yeni bat kaç canım?
hayırlısı olsun..
üzülme,yola devam..
preesed bir jel ve spermin yumurtaya ulaşmasına yardımcıymış..
ovucan kaç tanelik aldığın?
herif diyo hatun bune ucuz alcam diye abuk sabuk şeyler alıyon ver parayı iyisini al bu ne böle diyo =)
hayırlı geceleerrr arkadaşlar benim uykum gediii öpüldünüüüüüüüzzz
bi kere testin tipi güven vermiyo
he hamile dese,o başka amaaaaaa
evet canım,ondan bahsediyorum.. sivatan getirmişti banada sağolsun..
çok iyi yumurtlattığı kesin..
tuttu mu bilmem ama..
sende ovucanda çift koyu çizgiyi görünce,3 gün üstüste halvetlen canım.. mümkünse sabah halveti..
sperm kalitesi iyi olurmuş sabahları..
sana da şifa olsun vee göbişlerimiz dolsun inşallahhh...
süpermişşşşşşşşşşşşşş tarifffff kızben eşime nasl anlattım bu durumu dedm ki spermin elinden tutuomş preseed yumrtaya götruomş dedmpek hoşna gtti arada ne işe yarıomş die soruo anlataym die
bi kere testin tipi güven vermiyo
he hamile dese,o başka amaaaaaa
hamiş oldugu o çıbıklarla anlayan muhterem insanlar var mı acaba varsa getrnn alnından öpeyimm
Banada Aris gönderdi bizimkiler depremszede oldular geç geldiler o nedenle henüz ulşaşamadı benimki ama neyse..
Sabah halveti daha iyi oluyormuş evet ama benim kocayı bulabilene aşk olsun
Bebek olursa kimden diye hesap sormazsa iyii
Gece 3 te işe gidiyo sonra diğer işe sonra diğerine bana gelene kadar aklı başından gitmiş oluyo uyuyo
Uyandırıp o sersimlikle Halvet ediyozYumurtlama günlerinde oda doğru ise tabi
daha kısave daha ince
canlarımm muhabett süperrama uyku da geldi ne yazık ki yarın erken kalkcmm opyrmmm canlarımmmm görşrzzzzzz ii gecelerrrrrrrrrr
Ay kız ne güldüm haa sana kocana yaptıgın yemeğin hepsini yiyomusun
Canım troidlerine baktırdınmı peki troid bezleri çalışmadıgında olabiliyo hatta kısırlığa bile neden oluyormuşş..
Burda okudum onuda herşeyide burdan okumuşum bende
Benim boyum 170 48 dim 50 oldum bununla
ama ben yiyemiyorum iştahım yok ve halsizim Maşallah sana kan lı canlı isen..
Bende kansızlık ver sanıyorumki ondan benim bu halim..
Kan verdim bağış yaptım geri gelmedi hücrelerim gidip bağışladıgım kişiden geri alıcam en sonunda...
canlarımm muhabett süperrama uyku da geldi ne yazık ki yarın erken kalkcmm opyrmmm canlarımmmm görşrzzzzzz ii gecelerrrrrrrrrr
İnşallah çift çizgi çıksında varsın incecik olsun
Nasılsın bebem belirti varmı ateş bugün ne alemde
iyiyim megancım pisimsen nasılsın?
benim durumlar aynı.. ateş,ovucan
benim boyumda uzun degil 156 boyum 40 kiloyum ama gücümün maşallahı var içime kedi kaçmış gibi hem kendi evimin işini yemegini yapıyorum hem ablam hamile yapamıyor diye onun evini temizleyip yemegini yapıorum hemde annemlere gidip onlara yardım ediyorum bide eve gelip kardeşime ceyiz yapıyorum troid bezlerime bakıldı bi sorun cıkmadı kansızlık vardı oda arısütü bal polen karışımı yiyorum pekmez yiyorum yemediğim tek şey beyaz peynir sütü 1 kilodan fazla içiyorum yogurduda evde yaparsam yerim napam elbet bigün alırım bnde kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?