Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlarrr..okuldan geldim bugün eşimin doğum günü ona mamalar yapıcam..ama sizinleyimde aynı zamanda..

yeni hamilelerimiz varmış tebrik ederim kzılar hepinizi..asemb canım kırmızııar gelmemiş inşallahta gelmeyecekler...
puffy canım kırmızıları gelmiş ve rahim filmi çektireceksin sanırım...üzülme tatlım inşallah herşey güzel olacak..
daha da aklıma gelmedi umuttun:44:
hülyacım elbette hepimiz için umut var 6 milyon spermle haimle kalmış.. bizimde kürlerimiz boşa gitmecek bizde hamile kalacağız allahın izniyle...

ilda hepimizi kalpten götüreceksin..
inşallah yarın güzel haberler verirsin bize..
bu arada gün içindeki ateşe takılma canım..
bennim adet olduğum akşam ateşim 36.9-37 arası idi ama sabah ateşim 36.4 adet oldum..
gün içi değil sabahki ateşler önemli..inşallah bebişimiz vardır canım..

Son düzenleme:

canımın yanmasından korkmuyorumki sadece, Benim çatala yatma korkum var.

Gibi. Yani sadece film değil eğer bir problem olursa müdahelesie yapılabiliyor. Netten bakarsan görürsün canım. Dayanamıyorum artık gözyaşlarım oluk oluk akıyo, tutamıyorum

evt cnm blıorm ama bak nerden çektrcksn blmıorm ama eger son tekonoloji cihazların oldugu yerlerde acısız oluomş bu işlem istanbuldamsn sen orda fatihte bi yer varmş orası çok iimiş hiç anlamdklarını soyluo çektrnler ...olmadı anestezili çektr cnm ya ben de çetrrsem anestezili çektrrm heralde ...

müdahele sırasında yapan doktor kararı veriyomuş canım . BEn durumumu izah edicem, umarım anesteziyle olur

Offff offf nedir bu çektiğimiz ya valla bazenisyan edesim geliyor tutuyorum kendimi.

İnşallah anesteziyle yapılır canım,ilk basta anlat durumunu cok korkuyorum,çok hassasım işlem sırasında problem cıkarırım de.

Yarın mı olucaksın.

hadi inşşş ii hberler alrsnnnnnn kaç aydır denıodnz ozel bşey yapmşmıydn cnm ?

canım ben bu ay farklı olarak ovulasyon testi kullandım. doktorum geç yumurtladığımı söylemişti. gerçektende 20. gün test hala çift çizgiydi.onun dışında ilişkiden sonra kalkmadan yattım. başka özel bişey olmadı. tabii kan testi sonucunu birazdan alıcam. sonuca göre sevinicem

canımın yanmasından korkmuyorumki sadece, Benim çatala yatma korkum var.

Bende öyleyim puff'ym daha soyunurken elım ayağım titriyor bacaklarımı tutuyorlar yatınca tıtremekten düşün . ((

Birde hep jınekolojık muayenede bile ağlıyorum.Ama işte vajınusmusun kalıntıları oldu bende bi atlatsam.

anladim cnm tabiki en iyisini sen bilirsin canim benim
bekle o zaman hayirlisi olsun

bebişin yolda mı çift çizgiyi gördün mü..kan sonucunu mu alacaksın şimdi..İNŞALLAH güzel sonuçlanır canım çok heyecanlı..

dört ay uzun bi sure hakikaten cnm :44:ama hiç de belli olömaz duzenini çabuk oturturr belki gerçekten iisini yapıosn ildacm kkagfaya takıosn da neoluo ki daha sarpa sarıo herşey oluruna bırakmak lazm bazı şeyleri ....

Son düzenleme:

hosgeldin cnm esinle nice yillara ins.
kolay gelsin cnm benim.

hoşgeldin cnm amiiiiiiiiin cnm benım umarım gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…