Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İyi sabahlar meg
Bende kaçtım kahvaltı yapicez gonca gül ile hazırladım uyandırdım
Kendinize cici bakın kızlar Allah'a emanet olun..

merhabalar..benim bat 10 aralık belirtilerim bel ağrısı karın ağrısı ama adet ağrısıyla tuvalet ihtiyacım varmış yaklaşık 2 haftadır var gibi karışık ağız kuruluğu çok rahatsız edici bacak ağrısı göğüste sertlik acı (normalden adetten 2.3 gün önce olur 1.haftadır böyle) ayaklarım bi sıcak bir soğuk.1 hafta öncesine kadar sol kasığımda batma oluyordu şu an o belirdi yok..sık tuvalet..5 gün var bata idrar testi yapsam hamileysen çıkar mı?

megcim veya ferdatcim,
ben bugun adet oldum. biraz ara vermeye karar verdik esimle, beni listeden cikarabilirseniz cok sevinirim, benim de biraz kafamdan atmam lazim bebek fikrini. hepimizin hakkinda hayirlisi olsun..

canim merhaba..kimisinde koyu cizgi cikabilio ama bence sabret ve adetinin gecmesini bekle ki hayak´lkirikligi olmsin hemde kesin sonuc almis olursun derim ben.adetimden bi gün önce (gerci aksamdi) yaptim ben ve negatifti ama adetimi bekledim gectikten 2 gun sonra yaptim pozitifti..bekle derim canim bosuna sikinti olmasin..

hayirlisi olsun insallah hamissindir

Günaydın kızlar,

1 saate yakın gecmısı okuyordum baktım bitmeyecek atladım geldim.

Şimdi evi temizliycem öpüyorum çok.

biliyorum ki hepiniz geçmişi okuyorsunuz bende bi günaydın diyeyim sanrada geçmişe göz atarım dedim
malum oku oku bitmiyo,
gece kuşlarını neler kaynatmış bakalım

arkadaşlar merhaba preseedım geldı hemen denemek lazım tabıı denedık memnun kaldık sıze de tavsıye ederım ınsallah faydası da olur

puffy 123 nasılsın arkadasım senın 21 kasımmıs bat ne durumdasın geldımı kırmızılar umarım yoktur

puffy 123 nasılsın arkadasım senın 21 kasımmıs bat ne durumdasın geldımı kırmızılar umarım yoktur

Batımı takip ettiğin için teşekkür ederim canım benim. 16 kasımda minnacık azıcıcık pembe, kahverengi akıntı gibi kanama oldu. Daha o günden bu güne bi daha bişey olmadı. Onu sat gibi kabul ediyorum. Çünkü hastaneden falan gelmiştim o gün bide histeroskopi çekilicek adet olunca korkudan olmuyorum

umarım gelmez ama test yapmadınmı

canim o gunden sonra test yapmadin mi?

benım batım 20 aralık ama olecem agrıdan kasıklarım kopuyor bu aralar yumurtlama tarıhlerım cok ılıskı oldu belkıde ondandır bu benım 5 . ayım hayıt hapı kullanıyorum esım kecıboynuzu sımdı preseedıde denıyorum heryerden umut ıste sen napıyorsun neler kullanıyorsun nekadardır denıyorsunuz

tatlım bizim 4 yıl oldu işte. İlk evlendiğimizde hamile kaldım 8 haftalıkken düştü, daha sonra kürtaj oldum işte o bebikim için. Ondan sonra 2 ay korunduk sonra bi daha korunmadık. ta ki geçen kasıma kadar hamile kalmadım hiç bi daha. Geçen aralıkda hamile olduğumu öğrendim,keseyi gördük gayet iyiyi ama oda düştü 5,5 haftalıkken. Herhangi bişey yapmıyoruz kür olarak. Problemde iki taraftada görünmedi. İşte zeynep kamilde tedaviye başladık. Şimdi genetik tahliller yapıldı sonuçlarını bekliyoruz tabi bide benim regl olmamı bekliyoruz
İşte böyle benim hikayem. Seninki nedir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…