Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar bana müsadeee
öpüyorum hepinizi
fazla kaynatmayın hee
geçmişi okucam diye sohbete katılamıyorumm
şaka şaka sohbetiniz bol olsunn..

ilda ve meggg hayırlı haberlerinizi
merakla bekliyoruzzz

slm kıslar nasılsınızz

ben hiç iyi değilim bugün

yarın aşılama sonucum belli olucak sabah hastaneye gidicem

2 gün önce testyapmıştım hatırlarsınız silik 2.çizgi çıkmıştı bugün çok belim ve kasıklarım ağrıdı sanki adet olacakmışım gibi

sonra şu kalem testlerden aldım eczacım önerdi 1 haftalık gebe olsan bile gösterir dedi erken gebelik testiymiş.ama malesef hiç bişey yok yani hamile değilim kızlar çok moralim bozuldu nasıl kötüyüm anlatamam yarın hastaneye gitmek bile gelmedi içimden

kızlar bana müsadeee
öpüyorum hepinizi
fazla kaynatmayın hee
geçmişi okucam diye sohbete katılamıyorumm
şaka şaka sohbetiniz bol olsunn..

ilda ve meggg hayırlı haberlerinizi
merakla bekliyoruzzz

görüşrüz canım
akşam akşam ağırlık çöktü herkese heralde
sessizleştik zaten

yanılabilir testler
kan testi en garantisi
inşallah hamilsindir

canım ilk yaptığın silik çıkan marka neydi .eczacının verdiği testin markası ne...
bat ne zaman..

canım ilk yaptığın silik çıkan marka neydi .eczacının verdiği testin markası ne...
bat ne zaman..

bebetıme dı canım şu 4 tl lik testlerden bugün gittim 20 tl lik test aldım kesin olsun diye sıkıntıdan başım ağrıdı valla

bat adet başlangıcı dimi canım 9 aralıkta regl olmam lazım

bebetıme dı canım şu 4 tl lik testlerden bugün gittim 20 tl lik test aldım kesin olsun diye sıkıntıdan başım ağrıdı valla

Bebetime önermiyolar hiç İnşallah test yanlıştır, benimde 9 aralık. Daha erken diye düşünüyorum....

ecrin canım..bebetime adlı test yanlış sonuçlar verebiliyormuş..
en doğru sonuç için kan testine git derim ben..seni çok çok iyi anlıyorum ama ne olur yopratma kendini..

Bebetime önermiyolar hiç İnşallah test yanlıştır, benimde 9 aralık. Daha erken diye düşünüyorum....

en son yaptıgım test certain di canım pahalı bi test ilişkiden 1 gün sonra bile sonuç verir dedi eczanee

ecrin canım..bebetime adlı test yanlış sonuçlar verebiliyormuş..
en doğru sonuç için kan testine git derim ben..seni çok çok iyi anlıyorum ama ne olur yopratma kendini..

sağol canım ama elimde değil dokunsalar ağlıycam sanki

arkadaşlar şu womencalenderde gün gün ısı felan çıkıyo ya benim ateşim 37.777 çıkmış bunun bi anlamı varmıki yoksa o kafasına göremi sölüyo bilgisi olan varmı

[QUOTE=ecrin_81;22009418]en son yaptıgım test certain di canım pahalı bi test ilişkiden 1 gün sonra bile sonuç verir dedi eczanee

sağol canım ama elimde değil dokunsalar ağlıycam sanki [/QUOTE]
hemen bırkma kendini kırmızılar gelmediği sürece umidini yitirme..hem bu ay olmadı diğer ay..
ne kadar zamandır bebek istiyosunuz ecrin..??
yok cnm eski degil
servis hatasi veriyor
sonra geliyor sonra hat geri gidiyor
sinir oldum ya

bırak bugün dinlensin tel azraa..hattan da olabilir.
yarında aynı hatayı verirse telefoncuya gösterirsin

Son düzenleme:
[QUOTE=ecrin_81;22009418]en son yaptıgım test certain di canım pahalı bi test ilişkiden 1 gün sonra bile sonuç verir dedi eczanee

sağol canım ama elimde değil dokunsalar ağlıycam sanki

hemen bırkma kendini kırmızılar gelmediği sürece umidini yitirme..hem bu ay olmadı diğer ay..
ne kadar zamandır bebek istiyosunuz ecrin..??

bırak bugün dinlensin tel azraa..hattan da olabilir.
yarında aynı hatayı verirse telefoncuya gösterirsin
[/QUOTE]

aynen öyle yaptim canim bende
dedigin gibi olmazsa telefoncuya götürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…