Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar yerleşme kanaması denilen şey ne zaman oluyo? Ovulasyon döneminde mi yoksa regl tarihine yakınmı?

canim benim bildigim dollenme gerceklestikten hemen sorna oalbiliyor.. yani reglen belki bir hafta kadar once.. ama o senin yumurtlama tarihine gore degisir tabii

anladım canım ben unuttum bi anda yurt dışında olduğunu hayırlısı olsun canım bayaa olmuş maşallah ben daha hiçbişey anlayamdım 2 gündür evim doldu taştı duyan pasta alıp geldiler tebrik etmeye meğer millet benden böle hbr bekliyomuş sanırım kalp atışlarını duymadan da anlayamam karmakarışık bir duygu içindeyim çok farklıyım yaa

kis ferda psikolojim bozuluyor yaa kocam yazik onun da yaptigi icime sinmiyor yani.. aslinda hala ev icime sinmiyor ama neyse
ne guzel ya sen guzel en rahat haftalara geldin simdi.. masalah
orda temizlik için yardımcı yok mu
onlardan falan mı alsanki
canım başedemessin
her dönemde ayrı sıkıntı var
bulantılar, halsizlik, uyku hali başlar yakında
onlar geçiyor bel ağrısı başlıyor (belim kopuyor şimdilerde)
bence yıpratma kendini
bırak dağınık kalsın
yardımcı aldım da yapmıyo diye almadım bidaha
yenisini de bulamadım
şimdilik yeni temizlikçim kocam
ama kocam acayip güzel yapar sağolsun

Kızlar yerleşme kanaması denilen şey ne zaman oluyo? Ovulasyon döneminde mi yoksa regl tarihine yakınmı?
adete yakın ya da adet günü oluyor
ama olacak diye bişart yok

kızlar morfoloji sonucu nasıl sizce anlayan biri lütfen varmı...

SPERM MORFOLOJiSi (KRUGER KRITERLERINE GORE)
I-NORMAL MORFOLOJILI SPERM YUZDESI : % 13
II-BAS ANOMALiSi : % 79
1-Akrozomal Defektler : % 4
2-Strukturel Defektler(amorf,megalo,kucuk,
uzun, birden fazla ve vakuolar basli) : % 75
III-BOYUN ve ARAPARCA (MIDPIECE) ANOMALISI : % 9
IV- KUYRUK ANOMALISI : % 12
(Kuyruksuz, kuyruk aci, birden fazla kuyruk, duzensiz kuyruk anomalisi)
V-SITOPLAZMIK CIKINTI : % 0
VI-NORMAL BASI OLUP BOYUN, ARAPARCA ve
KUYRUK ANOMALISI : % 8
Normal Sperm Yuzdesine Gore Degerlendirme
> % 14 :Fertil
% 5 - 14 :Subfertil/Fertil
% 1 - 4 :Subfertil

Bildiğim kadarıyla regl döneminde
:26:

Hımm, benim bat 9 aralıkta, 4 aralıkta iç çamışırımda kan lekesi gördüm. Çok şükür devamı gelmedi. İnşallahda gelmez..:18:
Zaman geçmiyor sanki, çok heyecanlanıyorum. Nedense bu ay fazla kaptırdım kendimi, galiba ilk kez regl olursam çok büyük hayal kırıklığına uğruycam

seni cok iyi anliyorum canim bende ayni seyleri hissediyorum..
dusun hic birsey hissetmiyorum.. bel agrim falan coookkkk zaldii. gogus agrim falan da ayni sekilde.. yok gibi hatta.. ama gunde 2 lt su iciyorum dr um ondan dolayi agrilarin azalabilir dedi..
e bide dusun kac zamandir kahverengi lekelerim var.. hepten korkmustum yani..
doktora gidince kadin beni cok rahatlatti cok sukur..
ilk aylar boyle olacak tahminim napalim.. dua edelim Rabbim kendi emanetine en guzel sekilde sahip cikicaktir insaallah..
bende bir an evvel ultrasona girsemde su minigin kalp sesini duyup rahatlasam diye bekliyorum.. sanirim ancal o zaman inanabilirim hamile olduguma
dua edelim canim hersey cok guzel olacak insaallah

Bulaşık deterjanı değil, bulaşık makinası için toz deterjan koyup suyu kaynatın. Ne kadar kolay temizlendiğini görünce tabiri caizse dibiniz düşecek. Reklamlardaki gibi silivermek yetiyor ondan sonra.

Tablet mi koyup kaynatcam anlamadim salak gibiyim bugunnnnn

canım tüm değerleri değerlendirdiğimizde sonucunuz güzel
morfolojide %13 kötü bir değer değil
sizin de baş anormaliniz baya yüksek çıkmış
ama sperm sayınız ve hareketiniz gayet iyi olduğundan %13 morfoloji ile gayet rahat hamile kalırsın canım

kis kimi bulayim elin yabancisi bizim gibi temizlikten ne anlar.. taharetten haberleri yok daha
zaten iki adim ev aslinda ayip yani o kadar da yardimci cagirsam ..
benim su anda hic skntm yok cok sukur ferdam ya bel- gogus hersey normal gibi..
bilmiyorum baslar mi baslamaz mi kimiside cok rahat geciriyor biliosun..
bide kahverengilere bi elveda desem cok mutlu olucam.. hayirlsii iste canim bekliyorum bende

valla canım almak istemiyorum çok fazla ama
canım sağolsun yaaa

Amannnn benim kuzen 85 kg doguma girdi simdi sifir beden veririz kuzum yaaa yarasin bebise gerisi bosssss bende bi kg aldim ama iyiyiz ilk uc ayda bi kg diyomus drlar

inşallah sıkıntısız geçirirsin canım
ama benim de hiç göğüs bel ağrım olmadı
göğüs acısı hala yok ama bel ağrısı başladı 5 gündür falan
kopacak gibi oluyor
medikal yastık falan aldım belime
bulantılar da genelde 7-8. haftada başlıyor
benim de öyle başladı
8. haftayı da bulantısız atlatırsan sonra olacağını sanmam canım
inşallah da olmaz sıkıntısız geçirirsin

canım tşkler baya içimi rahatlattın bundan pek bişi anlamamıştım yüzde 14 olmalılymış sanırım biraz düşük gibi aman ne bilim kafayı bozucam yakında bu sonuçlarla

Amannnn benim kuzen 85 kg doguma girdi simdi sifir beden veririz kuzum yaaa yarasin bebise gerisi bosssss bende bi kg aldim ama iyiyiz ilk uc ayda bi kg diyomus drlar

valla canım ben 10dan sonra almaya başladım işte
bu hızla gidersem çok alırım da
ne yapalım sağlık olsun yeter ki bebiş iyi olsun

benim doktorum kiloya takik bir kadin olmasina ragmen her ay 1-1.5 kilo alman normal dedi.. toplamda 15 kilo ile tamamlarsan cok iyi dedi.. hatta ebn en son ikinci gittigimde 1 kilo falan vermisim 4 gunde zayif bi insan olmadigim halde hemen sordu neden kilo verdin falan diye... siz gayet iyi almissiniz kizlar.. guzelce tamamlariz insaallahh

ferdaaaaaaaaammm
tesekkur ederim canim yaaa.. insaallah kolay gecer zira okulum baslamadan bile hocalar yikmis odevleri.. ve her dersimden ortalamamin en az 80 olmasi gerekiyor okula devam edebilmem icin.. yani es..k gibi calismam lazim.. bebegimiz sglikli olsunda gerci bulanti falan raziyim..
seninde simdi en rahat donemin aslinda tez zamanda daha da rahatlarsin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…