hee yapem demi kızzz nasıl yapsam ki valla heçç de içimden gelmiyor bee kuzum birşey oldu bana sanki içimde herşey ölü gibi
cnmm benımmama sana kızdım benn neyem dun halvet olmadıı az oncede yazdım dedım neyem yapmadın yumurtlama gununu boşa harcadın dedım
yanımda olsaydın senı kesın tokatlardım kesın yaaaaa
evet ööle oldu
ama sanırım gözlerimde şaşı oldu
üstten bakınca artık hiçbişey görmüyorum
ama gözhizama alınca görüyorum
ışık mı yanıltıyo beni artık anlıcam yarın
canım aldırayım şimdi her eczanede var dimi nova sabah kac gıbı yapayım canım :18:
canım yarın seni de bekliyoruz büyük bi heyecanlaaaaaa
3 de olmam gerekıyordu canım halen tık yok:18:
cnm senıde tbrk etmiştim ama görmemişsindir belkim tkr tebrik ederım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaaahhhh
slm cnm hoşgeldınbenımde bat 4 üydü bende gelen gıden yok yarın yapcam testı sende yarın yap istersen cıkmazsada bıkaç gun daha bekler tkrlarız testleri
canım benim görmedim kusura bakma özürdilerim hayatım yaa bilmiyorum inanki hiç içimden gelmedi eşim çok zorladı hadi gel lütfen bakk dedi ama yok yapamadım birşey engel oldu bana sanki
selam kızlar benim de ayın 4 ünde olmam gerekiodu ama hala yok.hafif sancılarım da var.ateşim de 36,7.test için daha ne kadar beklesem acaba.negatif çıkçak die o kadar korkuyorum ki elim teste gitmiyo bi türlü...
kızlar sabahki silik sonuçtan sonra hassas test alıp net koyu çizgiyi gördüm. bir saat sonrada kan testi sonucumu alıcam. çok şaşkınım hala. şoktayım kısacası. bakalım sonuç ne olacak. beklemek çok zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
kızlar sabahki silik sonuçtan sonra hassas test alıp net koyu çizgiyi gördüm. bir saat sonrada kan testi sonucumu alıcam. çok şaşkınım hala. şoktayım kısacası. bakalım sonuç ne olacak. beklemek çok zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
ozaman bu akşamı kaçırma bari kuzumm lütfeeeeeenn
niyeki kızzz ne ettim ben şimdi
ok canım bide nova vardı sanırım ferda diyordu hepMarkadan olabilir canım, fortel bulabilirsen onunla dene.
Şak diye çıkarıyo 2. çizgiyi...
maşallah sana aozamannnnnnkızlar sabahki silik sonuçtan sonra hassas test alıp net koyu çizgiyi gördüm. bir saat sonrada kan testi sonucumu alıcam. çok şaşkınım hala. şoktayım kısacası. bakalım sonuç ne olacak. beklemek çok zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
var var cnmi hepsinde olur nova sabah kalktıgında ilk idrarınla yapıyosun cnmcım ilk idrar olması cok onemlı kuzucumm
inşallahh be ildam inşallahh bu ay baya hamiş var iice umıtlenmeye başladım fos cıkmaz inşallah
umarım sendede vardır bebişşyarın gitcen dimi kan için
evet evet hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum.umarım yarın bizim günümüz olur.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....
içinden gelmedı içinnnnn canım koçişine boyle yapma gunah kızzzzzzz
ay cnmmm yaa sendemi gebişssiinnn süpperrr yaa ay çok mutlu oluyorum gebişler oldukçaa
rabbım kucagına sağlıcakla almayı nasip eder inşalahhh cnmcımm
cok sevındım vallaa ohh yandan yandann
evet evet hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum.umarım yarın bizim günümüz olur.rabbim inşallah yüzümüzü güldürür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?