tamam canım söz veriyorum hemde eşiminde gönlünü almam lazım oda dün kötü oldu ilk defa eşime hayır dedim hiç yapmadığım birşeydi oda çok şaşırdı neye uğradığını şaşırdı valla
ok canım bide nova vardı sanırım ferda diyordu hep
bakalım hangisini bulursam artık
maşallah sana aozamannnnnn
bilmiyorum canım misafir geliyo
yatılı üfffffffffff
şansıma kzııım yaaa
ama ben ümitli değilim testen yana canım
çünkü beni yanıltıyo çok
buyüzden paylaşmak istemedim
bekınca çizginin olması şart çünkü
benimki bi umut işte :)
Hamileler karıştı :))
Ressmen patlama yaşanıyor.
Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almasını nasip etsin canım...
haklısın canım yaaa söz veriyorum size bugün düzelticem hatamı canlarım
çok saol tatlım. dün seninle konuşmuştuk. sabak dayanamayıp yaptım. eşim var gibi bi çizgi dedi. hassas ta tam çıktı. umarım kan testide olumlu olur. sendende güzel haberler bekliyorum. inşallah beraber kutlarız
heh şimdi anlaştık kuzumm yazık tabı adama o zaten uzuluyo duruma bıde sen boyle yapınca daha da uzulur eferım benım bırıcıkk kuzumaa
nova iyi ildacım onu alabılırsın hadı hayırlısı ınsallah ama ben senden umutluyum bu ay olmasa bile otekı aydan cook umutluyum cnm
çok saol tatlım. dün seninle konuşmuştuk. sabak dayanamayıp yaptım. eşim var gibi bi çizgi dedi. hassas ta tam çıktı. umarım kan testide olumlu olur. sendende güzel haberler bekliyorum. inşallah beraber kutlarız
işte bu canım duzeltecen tabı cok sevıyon belli kuzumm
evet ööle oldu
ama sanırım gözlerimde şaşı oldu
üstten bakınca artık hiçbişey görmüyorum
ama gözhizama alınca görüyorum
ışık mı yanıltıyo beni artık anlıcam yarın
slm arkadaşlar ben gecen ayın 14 unde adet gördüm bu ay hastalanmama 6 gün var 28 gunde bır hastalanıyorum.dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı 3 kez denedim belki test bozuktur diye acaba hamile olabilir miyim konu ile ilgili yardımcı olabılır mısınız
öylemii valla bende hafıza felen kalmadı okadr çok hamiş hbri alıyoruzki
amiiiiin cnmcım hamişlerin duası kabul olurmus dua et emi bizim için
hayırlı olsun canım bebiş mi varrr
çok haklısın canım bende farkındayım ama işte bende öyle bir inat var ki ben üzülüyosam can yakıyosam başkasının canını yakmadan kendime gelemiyorum yavrum günahsız eşime olna oluyor herşeyin acısını ondan çıkarıyorum suçu günahı yokken hemde ne kadar kötüyüm dimi yaaa
tabiki dua ederim canım. isteyen herkes için ne kadar büyük bir armağan.
cnm bendede durum aynı bende 13. günümdeyim çalışmalar son süratt
kızlar önce size heyacan olmasın diye sööelmicektim
ama diiim bari
ilk idrarla gebelik testi yaptım
hayal meyal bi şey varrrr
ama çoook silik
ya da ben ööle görüyorum
kana git demeyin sakın misafirim yolda yatılı geliyor perşembe gider sanırım
ama bakın baştan diim heyecan yapmak yok
sevmezmiyim canım o benim yaaa herşeyim benim annem yok biliyomusun kuzum bana anne gibi yakındır annem kadar ilgilenir herşeyimle hakkı o kadar çok ki üzerimde ama işte ben neden bu kadar inatım ve onu bunlara rağmen üzüyorum işte anlam veremiyorum kuzum
slm arkadaşlar ben gecen ayın 14 unde adet gördüm bu ay hastalanmama 6 gün var 28 gunde bır hastalanıyorum.dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı 3 kez denedim belki test bozuktur diye acaba hamile olabilir miyim konu ile ilgili yardımcı olabılır mısınız
kızlar erken gebelik teti aldım sabah lapoquick marka daha adetime 5 gun fln war sonuc negatf ama ilişkiden 5 gun sonrada sonuc verir yazıo ne diosunuz kesn negatfmidir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?