Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen öyle yaptim canim bende
dedigin gibi olmazsa telefoncuya götürürüm.[/QUOTE]

canim o eczacilar hadisinler ordan nasil iliskiden bir gun sonra sonuc veryormus.. zaten dollenme olursa bunun gerceklesmesi yumurtlamabdan bir hafta sonra oluyir

Standart ateşim 37.777 yazıyo

arkadaşlar şu womencalenderde gün gün ısı felan çıkıyo ya benim ateşim 37.777 çıkmış bunun bi anlamı varmıki yoksa o kafasına göremi sölüyo bilgisi olan varmı

bugün kimsenin keyfi yok anlaşılan nerdesinizzzzzzz

benimkinden sinyal gelmeden biras sohbet etseydik

ebru canım 37.7 çok yüksek bi ateş ama o dediğin nedir anlamadım sen ölçmüyormusun yani 37.7 yi
..

1 yıldır bebek istiyoruz ilk aşılamam

eşinde değerlerinde yada senin yumurtlamanda bir problem var mı kür ilaç kullanıyormusunuz..
umudunu hiç yitirme ecrincim...1 yıl uzun bir zaman değil.aslında ama biliyorum ki yıpratıcı bir süreç..
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

bugün kimsenin keyfi yok anlaşılan nerdesinizzzzzzz

benimkinden sinyal gelmeden biras sohbet etseydik

ebru canım 37.7 çok yüksek bi ateş ama o dediğin nedir anlamadım sen ölçmüyormusun yani 37.7 yi
..

yok tatlım hiç öle ölçüm olarak yapmadım. Hani evde kendimize pc ye kuruyoruz ya ilişki gününü adet gününü yumurtlama gününü gösteren bi uygulama o var bende de meg sölemişti bende kurdum pc ye.
Ama işte ateş öle gösterdi onuda sölüyo felan anlamadım bende bi sorayım dedim. Bu ateşle halvet yapmakmı lazım ki acaba

ebuş ben ondan bişey anlamadım bendede kalp resmi çıkıyor ama başka tarihler yazıyor silemedimde pcden:44:

saol datlum ilki cok heyecanli oluoo
bizde haftaya ulk kez ultrasona gircezz

yarın ılk kez ultrason resmını alcam ınsallah
ve butun gunum ona bakmakla gececek heralde mucızeme
ayyyy hemen yarın olsunn göreyım sıpamı

kızlar bugun aşure günü ya

bugun 786 besmele çekenin ne muradı varsa hasıl oluyormuş

ben yapacagım size de haber vereyim dedim

yarasın gebişime....
ayy insanın gerçektende iştahı açılıyormu yaa..benim zaten çok açık

sanırım evin kapılarını genişletmemiz gerekecek

bilmem benim istah degil de karnim acikti.. ogle yemegi zamani ama normal yani.. fakat yemek hazirlamakla ugrasmak istemedigimden zararli seyleer yiyorum su andaa

bu arada fazla kalamıyorum nette eşimle tavla oynuyoruz onun az işi varken bir bakayım dedim size bu hayıt ilacı benim başımı döndürüyor kızlar sizdede oldumu çok tuhaf oluyorum prolaktin ilacı kullandığımdada aynen öyle olmuştum ah ferdam prolaktin uzmanım nerdesinnnnn

teyzesiii yisiiiiiin onuuu hayırlısııııyla bir gelsin belkide sevmek nasip olur bellimi olur belki yanyana bile geliriz birgün kardeşiiiiiiimmmmm benimmmmm.....

anliyorum anliyorum seniiiiiiiiiiiiiiii
bende istiom benimkini gormek bende bendeee
kızlar bugun aşure günü ya

bugun 786 besmele çekenin ne muradı varsa hasıl oluyormuş

ben yapacagım size de haber vereyim dedim

tesekkur ederiz seyyahim civanimm..
Allah kabul etsinn

hımm canım dereceyle ölçmeden kesin sıcaklıı veremez ki o...
senin bat 16 sı imiş...yumurtlaman gerçekleşmiş ve ateşin yükselmeye başlamış sanırım ondan o kadar yüksektir..anlamadım ben pek..ama 37.7 çokkk yüksek bir ateş..hatta şimdiye kadar duyduğumun ennn yükseği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…