Kızlar ben habire yiyorum buay adet günün gelene kadar 10 kilo alırım heraldeMeg bende şu ara hunicanım sanırım
herkes için dua edilmeli..
elden ne geliyosa da,destek anlamında yapılmalı.. maddi manevi..
slm kızlarrrrrrr
Heheh süpersinizben şimdi hunican trip can kısmındayım sanırım
Kızlar ben habire yiyorum buay adet günün gelene kadar 10 kilo alırım heraldeMeg bende şu ara hunicanım sanırım
slm kızlarrrrrrr
Evet canım maddi anlamda birşey yapamıyosan dua etmek gerekli
Rabbim herşeyi bizden iyii bilir tabiiki ama dualarımızla yardımcı olmak yada Maddi olarak elinden ne geliyosa
Bu yanlızca onların değil bizimde imtahınımız..
yani bu biraz teselli olmak,teselli etmek gibi oluyo..
anlamı ama hani sen allahın daha sevgili kulusun da senin başına daha az acıtan bişey geldi ve ucuz atlattın bak DEĞİL ASLA..olmamalı da..
kesinlikle..
oh allam yareppim ne güsel iyiki benim başıma gelmedi diye bir düşünce olabilir mi..
Benim başıma geldi o an çok üzüldüm benim üzüntümü mutluluğa çevirdiler kendileri içn
Rabbim kimin gönlünde nekadar hayırlı güzel dua var ise kabul etsin inşallah..
Ne garibiz değilmi insan olarak
Herşeyi kendimize çaviriyoz ohhyyss iyikide benim öyle olmadı yoksa ben naapardım
O naapsın sanki acı çekmeye meraklı..
Neyse kendimi ifade edebildim orda edemedim üstüme üstüme geldiler ama savaştım sonra dedim kadınlığında 100 de 100 kaçmaktır kaçim bari
belli kalıplardan çıkmak zor olabiliyo zaman zaman..
yani şükür etmek kadar güzel bişey yok.. bu,bu!
şükür,şükürdür diye düşünüldü ve bidaha düşünmeye gerek bulunmadı sanırım o platformda..
ama senin de dediğin gibi,'iyi ki benim başıma gelmedi' anlamındaki hoş değil..
iyi ettin kaçtın buraya
saat 3 oldu hiç uykum yok
offf içim sıkılıyo yarından sonra sonucum belli olucak inş. bende hayırlı haberler veririm sizlere:44:
Ne garibiz değilmi insan olarak
Herşeyi kendimize çaviriyoz ohhyyss iyikide benim öyle olmadı yoksa ben naapardım
O naapsın sanki acı çekmeye meraklı..
Neyse kendimi ifade edebildim orda edemedim üstüme üstüme geldiler ama savaştım sonra dedim kadınlığında 100 de 100 kaçmaktır kaçim bari
saat 3 oldu hiç uykum yok
offf içim sıkılıyo yarından sonra sonucum belli olucak inş. bende hayırlı haberler veririm sizlere:44:
Tüp veyahut aşılamamı yaptırdınki?
Öyleyse çok iyii anlarım seni günler birtürlü geçmek bilmez..
ya kizlar cok moralim bozuluyor ya gecmedi hala bu kahverengiler hic de gececek gibi gorunmuyor.
tamam normal biseymis ama insan her tuvalete gidince gorunce nmoralim bozuluyor ya gitsinler artik..'
gerci bebegim saglikli olsun onemli degil..
kafana da takma diolar insan takio yanui
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?