Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmm benımm ama sana kızdım benn neyem dun halvet olmadıı az oncede yazdım dedım neyem yapmadın yumurtlama gununu boşa harcadın dedım

canım benim görmedim kusura bakma özürdilerim hayatım yaa bilmiyorum inanki hiç içimden gelmedi eşim çok zorladı hadi gel lütfen bakk dedi ama yok yapamadım birşey engel oldu bana sanki

Markadan olabilir canım, fortel bulabilirsen onunla dene.
Şak diye çıkarıyo 2. çizgiyi...

kızlar sabahki silik sonuçtan sonra hassas test alıp net koyu çizgiyi gördüm. bir saat sonrada kan testi sonucumu alıcam. çok şaşkınım hala. şoktayım kısacası. bakalım sonuç ne olacak. beklemek çok zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor

canım aldırayım şimdi her eczanede var dimi nova sabah kac gıbı yapayım canım :18:

var var cnmi hepsinde olur nova sabah kalktıgında ilk idrarınla yapıyosun cnmcım ilk idrar olması cok onemlı kuzucumm
canım yarın seni de bekliyoruz büyük bi heyecanlaaaaaa

inşallahh be ildam inşallahh bu ay baya hamiş var iice umıtlenmeye başladım fos cıkmaz inşallah
umarım sendede vardır bebişş yarın gitcen dimi kan için

3 de olmam gerekıyordu canım halen tık yok:18:

evet evet hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum.umarım yarın bizim günümüz olur.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....

canım benim görmedim kusura bakma özürdilerim hayatım yaa bilmiyorum inanki hiç içimden gelmedi eşim çok zorladı hadi gel lütfen bakk dedi ama yok yapamadım birşey engel oldu bana sanki

ozaman bu akşamı kaçırma bari kuzumm lütfeeeeeenn

selam kızlar benim de ayın 4 ünde olmam gerekiodu ama hala yok.hafif sancılarım da var.ateşim de 36,7.test için daha ne kadar beklesem acaba.negatif çıkçak die o kadar korkuyorum ki elim teste gitmiyo bi türlü...

slm canım hoşgeldın iki defa yaşadım o negatıflerı bır hafta içinde bende korkuyorum artık test yapmaya:18:

ay cnmmm yaa sendemi gebişssiinnn süpperrr yaa ay çok mutlu oluyorum gebişler oldukçaa
rabbım kucagına sağlıcakla almayı nasip eder inşalahhh cnmcımm
cok sevındım vallaa ohh yandan yandann

Kızlar şu içtiğim hayıt hapı varyaaa bana bişeyler yaptııı kocişimi arar oldummmm İsteksizlik olurdu ama şimdi öyle değillll

Hamileler karıştı :))
Ressmen patlama yaşanıyor.
Rabbim hepimizin hayırlısıyla kucağımıza almasını nasip etsin canım...

Markadan olabilir canım, fortel bulabilirsen onunla dene.
Şak diye çıkarıyo 2. çizgiyi...
ok canım bide nova vardı sanırım ferda diyordu hep
bakalım hangisini bulursam artık

maşallah sana aozamannnnnn

bilmiyorum canım misafir geliyo
yatılı üfffffffffff
şansıma kzııım yaaa
ama ben ümitli değilim testen yana canım
çünkü beni yanıltıyo çok
buyüzden paylaşmak istemedim
bekınca çizginin olması şart çünkü
benimki bi umut işte :)

evet evet hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum.umarım yarın bizim günümüz olur.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....

amiiiiiiiiiiin inşallahhh cnmcım inşallahh tek temennim bu valla ozaman yarın sen ben bide sevda yapıyoruz testlerii
ay hadi hayırlı hbrlerle gelelım buraya inşallahhh

ay cnmmm yaa sendemi gebişssiinnn süpperrr yaa ay çok mutlu oluyorum gebişler oldukçaa
rabbım kucagına sağlıcakla almayı nasip eder inşalahhh cnmcımm
cok sevındım vallaa ohh yandan yandann

çok saol tatlım. dün seninle konuşmuştuk. sabak dayanamayıp yaptım. eşim var gibi bi çizgi dedi. hassas ta tam çıktı. umarım kan testide olumlu olur. sendende güzel haberler bekliyorum. inşallah beraber kutlarız

slm arkadaşlar ben gecen ayın 14 unde adet gördüm bu ay hastalanmama 6 gün var 28 gunde bır hastalanıyorum.dün idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı 3 kez denedim belki test bozuktur diye acaba hamile olabilir miyim konu ile ilgili yardımcı olabılır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…