapıyorum beklerken bi tabak bi tabak derken yemek kalmıyo kocam kızıyo madem yicem bari çok yap diye =)
İnşallah hepimizin gelsin ya valla böle yatalım kalkalım anne olalım.He aklıma bi fıkra geldi anlatam da gidem.
Bir çocuk annesine sormuş "anne ben nasıl oldum" diye annesi de cevap vermiş; "oğlum gece yatarken yastığımın altına şeker koydum sabah kalktığımda sen olmuştun" demiş.Çocuk da o gece yatarken yastığının altına şeker koymuş.Sabah kalktığında bakmış ki yastığın altı karınca dolu.Çok sinirlenmiş "hepinizi burda öldürmek vardı ama ana yüreği işte" demiş....
İyi geceler arkadaşlarımmm
duyguuu o kağıt gebelik testlerinin bir paketinin içinden 2 tane çıktı bende
ne işe yarıcaksa..
ozaman iii
ne kiloya takıyosun boşşverrrr
ne zayıflar doğuruyoooo korkma ve takılma buna sen
istemesen de sonra kilo alacaksın zaten :)
hahahahahhah pahalı olunca havalı duruyo di mi
bu arada benim adetten önce bööle karnımdan abuk subuk sesler gelir sanki içi su dolu gibi olur :18:
aynen o sesleri duymaya başladım geliyo benimkiler :84:
ama ben o 2 çubuğu varyaaaaaa
merhaba arkadaslar benim bugun kimizilar geldi size bisey sormak istiyorum bu preseed ne ise yariyo ve ben bugun ovurlasyon test aldim bunu her gun yapacagim mi ?yoksa belirli gunleri varmi lutfen cvp yazin.
ben de ne yersem yarıo neiştahm da açık metoblazma da uyuşkk diyet yapayım dıorm bi beş klo verıorm o zafer sarhoşluglya bi bırakıorm diyeti hoop geri alıorm beş kiloyu
bakk iştee o kaset tiplerinden bi tane fazla çıksn yaa haşşaaabu kürdanları doldururlar artık paketlere naslsa masrafsz sen onu bırak ben ilk açtgmda aa dedm test nerde koymamşlar die tam sinirlenmştm bi baktım o kürdanlarda hcg yazıo bakakaldmm nasl test bu die ee sonuç hiç çizgi
ozaman iii
ne kiloya takıyosun boşşverrrr
ne zayıflar doğuruyoooo korkma ve takılma buna sen
istemesen de sonra kilo alacaksın zaten :)
hahahahahhah pahalı olunca havalı duruyo di mi
bu arada benim adetten önce bööle karnımdan abuk subuk sesler gelir sanki içi su dolu gibi olur :18:
aynen o sesleri duymaya başladım geliyo benimkiler :84:
ama ben o 2 çubuğu varyaaaaaa
bakk iştee o kaset tiplerinden bi tane fazla çıksn yaa haşşaaabu kürdanları doldururlar artık paketlere naslsa masrafsz sen onu bırak ben ilk açtgmda aa dedm test nerde koymamşlar die tam sinirlenmştm bi baktım o kürdanlarda hcg yazıo bakakaldmm nasl test bu die ee sonuç hiç çizgi
=)))))))) bnde actıgımda şok olmuştum test nerde keklendimmi diye bide baktım çıbıhlarmış hasbinallah neler yapmışlar dedim
alemsinnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaa
=)))))))) bnde actıgımda şok olmuştum test nerde keklendimmi diye bide baktım çıbıhlarmış hasbinallah neler yapmışlar dedim
çıbıh hemi de kaattan çıbıhhh
valla ya ildaa görmen lazım o kürdanları
deneyeyim canım neyi deneyecegimi şaşırdım bebek olsun diye bişiler deniyom kilo almak için bişiler yapıyorum iştahım öyle acıkki kocam bazen 11de geliyo işten yemek yapıyorum beklerken bi tabak bi tabak derken yemek kalmıyo kocam kızıyo madem yicem bari çok yap diye =)
du bakalım ilda yaa artık bence adet belrtilerini de pskljk yaratablıo bizim gib bunyelr kaç arkdas burda adet olcam belrtiler başladı die soylnkenn bi bakıoz ki hamiişş belli olmuo yanii lldacımm
kürdan demek,iltifat etmek olur o kaatlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?