Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayıt hapını ya da suyunu içenler ve hamiş kalanlar deyiverin hele bunlar yumurtlama gününü önce çekti mi yani ovulasyon kullananlar yada akıntı takibi yapanlar bilir. Ben 35 günde oluyorum normalde son yaptırdığımda hormonlarda hiç sorun yoktu ama kullanıcam daha ilk aydan yani şubatta başlayabilirsek sorun olmasa da kullanılır dimi. Bu hayıtı prolaktinden biliyorum 3 sene önce yüksekti burada okumuştum iyi geldiğini. Ama sorun yokken de birşey yapmaz herhalde..

doktordaaan geldikk.. pıt pıt pıt'ları duydukk.. ultrasona göre fetus tek. FKA + CRL 6MM 6 HAFTA 4 GÜN. diye çıktı. doktor normal dedi. haftaya bir tahilin sonucunu alcaz.. ama benin raynaud sendromu dünden beri fena azdı. kollarım tutmuyor. ağrıdı durdu sabaha kadar. buz gibi ellerim falan. damarlaarım üşüyor. ecoprim diye bi ilaç var. iyi oluyorum içince. ama şimdi içemiyorum. doktorum bebek asprini içebilirsin diyor. ama korkuyorum. eşim parol iç madem diyor. ondanda korkuyorum.. :) çok korkak ödelek oldum be ya..

saol canım evet saglıklı olsunlarda hıc farketmıyor
suan sokdayım ıyımı kötumu bılemıyorum 10 gunum var ıste o zaman kesınlescek
eşime dedım bebek bebek dıyordun al sana ıkı tane buyut:))))))))))

valla okadar heyecanandımkı ıcerı gırmeden önce dr un yanına yanı tansıyonum bıle yuksek cıktı
ferda ustten baktı gözuktu ama ben daha ıı görelı dıye altanda baktırdım ıkız olayını yanı
bı sorun olmaz dımı
dr olmaz dedıde ne bılıyım ınsan sonradan tırsıyor
kanama falan baslarsa dıye
yok benımde hıc kanama renklı bısey yok gelmedı hıc

vovvvvv
valla doğrudur kızzz
bende hep yaparım kontrol uzun süredir
hemen elime sertlik gelirdi adet olurdum zaten ve zor girerdi
ama biraz önce baktım kolay girdi ve hiç sertlik yok
bu yönteme göre gebiiyiiim
artık yarından sonra bende bu yöntemin kesin olup olmadığını ispatlamış olucam
sen yapmışsın gerçi
bana zaten çok mantıklı gelir bu elle mudahale
rahim aşağı iniyo ve sertleşiyo adet için
ama gebelikte yukarı çekilyo

o işlem bana göre değil kız. Çünkü benim rahmim arkaya dönükmüş diğer tabirler tersmiş gebe kalmak sorun olmuyor ama geciktiriyor o yüzden parmakla felan ulaşmam ilişkide bile zor ulaşabiliyormuş sperm yanii. Denemekten de korkarım açıkçası bee..

aynen öyle cnm benım herşeyde bi hayır vardır sen yeterki umudunu yıtırme hayıta dvm dr un cagırdıgı vakıtde de gidersin ve ınsallah duzelmıs olur hayıtla bırlıkte

insallah canim esimle konusduk birazönce
patladim birden aglamaya basladim oda sikma canini
ne gerekliyse yapicaz dedi takdiri ilahi dedi
icimi rahatlatti biraz
sizlerde iyiki varsiniz saolun canlarim

çok iyi olurdu canım ya keşke burdaki herkes birbiriyle komşu olsaydı
bebek günü yapardık bizde
ahh keşke ne güzel olurdu valla

yok kız benim rahimde ters ama ben ilişkide zorlanmıyorum
sadece bikaç aydır kuruluk var
ve inan korkacak bi şey yok
sonuçta biz halvetleniyoruz bundan mı korkcaz yavv

Doktor böyle diyosa vardır bişey canım :)
ikizdir o ikiz
bi taşta iki kuş seni gidi seniiiiii

hayırlı uğurlu olsun canımmm

Son düzenleme:

Doktoruna sorsaydın canım o ilacı parolu da sorabilirsin. Olmadı aspirin içersin artık. Gözün aydın ne güzel duymuşsun pıt pıtları darısı kucağına almaya İnşallahh..

icimi rahatlatti biraz

sende iyiki varsın cnmm benım ben umutluyum senın ıcın hayıt duzene sokcak senı inşallahh
rahat ol kuzum benımm herşey duzelcek ve bebişin gelcek sana

Doktoruna sorsaydın canım o ilacı parolu da sorabilirsin. Olmadı aspirin içersin artık. Gözün aydın ne güzel duymuşsun pıt pıtları darısı kucağına almaya İnşallahh..

doktorumm bebe asprini iç diyor :). ama ben korkuyorum.. paroluda geçen sefer doktorum vermişti zaten. :) ama korkuyorum. içmesem olmayacak. ben artık aspirin içeyim.. ne yapayım.

icimi rahatlatti biraz

adet oldunmıu kuşum sen?
ben yemek yapıyorum da aynı zamanda çok takip edemiyorum

bak sıkmıyoruz canımızı
bugün benim eşimde aramışş diyoki yakın arkadaşının eşi doğurmuş
bizden sonra evlendiler
olur dedim boşşver vardır bi zamanı
beklicez sadece canım ...

ahh keşke ne güzel olurdu valla

yok kız benim rahimde ters ama ben ilişkide zorlanmıyorum
sadece bikaç aydır kuruluk var
ve inan korkacak bi şey yok
sonuçta biz halvetleniyoruz bundan mı korkcaz yavv

Bende ilişkide zorlanmıyorum kız aslında nedense rahmi ters olanlar zorlanır falan derler ama hiç yok öle bişi. Kuruluk bazen bende de oluyor ama o benimkinin aceleliğinden oluyor :26: benim reglime az kaldı deniyimmi kız gelcek mi elime diyee niye rahatsız ediyosunn kardeşimmm demesinn banaa

hayırlı olsun cnm allah sağ salim kucağınam almayı nasip etsin

sende iyiki varsın cnmm benım ben umutluyum senın ıcın hayıt duzene sokcak senı inşallahh
rahat ol kuzum benımm herşey duzelcek ve bebişin gelcek sana

insallah cnm
suan kafam balyoz gibi ama düzelirim cnm
ister istemez sarsinti yasadim biraz

bence de canım ben benim ertelerim falandan dolayı çok isyan ediyordum keşke baştan ertelemeseydim de annemde bişi çıkarsa çalışmak zorunda kalıcam da ve şime patladım hep ancak yavaş yavaş idrak ediyorum ki Allah ol demezse olduramayız bizim engel olarak gördüğümüz şeyler belki de en hayırlısıdır Allah bilir hayırlı zamanı. Zamanı gelmemiş ve o yüzden terslikler çıkıyor sonuçta doğuracağımız bebeğimizin bile kaderi doğum tarihi belli yaradan tarafından ve o tarih geldiğinde ummasakta olacak ya da ne yapsakta olmayacak tevekkül etmek lazım.

hayıt hapı iyi gelir inşallah canım
bu hayıt da manyak bişey ya herseye iyi geliyorrr

insallah cnm
suan kafam balyoz gibi ama düzelirim cnm
ister istemez sarsinti yasadim biraz

haklısın cnmcım ınsan bi an sarsılıyo şok oluyo çünkü beklemiyo böyle bişey normal yani
düzelceksin ben emınım bundan sen sağlam güçlü birisin ve düzelcek herşey rabbımın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…