hevuk sen nasıl hamile kaldın
merhabalar..benim bat 10 aralık belirtilerim bel ağrısı karın ağrısı ama adet ağrısıyla tuvalet ihtiyacım varmış yaklaşık 2 haftadır var gibi karışık ağız kuruluğu çok rahatsız edici bacak ağrısı göğüste sertlik acı (normalden adetten 2.3 gün önce olur 1.haftadır böyle) ayaklarım bi sıcak bir soğuk.1 hafta öncesine kadar sol kasığımda batma oluyordu şu an o belirdi yok..sık tuvalet..5 gün var bata idrar testi yapsam hamileysen çıkar mı?
Günaydın kızlar,
1 saate yakın gecmısı okuyordum baktım bitmeyecek atladım geldim.
Şimdi evi temizliycem öpüyorum çok.
puffy 123 nasılsın arkadasım senın 21 kasımmıs bat ne durumdasın geldımı kırmızılar umarım yoktur
Batımı takip ettiğin için teşekkür ederim canım benim. 16 kasımda minnacık azıcıcık pembe, kahverengi akıntı gibi kanama oldu. Daha o günden bu güne bi daha bişey olmadı. Onu sat gibi kabul ediyorum. Çünkü hastaneden falan gelmiştim o gün bide histeroskopi çekilicek adet olunca korkudan olmuyorum
Batımı takip ettiğin için teşekkür ederim canım benim. 16 kasımda minnacık azıcıcık pembe, kahverengi akıntı gibi kanama oldu. Daha o günden bu güne bi daha bişey olmadı. Onu sat gibi kabul ediyorum. Çünkü hastaneden falan gelmiştim o gün bide histeroskopi çekilicek adet olunca korkudan olmuyorum
umarım gelmez ama test yapmadınmı
bat günü yapmıştım ama negatifti, zaten hamiş olsam hissederimDaha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum tabiki.
Umarım hiç histeroskopi vs gerek kalmadan bebişim gelir de, huzura kavuşurum
benım batım 20 aralık ama olecem agrıdan kasıklarım kopuyor bu aralar yumurtlama tarıhlerım cok ılıskı oldu belkıde ondandır bu benım 5 . ayım hayıt hapı kullanıyorum esım kecıboynuzu sımdı preseedıde denıyorum heryerden umut ıste sen napıyorsun neler kullanıyorsun nekadardır denıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?