Kızlar yerleşme kanaması denilen şey ne zaman oluyo? Ovulasyon döneminde mi yoksa regl tarihine yakınmı?
canim 5 +2 yim ben bugun.. doktor gittim de alttan bakmak istemedi persembe gitmistim zaten cok kucuktur alttan bakarsam risk orayi kurcalamamak lazim dedi
bu ayin 12 sinde 6. hafta olucam insaallah o zaman ultrasindan bakacaz.. doktor sadece eliyle kasiklarima gobegime falan muayene yapti.. o da sanirim bebegin kesenin icinde olup olmadigini mi ne anlamak icinmis. sorun yok dedi gonderdi. canim normalde burda 8-10. haftadan once doktoru goremiyorsun bile.. ben ozel klinige gidiyorum. doktorumu ilk muayeneye gittigimde gormustum. tekrar idrar testi yaptilar kan falan almislardi. bi de kahvelerengiler gelince panik oldum onun icin extra bir durumdan dolayi gordum.. doktorda panik oldugumdan ve 8. haftalarda falan sehir disinda olacagimdan randevumu one aldi.. rahat rahat gidersin tatiline dedi.. insaallah da oyle olur tatlim..
burda oyle tr deki gibi iki dakka da bir kan tahlili yapmiolar.. bakalim hcg ne kadar olmus falan filan hic o kadar kasmiolar. evdeki hamilelik testlerinde pozitifse hamilesindir. ilk gittiginde tekrar kan aliolar ve idrar testi yapiolar. daha sonrasinda da bebegin kalp sesini duyabilecekleri bir haftaya yani taa 8. haftaya falan veriolar randevuyu
orda temizlik için yardımcı yok mukis ferda psikolojim bozuluyor yaa kocam yazik onun da yaptigi icime sinmiyor yani.. aslinda hala ev icime sinmiyor ama neyse
ne guzel ya sen guzel en rahat haftalara geldin simdi.. masalah
adete yakın ya da adet günü oluyorKızlar yerleşme kanaması denilen şey ne zaman oluyo? Ovulasyon döneminde mi yoksa regl tarihine yakınmı?
ohh ohh ye annesi sana degil bebise yarasin insallahh
dogurunca sütün gelirde emzirirsen cabuk atiyormussun kiloyu canim
benim eltim tam 22 kilo almis hamilelikte ama simdi 34 beden giyiyor
Bildiğim kadarıyla regl döneminde:26:
anladım canım ben unuttum bi anda yurt dışında olduğunu hayırlısı olsun canım bayaa olmuş maşallahben daha hiçbişey anlayamdım 2 gündür evim doldu taştı duyan pasta alıp geldiler tebrik etmeye meğer millet benden böle hbr bekliyomuş sanırım kalp atışlarını duymadan da anlayamam karmakarışık bir duygu içindeyim çok farklıyım yaa
valla canım almak istemiyorum çok fazla ama
canım sağolsun yaaa
Bulaşık deterjanı değil, bulaşık makinası için toz deterjan koyup suyu kaynatın. Ne kadar kolay temizlendiğini görünce tabiri caizse dibiniz düşecek. Reklamlardaki gibi silivermek yetiyor ondan sonra.
adete yakın ya da adet günü oluyor
ama olacak diye bişart yok
canım tüm değerleri değerlendirdiğimizde sonucunuz güzelkızlar morfoloji sonucu nasıl sizce anlayan biri lütfen varmı...
SPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : % 13
II-BAS ANOMALiSi : % 79
1-Akrozomal Defektler : % 4
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : % 75
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : % 9
IV- KUYRUK ANOMALISI : % 12
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : % 0
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : % 8
Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil
orda temizlik için yardımcı yok mu
onlardan falan mı alsanki
canım başedemessin
her dönemde ayrı sıkıntı var
bulantılar, halsizlik, uyku hali başlar yakında
onlar geçiyor bel ağrısı başlıyor (belim kopuyor şimdilerde)
bence yıpratma kendini
bırak dağınık kalsın
yardımcı aldım da yapmıyo diye almadım bidaha
yenisini de bulamadım
şimdilik yeni temizlikçim kocam
ama kocam acayip güzel yapar sağolsun
adete yakın ya da adet günü oluyor
ama olacak diye bişart yok
Peki idrar testinde ne zaman çıkar? Regl gecikirsemi yapayım ben testi?
valla canım almak istemiyorum çok fazla ama
canım sağolsun yaaa
kis kimi bulayim elin yabancisi bizim gibi temizlikten ne anlar.. taharetten haberleri yok daha
zaten iki adim ev aslinda ayip yani o kadar da yardimci cagirsam ..
benim su anda hic skntm yok cok sukur ferdam ya bel- gogus hersey normal gibi..
bilmiyorum baslar mi baslamaz mi kimiside cok rahat geciriyor biliosun..
bide kahverengilere bi elveda desem cok mutlu olucam.. hayirlsii iste canim bekliyorum bende
canım tüm değerleri değerlendirdiğimizde sonucunuz güzel
morfolojide %13 kötü bir değer değil
sizin de baş anormaliniz baya yüksek çıkmış
ama sperm sayınız ve hareketiniz gayet iyi olduğundan %13 morfoloji ile gayet rahat hamile kalırsın canım
Amannnn benim kuzen 85 kg doguma girdi simdi sifir beden veririz kuzum yaaa yarasin bebise gerisi bosssss bende bi kg aldim ama iyiyiz ilk uc ayda bi kg diyomus drlar
Amannnn benim kuzen 85 kg doguma girdi simdi sifir beden veririz kuzum yaaa yarasin bebise gerisi bosssss bende bi kg aldim ama iyiyiz ilk uc ayda bi kg diyomus drlar
inşallah sıkıntısız geçirirsin canım
ama benim de hiç göğüs bel ağrım olmadı
göğüs acısı hala yok ama bel ağrısı başladı 5 gündür falan
kopacak gibi oluyor
medikal yastık falan aldım belime
bulantılar da genelde 7-8. haftada başlıyor
benim de öyle başladı
8. haftayı da bulantısız atlatırsan sonra olacağını sanmam canım
inşallah da olmaz sıkıntısız geçirirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?