aşılama yaptırdım canım 6 aralıktada belli lucak ama bilmiyorum off test 2. çizgi silik çıktı
ya kizlar cok moralim bozuluyor ya gecmedi hala bu kahverengiler hic de gececek gibi gorunmuyor.
tamam normal biseymis ama insan her tuvalete gidince gorunce nmoralim bozuluyor ya gitsinler artik..'
gerci bebegim saglikli olsun onemli degil..
kafana da takma diolar insan takio yanui
aslında türkiyede olsan,sana doktor progestan başlardı bence ztarcım..
doktora ulaşabilir misin?
Hevukum bende seni anladımÖnce zor durumda olan kişinin yerine kendimizi koymalı onun için elimizden geleni yapmalı dua etmeliyiz.Diğer türlüsü ayy neler var halimize şükür demek bana dokunmayan yılan bin yaşasın gibi birşey oluyor.
Meg ve kızlar siz neden uyumuyosunuz?
Sabah kaçta kalkıyosunuzki?
Mirak ettim şimcik
Benim gonca gülüm işe gidiyo 3 te onu kaldırmak için bekliyom (bahanesi oo yani )
Gündüzde 2 3 te kalkıyorum anca sersem gibi oluyorum..
Özel mesaj kutuna bakarmısın
Ecrin idrar testinde ikinci çizgin silik çıktı ve hala kana gitmedinmi? NEden 6 aralık yarın gidip yaptırsana kan tahlili
geçen ay arkadaşım hamile kaldı canım ondada lekelenmeler oldu dr jel verdi şu an hiç bir sorun yok için rahat olsun
aşılama yaptırdım canım 6 aralıktada belli lucak ama bilmiyorum off test 2. çizgi silik çıktı
canim saol benim doktorumda sorun olmadigini soyledi.. yatmalisin dinlenmelisin bile demedi yani.. normal hayatima devam ediyorum.. ne bilim dua edin bir an evvel gitsinler de bende rahat edeyim ya.. kafaya takinca da daha da cogaliyor sanki meretler:2:
ya meg zaten persembe gunu doktordaydim.. hicbisey yok gayet normal dedi. daha bile koyu gelebilir dedi yani.. sorun yok dedi gonderdi. beklemem gerek ama bebek de o kadar kucuk ki insan icinde bi canliyi hissedemeyince bide o lekelenmeler moralini bozuyor. hamdolsun bu bir problem degilmis ama ne bileyim ya
Canım silik çıktıgında kesinlikle hamile sindir yanılma olmuyor çünki ama yarın onaylarsın stres yapma canım mutlu olmaya bak
İnşallah yarın kesin sonucunu alırsın..
canim saol benim doktorumda sorun olmadigini soyledi.. yatmalisin dinlenmelisin bile demedi yani.. normal hayatima devam ediyorum.. ne bilim dua edin bir an evvel gitsinler de bende rahat edeyim ya.. kafaya takinca da daha da cogaliyor sanki meretler:2:
o zaman doktor lekelenmenin miktarını,yapısını falan bilip de söylemiştir,normal diye..
haklısın ama düşünme bunu en iyisi kuzum..
(ben var ya benn söölemeden edemiycem,bulurdum orda progestan ve 6 saatte bir içerdim.. muhtemelen gereksiz bi iş yapıyo olurdum ama zararı da yok ya o hapın.. sadece rahmin kalınlaşıp,bebeğin tutunmasına yardımcı bir hap)
Keşke herkes böyle olabilse seni kutluyorumEvet canım anlamana çok sevindim
Galiba ben farklı düşünüyorum olaylara hep başka tönden bakarım mesela o nedenle gıcık oluyolar ama
Bana gelip birini kötülediklerinde yada şunu yaptım dediklerinde hep iyi yapmışsın yerine sana yapılsa sen o olsan gelsen anlatsan ikinizede aynı şeyi söylerdim 2 nizde suçlusunuz demeyi yeğliyorum Kızım bişeyede muhalefet olma diyolar ama elimde değil
Annemlerede yaptım aynını bütün sülaleyi karşıma aldım kardeşime eğlence yaparken asker silah attılar cıngar çıkardım bir adam uyardı önce ona saldırdılar bende o adamdan taraf oldum
Benim de boynum kesildi ipten çocukları kucagıma alıp kaçarken bişey olcak diye korktum sonra yanlarına inip bagırdım..
Dayak yiyodum nerdeyse itiraz ettim diye ama haklıyım yesemde gam yemezdim
Tamam bebem okudum sen sorun yok diyorsanbenim bahanem,gece oturmayı sevmek,başka bişeyden değil yani
4 gibi yatıp,2 saat sora kocamla bi kalkıyorum,sora dooru yatak.. veee 12gibi uyanıyorum..
yetiyo bana ya..
baktım,yazdım pisim..
boşver zor geldi şimdi editörlük yapmak
Anladım başka bir hastaneye gitsen ben sabırsızlıktan ölürdüm şahenaşılamam ege üniversitesinde oldu canım ve 6 aralığa gün verdiler öncesinde bakarlarmı bilmiyorum
aşılamam ege üniversitesinde oldu canım ve 6 aralığa gün verdiler öncesinde bakarlarmı bilmiyorum
Başka yerde yaptır canım anasağlıkları bile yapıyor
Ben başka biryerde yaptırmıştım 25 lira filan en fazla..
Bekliyemedim okadar ben 9. gün yaptırdım
İyi geceler bebemkızlar ben gittim
size iyi sohbetleryarın görüşürüz canlarımm
megan sorma bende çatlıyorum meraktannn:18::18::18:
bizim sağlık ocağı idrarda bakıyo kanda bakmıyolar sabah bi özel hastaneyi aradım oda pazartesi kan vericem salı alıcam sonucu
bi özel hastane daha var oraya gidip sorucam inş. yapıyolardır.vesonucu hemen veriyolardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?