Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende isden geldim cnm aldim kahvemi bir bakayim dedim
söyle canim ne olursa bildir
bende sonuclari alicam birazdan telde haber ederim size

sabahtan beri ağlıyorum. toplayamıyorum kendimi. Çok korkuyorum histeroskopiden.
İçim çıktı ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum düşünmekten.

Puffy'm bitanem benim korkma demek üzülme demek faydasız biliyorum.

Anesteziyle yaptırmıycak mısın?

bende isden geldim cnm aldim kahvemi bir bakayim dedim
söyle canim ne olursa bildir
bende sonuclari alicam birazdan telde haber ederim size

ohh iyi yapmıssın afıyet bak şeker olsun hatta bende yapam kendıme bi kayfe cnm çekti hahahaa
tmm mutlaka hbr et cnm benımm

sabahtan beri ağlıyorum. toplayamıyorum kendimi. Çok korkuyorum histeroskopiden.
İçim çıktı ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum düşünmekten.

canım kendini bu kadar strese sokma, ilk defa sana yapılacak bi yöntem olmadığını düşün.. insallah sonucu güzel olur diye düsün. yanılmıyorsam histeroskopıde belden asağısı uyusturarak da yapabılıyorlar? o yöntemi bir sor. bi kaç arkadasıma yapıldı o kadr kötü bise olmadığını söylediler.tabi ki biraz canın yanabılır ama sonunu düsün insallah Allahım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp eder insallah

Gibi. Yani sadece film değil eğer bir problem olursa müdahelesie yapılabiliyor. Netten bakarsan görürsün canım. Dayanamıyorum artık gözyaşlarım oluk oluk akıyo, tutamıyorum

cnm sanırım anesteziyle yapılıyo yapma böyle ağlama hayırlısıyla cabucak hallolur inşallah

cnm tmm kana geç gidersn sorun degl daha da artar hecgn de işte ama şu çizgiyi anlatsana biraz haff pembe bi çizgi demi beyaz falan degl

saolun kzılar ii dilekleriniz için
öncelikle kan kan diyeceğiniz için sööelmek istemedim size :)
bu ööle garip bi test oldukiii rengi var beyaz değil
ama yandan sağdan soldan bakınca gözüküyo ve camın yanında daha belli
amaüstten bakınca bişi yok
yani ben umutlu değilim valla
yoksa yerimde durabilir miydim
ben zaten başka bişeye stresliyim sabahtan beri
abim geliyo bugün iş görüşmesi yapacaak yarın burada
ve annem diyoki 3 ,4 ay sizde kalır düzen otutturana kadar
hiç bişii diyemedim ,(aramız bozuktıu bi süre abimle ,ilk defa olmuştu bu oda annemi üzdüğü için ,doğal olarak eşimde mesafeyilydi ona ama şimdi geçti her şey )
fakat nasıl olur anlamadım bu
kafam atık yaniii
çizgiyide net görsem ok mutlu olucam yanii biraz silik görsem tamam her şey
ama hiç üzemem valla kendimi
beklicem oyüzden kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…