Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Muhtemelen çizgi sarılaşmamıştır, idrarı fazla damlattıysan kuruyunca sarıya dönmüştür...
Bende de sarardı ama 2. çizgi daha çok belirginleşmişti...

cnmcım aslında öncesinde bi evde test yapsan benım gibi eğer çizgi çıkarsa gitsen ya da çıkmazsa çizgi bikaç gun bekleyip tkrlasan testi ve ona göre gitsen dr a olmamı

aslında haklısın canım hıc test almadım şimdiyekadar canım bıldıgın iyi bı test varmı kapıcının cocugunu gondereyım aldırmaya sımdı yarın sabah yaparım :18:

yapma boyle canım degmez onlar ıcın evlılıgını yıpratmaya onlarda boyle olmasını ıstıyolar akşam koçişinin gonlunu yap bu gergınlıge son verın tatlım

hakılısın canım benim bende öyle düşünüyorum erken gelicem dedi bugün işim biterse oda telefonda kaldı canım yzaık neden hayatımızı etkilemelerine izin veriyorsun diyor bakalım akşam alırım artık gönlünü

Kızlarrr ya tam emin olmadan söylemiyim diyodum ama çatlıcam sabah test yaptım veeeeee iki çizgi çıktı ama daha tam ümitlenmiyorum yarına doktordan randevu aldım bakalım yarın kesinleşicek:18:

aslında haklısın canım hıc test almadım şimdiyekadar canım bıldıgın iyi bı test varmı kapıcının cocugunu gondereyım aldırmaya sımdı yarın sabah yaparım :18:

babytime kesınlıkle alma cnmcım nova iyi gayet 3 4 lira bişey ama herkes onu kullanıyo genelde gayetde dogru sonuc verıyo cnmcım
aayyy yarın beraber yapcaz testi desene hadı ınsallahh guzel hbrlerle gelırız buraya

Kızlarrr ya tam emin olmadan söylemiyim diyodum ama çatlıcam sabah test yaptım veeeeee iki çizgi çıktı ama daha tam ümitlenmiyorum yarına doktordan randevu aldım bakalım yarın kesinleşicek:18:

eneee tmm işte ikinci çizgi çıkmıs cnmcımm süpeeeeerrrr şimdiden tebrik edeyim senı cnmmm allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahh
bu arada ikinci çizgi silikde olsa gebelik var demektir o yuzden cok da supheyle yaklaşmayın ikinci çizgilere

Hamiş patlaması yaşanıyor :))
2011'in son bebekleri yarışıyor
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin canım...

dogru diyo canım bırakma etkılemelerıne al tabı gonlunu bırazda cılve yapppppp tatlımmmmm

babytime kesınlıkle alma cnmcım nova iyi gayet 3 4 lira bişey ama herkes onu kullanıyo genelde gayetde dogru sonuc verıyo cnmcım
aayyy yarın beraber yapcaz testi desene hadı ınsallahh guzel hbrlerle gelırız buraya

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım benim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hayırlı haberlerle inşşşşşşşşşşşşş gelin:18::18:

Katılıyorum.
Ben 4 test yaptım aman yanlış olmasın diye, meğer bebğim varmış, kan tahlili yaptırmadan emin olamamıştım...

3 gün gecikmiş canım hadi hayırlısı bakalım sabah asemb ve senin haberlerini saırsızlkkla bekliyorum kuzularım valla heyecan basıyor ki anlatamam sanki ben yapıcam testi yaaa:18::18::18:

cnmm benımm ama sana kızdım benn neyem dun halvet olmadıı az oncede yazdım dedım neyem yapmadın yumurtlama gununu boşa harcadın dedım

3 de olmam gerekıyordu canım halen tık yok:18:

selam kızlar benim de ayın 4 ünde olmam gerekiodu ama hala yok.hafif sancılarım da var.ateşim de 36,7.test için daha ne kadar beklesem acaba.negatif çıkçak die o kadar korkuyorum ki elim teste gitmiyo bi türlü...

Muhtemelen çizgi sarılaşmamıştır, idrarı fazla damlattıysan kuruyunca sarıya dönmüştür...
Bende de sarardı ama 2. çizgi daha çok belirginleşmişti...

evet ööle oldu
ama sanırım gözlerimde şaşı oldu
üstten bakınca artık hiçbişey görmüyorum
ama gözhizama alınca görüyorum
ışık mı yanıltıyo beni artık anlıcam yarın

canım aldırayım şimdi her eczanede var dimi nova sabah kac gıbı yapayım canım :18:

Katılıyorum.
Ben 4 test yaptım aman yanlış olmasın diye, meğer bebğim varmış, kan tahlili yaptırmadan emin olamamıştım...

cnm senıde tbrk etmiştim ama görmemişsindir belkim tkr tebrik ederım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaaahhhh

selam kızlar benim de ayın 4 ünde olmam gerekiodu ama hala yok.hafif sancılarım da var.ateşim de 36,7.test için daha ne kadar beklesem acaba.negatif çıkçak die o kadar korkuyorum ki elim teste gitmiyo bi türlü...

slm cnm hoşgeldın benımde bat 4 üydü bende gelen gıden yok yarın yapcam testı sende yarın yap istersen cıkmazsada bıkaç gun daha bekler tkrlarız testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…