yok cnm yapmadım yanı bugun tamda vaktınde gelınce acıkcası umıdımı kaybettım... bende atesım yuksek cıkınca sabah umıtlenmıştım bır yandan annem ve teyzemde ustune gorerek hamıle kalınca tereddutte kaldım.. teyzem 4 ay boyunca ustune görmuş:))) yarında sabah atesımı ölceyım ozaman ben kahve rengıde kırmızıya donmezse yaparım bı test.. ustune gorenler gercı adet kanamasından ayırt edemedıklerını soyluyorlar.. dığer taraftanda arastırmalarıma gore dıkkalı bır bayan bunun ade kanamasından farklı olduğunu anlayabılır yazıyor forumlarda.. belkı dedım burda benım durumumda olam bırılerı vardır
hoşbuldum gebişim..
bebişimiz nasıl annesi
bizde erken yiyoruz canım eşim 7/10 yanımda olduğu için
hatta bugün boş günüydü hep evdeydi ben gittim okula
o yüzden erkenciyiz yemekte..
yok cnm yapmadım yanı bugun tamda vaktınde gelınce acıkcası umıdımı kaybettım... bende atesım yuksek cıkınca sabah umıtlenmıştım bır yandan annem ve teyzemde ustune gorerek hamıle kalınca tereddutte kaldım.. teyzem 4 ay boyunca ustune görmuş:))) yarında sabah atesımı ölceyım ozaman ben kahve rengıde kırmızıya donmezse yaparım bı test.. ustune gorenler gercı adet kanamasından ayırt edemedıklerını soyluyorlar.. dığer taraftanda arastırmalarıma gore dıkkalı bır bayan bunun ade kanamasından farklı olduğunu anlayabılır yazıyor forumlarda.. belkı dedım burda benım durumumda olam bırılerı vardır
hosgeldın canım
bende yanlızım bugun evde
söle kalabalıklassa topık dıye beklıyorum valla
bebiş iyidir canım heralde
en son gördüğümde taklalar atıyodu içerde
senin eşin öğretmen mi canım?
boş gün falan olduğuna göre öyle heralde
hoşbuldum deryacım...
nasılsın..yarın doktor randevun mu var..
inşallah görürsün mercimeğini
şimdiki ateşine bakar mısın bi
çok önemli bir veri değil ama gün içindeki de az çok fikir verir belki
sabahkinden yüksek çıkması lazım şu an
yarın ilk idrarını kaba yap sen
testini de yap bence ne olur ne olmaz[/Q
yaptım cnm ben az once 37.2 cıktı.. sabah yataktan kalkmadan öncede 37 cıkmıstı.. artık sabah yıne bır bakarım gun ıcındede de adet durumumu takıp edeyım.. artık ona gore yapacam bı test.. işin garıbı sabah hafıf mıde bulantısıyla uyandım 7 de... bu ay heray sancılı adet görmeme rağmen sancımda yok.. offff yaaaa ağladım bıde sabah.. ne bıleyım bu ay cok umıtlenmıştım sanırım((
evet canım saol hatırladıgın ıcın
2:30 da cok heyecanlıyım cokk
inşallah görebılırım alttan ustten baktırcam valla göreyım yeterkı
su saat gelseydı bi
annem eşim falan cok panıksın dıye kızıyorlar bana elımde deıl napayım ne halvetler atlattık bu bebıse kavusmak ıcın
iyi düşüneyım ıyı olsun
yaptım cnm ben az once 37.2 cıktı.. sabah yataktan kalkmadan öncede 37 cıkmıstı.. artık sabah yıne bır bakarım gun ıcındede de adet durumumu takıp edeyım.. artık ona gore yapacam bı test.. işin garıbı sabah hafıf mıde bulantısıyla uyandım 7 de... bu ay heray sancılı adet görmeme rağmen sancımda yok.. offff yaaaa ağladım bıde sabah.. ne bıleyım bu ay cok umıtlenmıştım sanırım((
selam kızlar.araya girdim umarım rahatsız etmem.ama bende de adet gecikmesi var.dün olmam gerekiyodu ama hala yok kasıklarımda ağrı var.sabah 2 damla bişi geldi arkası yok.test yapmak için erken gibi gelio.negatif çıkarsa üzülücem
artık stresten mi anlamadım.
ama umarım bu gecikmeler bizim için bebek habercisidir.
dimi ama sabah 5 lerde..
ahhh ahhh bende kurtulmak istiyorum artık amuda kalkmaktan
canım benim sorun çıkmayacak için rahat olsun gebişim..
selam kızlar.araya girdim umarım rahatsız etmem.ama bende de adet gecikmesi var.dün olmam gerekiyodu ama hala yok kasıklarımda ağrı var.sabah 2 damla bişi geldi arkası yok.test yapmak için erken gibi gelio.negatif çıkarsa üzülücem
artık stresten mi anlamadım.
ama umarım bu gecikmeler bizim için bebek habercisidir.
offff valla bılmıyorum kı cnm ya ınşallah devamı gelmezde send ebbeişini alısın kucağına(
inşallah saol tatlım
31 aralık gelsın dıye beklıyorum bende
bu sefer ovucanı göstermek yok esıne tamammı
canım benım dualarım senınle hamıle kalacaksın bu ay inşallah
vilma ateşin gayet iyi
sen sabah ilk idrarla bi test yap bakalım
inşallah pozitif olur
dilek tatlım yarın gelir gelmez yaz tamam mı
aa kızlar akrobatik hareketlerden sıkılmayalım lütfen
bakın benim bebiş de annesini taklit ediyo resmen amuda kalkıyodu karnımda
offff valla bılmıyorum kı cnm ya ınşallah devamı gelmezde send ebbeişini alısın kucağına(
amin canım ya .hamile olma ihtimalini düşünmem bile seviçten çıldırmama neden oluo.allah isteyen herkese versin hemde tez zamanda...
saol cnm yarın yapamam test almadımda anca yarın alır sonrakı gun yaparım. tabı yarın kırmızılar akmaya baslamazsa...:)) ama yınede buraya sonucu yazarım benım gıbı bırseyler yasayıp cevap arayanlara belkı faydası dokunur.. sen hamılesın sanırım yoksa rabbım kucağını doldursun ınşallah.. darısı da bızım basımıza.. bu arada sen bunları yasadınmı boyle ates takıbıdır lekelenmedır felan..
gamzeeeeeecimmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudun mu bilmiyorum dün başka doktora gittim
alttan bakıldı ve kese göründü....
4.4 mm yazıyo ultrason kağıdında..
dış gebelik değilmiş.....
bence sen sabah idrarını al kaba
sonra git test al gel o idrarla yap işte
bekleme boş yere ertesi günü
nova marka bulursan ondan al
evet canım hamileyim şükür
ateş ölçümü yapıyordum ben, lekelenmem olmadı hiç
benim ateş hiç 37 olmadı en çok 36,7 idi
zaten 36,7 ile de hamile olduğumu öğrendim
ayyy ne guzel ya pamuk pamuk ellerını sevmeyı nasıp etsın rabbım ne guzel bır duygudur kım bılır rabbım herkese nasıp etsın... alla alla benımkı yuksek ozaman da dedığın gıbı olmadı bır bakayım.. yanlız adet gununde test sonuç vermıymuş ozaman.. bazen bı kaç gun gecmesı gerekıyomuş negatıf cıkarsa bu sefer hıçte umıdım kalmaz ama yapayım olmadı offf kalbım duracak ama yaaaa negatof cıkacak dıye korkuyorum.. zaten kahvelerı gorunce ömrum gıttı.. korkunun ecele faydası yok....
ferda hani hamiş tablosununyanına neyle ve kaçıncı ay kaldıklarını yazıyosun ya aklıma geldi de..bizim adımızın yanına ne yazacaksın acaba....
aysunayyy(keçiboynuzu,incir kürü,çakşır,hayıt,pressed,ovucan,ateş ölçümü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?