Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kizlar kac gündür dilime bu sarki takildi ya
[video=youtube_share;EjmTP12UJUM]http://youtu.be/EjmTP12UJUM[/video]

yok canim bende yapmadi öyle birsey
kim yeniyor tavlada

Son düzenleme:

bende kullanıyoru gülbbekim bugün 3. gün ama bende baş dönmesi yapmadı...ilk gün ağız kuruluğu yapmıştı oda geçti

teyzesiii yisiiiiiin onuuu hayırlısııııyla bir gelsin belkide sevmek nasip olur bellimi olur belki yanyana bile geliriz birgün kardeşiiiiiiimmmmm benimmmmm.....

ayy ne guzel olur ama bız daha uzun sure burdayız
3 yılcık kadar
ama ınan cok ısterımm

kizlar kac gündür dilime bu sarki takildi ya
[video=youtube_share;EjmTP12UJUM]http://youtu.be/EjmTP12UJUM[/video]

çok severim bu şarkıyoıııııı çok teşekkür ederim azrammm

oluruna bırak herneyse geçer
hayata zulmedip üzülmeye mi değer

Son düzenleme:
yok canim bende yapmadi öyle birsey
kim yeniyor tavlada
eş,immm malesefff çırak ustayı geçemedi henüz ben tavlanın başına dönüyorum öpüyorum siziiiiiii:)
bende kullanıyoru gülbbekim bugün 3. gün ama bende baş dönmesi yapmadı...ilk gün ağız kuruluğu yapmıştı oda geçti
benimde yeni başladı 6.günümm inşallah sende olmaz fena başım dönüyor çünküüü ama iyiye işaret prolaktinim yüksekti muhtemelen düşürdüüü....
ayy ne guzel olur ama bız daha uzun sure burdayız
3 yılcık kadar
ama ınan cok ısterımm

inşallahhh kuzumm biz geliyoruz genelde bellimi olurr görüşürüz belkiiii

amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

eşimde sperm sayısı iyi ama hareketlerinde problem var

aysunay ben burda yeniyim canım bazen yazdıklarınızı anlamıyom hani şu hunucan bat sat falan sonra kürlerinizi bilmiyorum
birde şu ateş olayı nasıl nezaman yükselip nezaman düşüyo

mesela ben 1 haftadır ölçüyorum hep 36.7.-36.8-37 çıkıyo

biraz öncede ölçtüm 37 çıktı

bana biraz bilgi verirmisiniz

video nasil ekliosunuz yaa..
bende size bir sarki koyucammm

arkadaşlar ben kan testi yaptırdım bu 3. denememizdi. test sonucum 0.58 çıktı. sanırım 5 ten yüksek olması gerekiyormuş. fakat adetime 4-5 gün var. sizce yükselir mi bu değer. ayrıca ilk 2 ay kan testi net SIFIR DI. küsüratı yoktu. bu ay niye böyle çıktı?

ok cnm iyi oynamalar
bende seni mucks

canimm ben pek anlamiyorum ama ferdat arkadasimiz sana cevap yazmisti gozden kacirmis olabilirsin.. sanirim onumuzdeki ay icin tekrar calisman gerekecek

[video=youtube;mHmxtaKo0RI]http://www.youtube.com/watch?v=mHmxtaKo0RI[/video]

canim yukarda resim yüklüyorsun ya onun yaninda ki film seridi gibi birsey var ona tikla
videonun linkini oraya yapistir sonra cevaplaya tikla bitti cnm bu kadar

alin bakalim oldu sanirimmmm..
azcik gulelimmm

kıslarrrrr kimse bişiy yazmıcakmııı

ozaman önce hoşgeldin canım..
hemen açıklaayım..
bat (beklenen adet tarihi) sat(son adet tarihi)

benimde eşimin hızında problemi var canım..bunun için keçiboynuzu kürü incir kürü çakşır suyu iyi geliyo hepsini de uyguluyoruz..
keçiboynuzu kürü=kaynayan 2.5 su bardağı klorsuz suya 6-7 adet keçiboynuzunu kkırıp atacaksın ve 6-7 dk kaynatıp altını kapatacaksın...suyun yarısını sabah yarısını akşam içecek ilk bir hafta sabah akşam sonra sadece akşam içecek..ve en az 3 ay uygulayacak....sayı hıza çok iyi bir kür...

incir kürü=kuru incirleri ikiye böl.küçük bir kavanoza doldur.üzerini geçecek kadar zeytinyağı doldur..sabahları aç karna ve yiyebiliyorsa akşamları yatarken bir parça incir yedir eşine...ve bunu sende ye..

çakşır= aktarlarda ve nette var almak istersen yardımcı olurum...çakşır suyuyu bardağın 1/4 kadar koyup üzerini normal su ile doldurup içireceksin günde bir bardak buda öğleyin...

ateş ise canım...adet döneminde ateş düşük olur...adet bitiminden ovulasyona(yumurtlama ya) kadar yüksek,ovulasyon yaklaşırken düşer yumurtlamadan adete kadar tekrar yükselir..adet yakşalırken düşmezde yükselirse gebelik vardır diyebiliyoruz...ama her sabah 6-8 saatleri arasında ve hep aynı saatlerde en az 3 saatlik uykuylav e yataktan kalkmadan ölçeceksin...akşam saatlerinde vücut ısısı yüksek çıkıyor ve yanıltıcı olabiliyor...

başka sormak istediğin olursa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…