Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

heh şimdi anlaştık kuzumm yazık tabı adama o zaten uzuluyo duruma bıde sen boyle yapınca daha da uzulur eferım benım bırıcıkk kuzumaa

nova iyi ildacım onu alabılırsın hadı hayırlısı ınsallah ama ben senden umutluyum bu ay olmasa bile otekı aydan cook umutluyum cnm

kızlar erken gebelik teti aldım sabah lapoquick marka daha adetime 5 gun fln war sonuc negatf ama ilişkiden 5 gun sonrada sonuc verir yazıo ne diosunuz kesn negatfmidir yani

Hamileler karıştı :))
Ressmen patlama yaşanıyor.
Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almasını nasip etsin canım...

evet yavaş yavaş iyi haberleri almaya başlıyoruz. geçmişi çok az okuyabildim. sende hamişmissin. senin adınada çok sevindim. dediğin gibi sağlıkla alırız inşallah ucağımıza bebelerimizi. 1 saat sonra tam sonucu öğrenicem. haber veririm mutlaka

öylemii valla bende hafıza felen kalmadı okadr çok hamiş hbri alıyoruzki
amiiiiin cnmcım hamişlerin duası kabul olurmus dua et emi bizim için

çok haklısın canım bende farkındayım ama işte bende öyle bir inat var ki ben üzülüyosam can yakıyosam başkasının canını yakmadan kendime gelemiyorum yavrum günahsız eşime olna oluyor herşeyin acısını ondan çıkarıyorum suçu günahı yokken hemde ne kadar kötüyüm dimi yaaa

hayırlı olsun canım bebiş mi varrr

işte bu canım duzeltecen tabı cok sevıyon belli kuzumm

sevmezmiyim canım o benim yaaa herşeyim benim annem yok biliyomusun kuzum bana anne gibi yakındır annem kadar ilgilenir herşeyimle hakkı o kadar çok ki üzerimde ama işte ben neden bu kadar inatım ve onu bunlara rağmen üzüyorum işte anlam veremiyorum kuzum

ildacım başımızı yarmaya karalısın gibi hadi inşallahhh
yarın kanamı gidiyosun canım :26:

inanmıyorumm yaa bi hamiş daha ayy süperrr oh oh dahada artsın ınsallahhhh
cnmcım 3 kez yapmıssın ucude hatalı olcak değil yaa bence bide dr a git kan testi yaptır cnm
tebrik ederim senı rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahhh

selam kızlar nasılsınız bakimmmm megden ve diğerlerinden haber var mı hamişlere de allah kucaklarına almayı nasip etsin inşallah olmayanların da benim de herkese bol bol bebe versin inşallah

slm arkadaşlar ben gecen ayın 14 unde adet gördüm bu ay hastalanmama 6 gün var 28 gunde bır hastalanıyorum.dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı 3 kez denedim belki test bozuktur diye acaba hamile olabilir miyim konu ile ilgili yardımcı olabılır mısınız

değilsin değilsin sen cok ıyı bırısın kuzum benımm bu geceyı hele bi değerlendırme ozaman sorcam ben sanaa

tabiki dua ederim canım. isteyen herkes için ne kadar büyük bir armağan.

sağol cnmm benımmm

cnm bendede durum aynı bende 13. günümdeyim çalışmalar son süratt
biz geliyoruuuuuuzzzz

hımssss silik cizgi mi yok canım sen yanlış görüyosundur bak hiç heyecan yapmadım..

aboooooooooooooooovv geliyoo bebiş geliyoooooo

üzülme canım benımde babam yokkkk

canım 2. çizgi varsa kesin hamişsindir.
Ama bazen çift cizgi görünsede bebek tutunamayıp kanamayla düşebiliyor.
bir kaç gün daha bekleyip test yapabilirsin yada kan testine gidersen ordan sonucların daha net cıkar.

kızlar erken gebelik teti aldım sabah lapoquick marka daha adetime 5 gun fln war sonuc negatf ama ilişkiden 5 gun sonrada sonuc verir yazıo ne diosunuz kesn negatfmidir yani

cnmcım bence adet gununu bekle ve hatta bikaç gun geçsin öyle test yap derım şuanda net bişey soylemek cok zor cunku

slm kızlar megin gelmş batasıcalar demi üzüldüm ama inşş bi dahaki aya gelicek bebişi daha umudumuz preseedde hayıtta birinden biri vesile olsun inşşş umutlar bitemez bitmemeli ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…