dört ay uzun bi sure hakikaten cnm :44:ama hiç de belli olömaz duzenini çabuk oturturr belki gerçekten iisini yapıosn ildacm kkagfaya takıosn da neoluo ki daha sarpa sarıo herşey oluruna bırakmak lazm bazı şeyleri ....
anladim cnm tabiki en iyisini sen bilirsin canim benim
bekle o zaman hayirlisi olsun
hosgeldin cnm esinle nice yillara ins.
kolay gelsin cnm benim.
hoşgeldin cnmamiiiiiiiiin cnm benım umarım gelmezler
gün içindeki ateş çok önemli değilaa ferda megi senden duydum şimdi
ama bunada şükür en azından vaktinde geldi onunkiler
ben dün 1 yıllık adet döngüme baktım istatistik olarak :))) 30 günde oluyorum
ve ben bunu yeni öğreniyorum
yani yarın olmam lazım
bu arada gün içinde ateş ölçüyodu bazı arkadaşlarımız
beni 36.9 çıktı normal mi
kan testin de olumlu çıkacaktır zatencanım ben bu ay farklı olarak ovulasyon testi kullandım. doktorum geç yumurtladığımı söylemişti. gerçektende 20. gün test hala çift çizgiydi.onun dışında ilişkiden sonra kalkmadan yattım. başka özel bişey olmadı. tabii kan testi sonucunu birazdan alıcam. sonuca göre sevinicem
teşekkür ederim azracım ,asembcim..
evt cnm blıorm ama bak nerden çektrcksn blmıorm ama eger son tekonoloji cihazların oldugu yerlerde acısız oluomş bu işlem istanbuldamsn sen orda fatihte bi yer varmş orası çok iimiş hiç anlamdklarını soyluo çektrnler ...olmadı anestezili çektr cnm ya ben de çetrrsem anestezili çektrrm heralde ...
Offff offf nedir bu çektiğimiz ya valla bazenisyan edesim geliyor tutuyorum kendimi.
İnşallah anesteziyle yapılır canım,ilk basta anlat durumunu cok korkuyorum,çok hassasım işlem sırasında problem cıkarırım de.
Yarın mı olucaksın.
Bende öyleyim puff'ym daha soyunurken elım ayağım titriyor bacaklarımı tutuyorlar yatınca tıtremekten düşün .((
Birde hep jınekolojık muayenede bile ağlıyorum.Ama işte vajınusmusun kalıntıları oldu bende bi atlatsam.
kızlar hamileymişim. doktor değerimin 457 olduğunu söyledi. daha çok yeni cuma günü gel dedi. yeniden değerlerime bakması gerekiyormuş.
kızlar hamileymişim. doktor değerimin 457 olduğunu söyledi. daha çok yeni cuma günü gel dedi. yeniden değerlerime bakması gerekiyormuş.
çok sevindim canım benim gözün aydın hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
canım tam okuldayken aradılar evin önündeyiz diye..evde bulamadılatr yani yarın ben gelirken alcam..naslsn aysunnmgeldi mi preseed ?
canımsın çok teşekkürleraysun demek eşinin doğumgünü
size güzel nice yıllar diliyorum birlikte ve bebişinizle tabi ki
ilda takılma şimdi abine
o kadar kalacağını sanmam
o da kendi evine çıkar zaten düzeni oturunca
düşünüp strese girme şimdiden
puffy umarım rahim filmin rahatça çekilir
çok rahat olduğunu söyleyen çok kişi var
düşünmemeye çalışmak en iyisi sanırım
ayyy çok saol tatlım yaa. çok değişik bir duyguymuş. umarım isteyen herkes yaşar.
Herkese merhabaBilgedeniz tebrik ederim canım sağlklı gebelik geçirmeni dilerim.
Herkese merhabaBilgedeniz tebrik ederim canım sağlklı gebelik geçirmeni dilerim.
tebrikler
belliydi zaten ama değerin de çok güzel çıkmış maşallah
cuma günü keseyi de kesin görürsünüz
şimdiden hayırlı uğurlu olsun
3. kez soruyorum, bunu da görmezsen pes edicem
korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın?
listeyi güncelliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?