bu arada fazla kalamıyorum nette eşimle tavla oynuyoruz onun az işi varken bir bakayım dedim size bu hayıt ilacı benim başımı döndürüyor kızlar sizdede oldumu çok tuhaf oluyorum prolaktin ilacı kullandığımdada aynen öyle olmuştum ah ferdam prolaktin uzmanım nerdesinnnnn
bu arada fazla kalamıyorum nette eşimle tavla oynuyoruz onun az işi varken bir bakayım dedim size bu hayıt ilacı benim başımı döndürüyor kızlar sizdede oldumu çok tuhaf oluyorum prolaktin ilacı kullandığımdada aynen öyle olmuştum ah ferdam prolaktin uzmanım nerdesinnnnn
teyzesiii yisiiiiiin onuuu hayırlısııııyla bir gelsin belkide sevmek nasip olur bellimi olur belki yanyana bile geliriz birgün kardeşiiiiiiimmmmm benimmmmm.....
kizlar kac gündür dilime bu sarki takildi ya
[video=youtube_share;EjmTP12UJUM]http://youtu.be/EjmTP12UJUM[/video]
eş,immm malesefff çırak ustayı geçemedi henüz ben tavlanın başına dönüyorum öpüyorum siziiiiiii:)yok canim bende yapmadi öyle birsey
kim yeniyor tavlada
benimde yeni başladı 6.günümm inşallah sende olmaz fena başım dönüyor çünküüü ama iyiye işaret prolaktinim yüksekti muhtemelen düşürdüüü....bende kullanıyoru gülbbekim bugün 3. gün ama bende baş dönmesi yapmadı...ilk gün ağız kuruluğu yapmıştı oda geçti
ayy ne guzel olur ama bız daha uzun sure burdayız
3 yılcık kadar
ama ınan cok ısterımm
çok severim bu şarkıyoıııııı çok teşekkür ederim azrammm
oluruna bırak herneyse geçer
hayata zulmedip üzülmeye mi değer
eşinde değerlerinde yada senin yumurtlamanda bir problem var mı kür ilaç kullanıyormusunuz..
umudunu hiç yitirme ecrincim...1 yıl uzun bir zaman değil.aslında ama biliyorum ki yıpratıcı bir süreç..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...
çok severim bu şarkıyoıııııı çok teşekkür ederim azrammm
oluruna bırak herneyse geçer
hayata zulmedip üzülmeye mi değer
anliyorum anliyorum seniiiiiiiiiiiiiiii
bende istiom benimkini gormek bende bendeee
tesekkur ederiz seyyahim civanimm..
Allah kabul etsinn
video nasil ekliosunuz yaa..
bende size bir sarki koyucammm
eş,immm malesefff çırak ustayı geçemedi henüz ben tavlanın başına dönüyorum öpüyorum siziiiiiii:)
benimde yeni başladı 6.günümm inşallah sende olmaz fena başım dönüyor çünküüü ama iyiye işaret prolaktinim yüksekti muhtemelen düşürdüüü....
inşallahhh kuzumm biz geliyoruz genelde bellimi olurr görüşürüz belkiiii
arkadaşlar ben kan testi yaptırdım bu 3. denememizdi. test sonucum 0.58 çıktı. sanırım 5 ten yüksek olması gerekiyormuş. fakat adetime 4-5 gün var. sizce yükselir mi bu değer. ayrıca ilk 2 ay kan testi net SIFIR DI. küsüratı yoktu. bu ay niye böyle çıktı?
ok cnm iyi oynamalar
bende seni mucks
video nasil ekliosunuz yaa..
bende size bir sarki koyucammm
canim yukarda resim yüklüyorsun ya onun yaninda ki film seridi gibi birsey var ona tikla
videonun linkini oraya yapistir sonra cevaplaya tikla bitti cnm bu kadar
canim yukarda resim yüklüyorsun ya onun yaninda ki film seridi gibi birsey var ona tikla
videonun linkini oraya yapistir sonra cevaplaya tikla bitti cnm bu kadar
amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
eşimde sperm sayısı iyi ama hareketlerinde problem var
aysunay ben burda yeniyim canım bazen yazdıklarınızı anlamıyom hani şu hunucan bat sat falan sonra kürlerinizi bilmiyorum
birde şu ateş olayı nasıl nezaman yükselip nezaman düşüyo
mesela ben 1 haftadır ölçüyorum hep 36.7.-36.8-37 çıkıyo
biraz öncede ölçtüm 37 çıktı
bana biraz bilgi verirmisiniz
amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
eşimde sperm sayısı iyi ama hareketlerinde problem var
aysunay ben burda yeniyim canım bazen yazdıklarınızı anlamıyom hani şu hunucan bat sat falan sonra kürlerinizi bilmiyorum
birde şu ateş olayı nasıl nezaman yükselip nezaman düşüyo
mesela ben 1 haftadır ölçüyorum hep 36.7.-36.8-37 çıkıyo
biraz öncede ölçtüm 37 çıktı
bana biraz bilgi verirmisiniz
[video=youtube;mHmxtaKo0RI]http://www.youtube.com/watch?v=mHmxtaKo0RI[/video]
alin bakalim oldu sanirimmmm..
azcik gulelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?