Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladim cnm tabiki en iyisini sen bilirsin canim benim
bekle o zaman hayirlisi olsun

aynen ööle kızlar
zaten rahat bi tipim aslında
yani belirgin seviyesinde silik çizgi bile görsem koşmam 2.test almaya veya kana

zaten size bişi diiim mi ben bugün bu stresle kırmızıları getirmezsem yarın zaten şüphe duymaya ozaman başlarım
ben nasıl derim kocaya bööle bişii
zaten bizim evi aders göstermiş iş başvurusu yaparken
yaa benim herif rahat adamdır nasıl olur nasıl yaparız aklım almıyo valla
ben halvet falan da yapamam 2 yıldır onlarla aynı evde olduğumuz zamana hayatta yapmadım
eee napcam ben 3 ay ((
off anne offff

gün içindeki ateş çok önemli değil
sabah yataktan kalkmadan ölçeceksin
eğer bata 1 gün varsa çok silik çıkmış olabilir normal
bitest daha yapmanı bekliyorum işte artık ne zaman yaparsan

kan testin de olumlu çıkacaktır zaten
kaç aydır deniyordunuz peki?

zeynep kamilde çekilicek canım. Bilmiyorum rabbim içime azıcık ferahlık versin inşallah

anlatıcam aslında bende öyleyim ama beni doktorlar böyle korkuttu canımı yaktı, smear bile zor veriyorum. İnşallah dahada korkmam yarın.

aysun demek eşinin doğumgünü
size güzel nice yıllar diliyorum birlikte ve bebişinizle tabi ki

ilda takılma şimdi abine
o kadar kalacağını sanmam
o da kendi evine çıkar zaten düzeni oturunca
düşünüp strese girme şimdiden

puffy umarım rahim filmin rahatça çekilir
çok rahat olduğunu söyleyen çok kişi var
düşünmemeye çalışmak en iyisi sanırım

kızlar bu sabah uykuda nasıl burnum kaşınıyo içi değil ama ucu
uyandırdı beni resmen
kaşıdım bidaa yattım yok durmuyoo kaşıntı soonra uyumuşum tekrar
baktım belirtilerde var öldüm gülmekten
en absürt belirti yi tutturmuşum hadi hayırlısı hahahahha

Son düzenleme:
kızlar hamileymişim. doktor değerimin 457 olduğunu söyledi. daha çok yeni cuma günü gel dedi. yeniden değerlerime bakması gerekiyormuş.

kızlar hamileymişim. doktor değerimin 457 olduğunu söyledi. daha çok yeni cuma günü gel dedi. yeniden değerlerime bakması gerekiyormuş.

tebrikler
belliydi zaten ama değerin de çok güzel çıkmış maşallah
cuma günü keseyi de kesin görürsünüz
şimdiden hayırlı uğurlu olsun

3. kez soruyorum, bunu da görmezsen pes edicem
korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kaldın?
listeyi güncelliyorum da

Son düzenleme:

cnmcımmm değerin süperr tkr tkr tebrik ederim cok sevındımmm rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahh

naslsn aysunnm geldi mi preseed ?
canım tam okuldayken aradılar evin önündeyiz diye..evde bulamadılatr yani yarın ben gelirken alcam..
gelmiş preesedem ne kadar çabuk gönderdi adam...gelmiş duygum gelmiş...çok sevindim ovulasyonuma 10 gün var erkenden geldi ne güzel..
çakşırımda yarın gelirse süper olacak...senin ovulasyonun bitmek üzere değil mi..halveti sıkı tut he
ayyy gelsin bebiş...
canımsın çok teşekkürler
ağzın bal yesin..
inşallah gelir bebeğimiz önümüzdeki evlilik yılımıza beraberce gireriz..çok sağol ferdam

tebrik ederimmmm değerin süper..Allah sağlıklı bir hamilelik ve bebeğini kucağına almak nasip etsin canım
...

ayyy çok saol tatlım yaa. çok değişik bir duyguymuş. umarım isteyen herkes yaşar.

inş canım inşş isteyen herkese nasip eder ama böyle sizlerin haberlerini aldıkça inan ki kendimiz yaşıyormuşuz gibi seviniyoruz dikkat et kenine bundan sonra kuzum yeğenimizede tabiki Allahım hayırlı hamilelik nasip etsin ve hayırlı doğumlar (AMİN)

bir de işine karışmak istemem ama bence cuma günü kan baktırmana gerek yok
direk ultrasona gir
zaten keseyi görürsünüz kesin
görülmezse o zaman kan yapılabilir
çünkü kan değerini sadece dış gebelik mi anlamak için yapıyorlar
kese görülürse zaten dış gebelik olamaz
Allah kourusun tabi, herşey yolundadır

afedersin tatlım yaa. bi gözüm telefonda olduğu için farketmemişim. ben 6 aydır korunmuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…