evet canım yaaa benim halamdada var ama doktor tavsiye etmedi ama çok şükür şimdi iyi yani ne diye hemen acele oldu anlamadım doğrusu
:18:
hülyacım elbette hepimiz için umut var 6 milyon spermle haimle kalmış..bakın ne buldum
(alıntı)slm kızlar beni hatırlarsınız 18 ekimde eşim spermiogram yaptırmıştı herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu.o hafta benim de çatlama haftamdı.eşime ek gıda takviyesi (ballı polenli arı sütü, keçiboynuzu pekmezi) yapmadan hamile kalamıcam düşüncesi kafama kazındığından bu ay hiççç gün saymadım. bat 4 kasımdı. 5 kasım yani arife günü test yaptım öylesine ve şok şok şok hamileyimmmmmm
bizler için de ümit var yani
kızlar önce size heyacan olmasın diye sööelmicektim
ama diiim bari
ilk idrarla gebelik testi yaptım
hayal meyal bi şey varrrr
ama çoook silik
ya da ben ööle görüyorum
kana git demeyin sakın misafirim yolda yatılı geliyor perşembe gider sanırım
ama bakın baştan diim heyecan yapmak yok
canım kendini bu kadar strese sokma, ilk defa sana yapılacak bi yöntem olmadığını düşün.. insallah sonucu güzel olur diye düsün. yanılmıyorsam histeroskopıde belden asağısı uyusturarak da yapabılıyorlar? o yöntemi bir sor. bi kaç arkadasıma yapıldı o kadr kötü bise olmadığını söylediler.tabi ki biraz canın yanabılır ama sonunu düsün insallah Allahım sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp eder insallah
kadıköy şifada ama ataşehir şubesinde. ben batı ataşehirdeyim. doktorumda burdaki şubesinde.
Gibi. Yani sadece film değil eğer bir problem olursa müdahelesie yapılabiliyor. Netten bakarsan görürsün canım. Dayanamıyorum artık gözyaşlarım oluk oluk akıyo, tutamıyorum
müdahele sırasında yapan doktor kararı veriyomuş canım . BEn durumumu izah edicem, umarım anesteziyle olur
demek acı agır bastı canım cok buyuk gecmıs olsun :18:
hadi inşşş ii hberler alrsnnnnnnkaç aydır denıodnz ozel bşey yapmşmıydn cnm ?
ohh iyi yapmıssın afıyet bak şeker olsun hatta bende yapam kendıme bi kayfe cnm çekti hahahaa
tmm mutlaka hbr et cnm benımm
canımın yanmasından korkmuyorumki sadece, Benim çatala yatma korkum var.
hadi bakalım hamişsinizdir inşallah haber bekleyenler
ozeldemı yaptın :18:
saolun kzılar ii dilekleriniz için
öncelikle kan kan diyeceğiniz için sööelmek istemedim size :)
bu ööle garip bi test oldukiii rengi var beyaz değil
ama yandan sağdan soldan bakınca gözüküyo ve camın yanında daha belli
amaüstten bakınca bişi yok
yani ben umutlu değilim valla
yoksa yerimde durabilir miydim
ben zaten başka bişeye stresliyim sabahtan beri
abim geliyo bugün iş görüşmesi yapacaak yarın burada
ve annem diyoki 3 ,4 ay sizde kalır düzen otutturana kadar
hiç bişii diyemedim ,(aramız bozuktıu bi süre abimle ,ilk defa olmuştu bu oda annemi üzdüğü için ,doğal olarak eşimde mesafeyilydi ona ama şimdi geçti her şey )
fakat nasıl olur anlamadım bu
kafam atık yaniii
çizgiyide net görsem ok mutlu olucam yanii biraz silik görsem tamam her şey
ama hiç üzemem valla kendimi
beklicem oyüzden kızlar
bebişin yolda mı çift çizgiyi gördün mü..canım ben bu ay farklı olarak ovulasyon testi kullandım. doktorum geç yumurtladığımı söylemişti. gerçektende 20. gün test hala çift çizgiydi.onun dışında ilişkiden sonra kalkmadan yattım. başka özel bişey olmadı. tabii kan testi sonucunu birazdan alıcam. sonuca göre sevinicem
saolun kzılar ii dilekleriniz için
öncelikle kan kan diyeceğiniz için sööelmek istemedim size :)
bu ööle garip bi test oldukiii rengi var beyaz değil
ama yandan sağdan soldan bakınca gözüküyo ve camın yanında daha belli
amaüstten bakınca bişi yok
yani ben umutlu değilim valla
yoksa yerimde durabilir miydim
ben zaten başka bişeye stresliyim sabahtan beri
abim geliyo bugün iş görüşmesi yapacaak yarın burada
ve annem diyoki 3 ,4 ay sizde kalır düzen otutturana kadar
hiç bişii diyemedim ,(aramız bozuktıu bi süre abimle ,ilk defa olmuştu bu oda annemi üzdüğü için ,doğal olarak eşimde mesafeyilydi ona ama şimdi geçti her şey )
fakat nasıl olur anlamadım bu
kafam atık yaniii
çizgiyide net görsem ok mutlu olucam yanii biraz silik görsem tamam her şey
ama hiç üzemem valla kendimi
beklicem oyüzden kızlar
merhaba kızlarrr..okuldan geldim bugün eşimin doğum günüona mamalar yapıcam..ama sizinleyimde aynı zamanda..
yeni hamilelerimiz varmış tebrik ederim kzılar hepinizi..asemb canım kırmızııar gelmemiş inşallahta gelmeyecekler...
puffy canım kırmızıları gelmiş ve rahim filmi çektireceksin sanırım...üzülme tatlım inşallah herşey güzel olacak..
daha da aklıma gelmedi umuttun:44:
hülyacım elbette hepimiz için umut var 6 milyon spermle haimle kalmış..bizimde kürlerimiz boşa gitmecek bizde hamile kalacağız allahın izniyle...
ilda hepimizi kalpten götüreceksin..
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize..
bu arada gün içindeki ateşe takılma canım..
bennim adet olduğum akşam ateşim 36.9-37 arası idi ama sabah ateşim 36.4 adet oldum..
gün içi değil sabahki ateşler önemli..inşallah bebişimiz vardır canım..
merhaba kızlarrr..okuldan geldim bugün eşimin doğum günüona mamalar yapıcam..ama sizinleyimde aynı zamanda..
yeni hamilelerimiz varmış tebrik ederim kzılar hepinizi..asemb canım kırmızııar gelmemiş inşallahta gelmeyecekler...
puffy canım kırmızıları gelmiş ve rahim filmi çektireceksin sanırım...üzülme tatlım inşallah herşey güzel olacak..
daha da aklıma gelmedi umuttun:44:
hülyacım elbette hepimiz için umut var 6 milyon spermle haimle kalmış..bizimde kürlerimiz boşa gitmecek bizde hamile kalacağız allahın izniyle...
ilda hepimizi kalpten götüreceksin..
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize..
bu arada gün içindeki ateşe takılma canım..
bennim adet olduğum akşam ateşim 36.9-37 arası idi ama sabah ateşim 36.4 adet oldum..
gün içi değil sabahki ateşler önemli..inşallah bebişimiz vardır canım..
evet canım özelde yaptırdım. sonucu 2 saatte veriyorlar
bebişin yolda mı çift çizgiyi gördün mü..kan sonucunu mu alacaksın şimdi..İNŞALLAH güzel sonuçlanır canım çok heyecanlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?