ayyy bu topik hamile kaynıyomuş ne güzel :)))
canım tşkler baya içimi rahatlattın bundan pek bişi anlamamıştım yüzde 14 olmalılymış sanırım biraz düşük gibi aman ne bilim kafayı bozucam yakında bu sonuçlarla
benim doktorum kiloya takik bir kadin olmasina ragmen her ay 1-1.5 kilo alman normal dedi.. toplamda 15 kilo ile tamamlarsan cok iyi dedi.. hatta ebn en son ikinci gittigimde 1 kilo falan vermisim 4 gunde zayif bi insan olmadigim halde hemen sordu neden kilo verdin falan diye... siz gayet iyi almissiniz kizlar.. guzelce tamamlariz insaallahh
kızlar morfoloji sonucu nasıl sizce anlayan biri lütfen varmı...
SPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : % 13
II-BAS ANOMALiSi : % 79
1-Akrozomal Defektler : % 4
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : % 75
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : % 9
IV- KUYRUK ANOMALISI : % 12
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : % 0
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : % 8
Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil
benim doktorum kiloya takik bir kadin olmasina ragmen her ay 1-1.5 kilo alman normal dedi.. toplamda 15 kilo ile tamamlarsan cok iyi dedi.. hatta ebn en son ikinci gittigimde 1 kilo falan vermisim 4 gunde zayif bi insan olmadigim halde hemen sordu neden kilo verdin falan diye... siz gayet iyi almissiniz kizlar.. guzelce tamamlariz insaallahh
ferdaaaaaaaaammm
tesekkur ederim canim yaaa.. insaallah kolay gecer zira okulum baslamadan bile hocalar yikmis odevleri.. ve her dersimden ortalamamin en az 80 olmasi gerekiyor okula devam edebilmem icin.. yani es..k gibi calismam lazim.. bebegimiz sglikli olsunda gerci bulanti falan raziyim..
seninde simdi en rahat donemin aslinda tez zamanda daha da rahatlarsin canimmm
valla canım ben 10dan sonra almaya başladım işte
bu hızla gidersem çok alırım da
ne yapalım sağlık olsun yeter ki bebiş iyi olsun
Kiz ben onikinci haftadayim battan ongun once kusmaya bi basladim kg almak soyle dursun uc kg verdim ama yinede bi kg almisim simdi iyi boyle ben on kg ile tammamlasam super olur
reyhan dipnot eklemek istiyorum
değerleriniz krugere göre bakılmış
krugere göre %13 gayet güzel bir değer sakın kafana takma
işte her bünye farklı farklıferda ne guzel gugsun agrımamıs hıc
ben dokunamıyorum yatamıyorum ustune hatta sutyenı cıkarınca cıglık atasım gelıyor
uclarına bır hal oldu ya
ne zaman gececek bu
göguslerım agrımasa hamıle degılım sancam baska hıcbır belırtı yok bendede
yerleşme lekesi olabilir mi acabakızlar bı sorum var.. ya yuksek atesle adet goren varmı aaranızda.. ben bı suredır atesımı olcuyordum bı ara düştü ama adetıme doğru artmaya başladı.. adetıme beş gun kala kahverengı bır lekelenme geldı.. sordakı gunde geldı azıcık.. sonrakı uc gun gelmedı.. bugun adet gunum ve adet oldum sanırım ama sabah atesımı ölctuğumde 37.0 derece cıktı son bı kaç gune kadar daha yuksektı.. sabah umutlandım oyuzden ama yınede adet oldum.. yuksek ateslemı adet goruyorum acaba.. yoksa ustunemı goruyorum anlamadım akıntım henuz kahcerengı.. daha kırmızıları görmedım ama sanırım yarına kırmızı olur.. bılgısı olan varsa lutfen yardımcı olabılırmı:2:
selam canım hoşgeldinmerhaba kızlarrrrr
işte her bünye farklı farklı
sadece adet öncesindeki gibi acıdı bir süre
kısa zamanda da geçti
belirti başta pek olmuyor zaten canım takılma sakın
göğüs ağrın da uzun sürmez diye düşünüyorum
yerleşme lekesi olabilir mi acaba
test yaptın mı hiç?
37 ile adet olman zor gibi ama bazen ateş de yanıltabiliyor
merhaba kızlarrrrr
selam canım hoşgeldin
yemek faslı falan var heralde kimsecikler yok
biz erkenden yiyoruz 5-6 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?