sen niye okuyorsun yaaa boşuna mı böyle şifreli yazıyoruz kızım okumasanaaa alla alla tamam bulunup yapılamayacak bişi değil ama ha dediğine yapılacak birşey de değil..
o kurulugu da preseed halledıo cnmcm hiç denemedn daha degl mi?ahh keşke ne güzel olurdu valla
yok kız benim rahimde ters ama ben ilişkide zorlanmıyorum
sadece bikaç aydır kuruluk var
ve inan korkacak bi şey yok
sonuçta biz halvetleniyoruz bundan mı korkcaz yavv
amanınnn ne guzelll
tam bellı deıl canım
1 tane kese var ama yanaındada bısey var dedı dr ıkız olup olmadıgı 10 gun sonra bellı olcak
bekleyıp görcez catlamadan durabılırsek 10 gun
sımdılık ıkızlerım dıye seveyım
bılgedenız ve zammbak hamıleymıs tebrık edıyorum arkadaslar yenı farkettımde
slm kızlar çok yoruldummmmm,sabah kalktım salonun camlarını sildim çok fazlalar sonra bütün evi süpürdüm sildim sonra eşimin pantolonunu terziye götürdüm ordan markete girdim ,kuaföre uğradım,çamaşır yıkadım astım yemek yaptım ve bitttimmmmmmmmmm tv ye ve bilgisayarı açtım sonunda sizlerleyimm
belli oldu mu bilgenn sonuç?
tamam canım bundan sonra emrine amadeyim ne istersen yapmaya hazırım sen kendine ve bebişlerimize iyi bak yeterkisu 10 gun gecsınde kesınlessın
ozaman sıkı bır pazarlıkla verebılırım
ben 1 kez beta yaptırdım
ondada 499 cıktı
salı bat gunuydu cuma yaptırmıstım tahlılı
anladım canım demekki hormonlar sana bir oyun oynuyo şuanda ama sıkma canını sonuçta horman düzenleyici ilaçlar var bak ferde ya oda hormonlarla uğraştığı ay hamiş kaldı bunu hiç dert etme kendine bence en kısa zamanda gelecek seninde bebişincnm bekarken yokdu
evlenince oldu bu killanmalar
meg yok canım
azranın testesteron yüksek çıkmış, doktoru hayıt kullan demiş
bilgedeniz de sonucunu almış, hamile, değeri de gayet güzel hatırlayamadım ama
sana da çok geçmiş olsun
ben de hasta oldum olacam
nöbet günü üşütüyorum, koridorda çok cereyan var
hastalanmayım diye ıhlamur içip duruyorum
inşallah hasta olmam yaaa
Arkadaşlarımm yarın annem sonuçlarını alacak ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın yaa.. Herhalde dr artık birşey söyler bir ayı geçti tam sonuç bekliyoruz iki kere kan verdi artık bu sefer ne var desinler çok sıkıldık ve stres olduk. Renkli dooplere de bakacak. Biyopsi gerekebilir ama inşallah gerek kalmaz. İyi haberler verir İnşallahh..
geçmiş olsun canım benim allah şifa versin birde en kısa zamanda bebiş versin
tamam canım bundan sonra emrine amadeyim ne istersen yapmaya hazırım sen kendine ve bebişlerimize iyi bak yeterki
anladım canım demekki hormonlar sana bir oyun oynuyo şuanda ama sıkma canını sonuçta horman düzenleyici ilaçlar var bak ferde ya oda hormonlarla uğraştığı ay hamiş kaldı bunu hiç dert etme kendine bence en kısa zamanda gelecek seninde bebişin
salgın cnm yaa aman koru kendini bol meyva ye aslnda ben de bol bol meyva falan yerm ama kurtaramadım bu sefer uyku ii geldi ama ferdaaaaakşma arkdaş 8 aylık hamile ona baby shower yapczz çok heycnlym ilk kez bebk partisine katılcm pembe bşeyler giyip pembe taçlar takçz balonlar falan suslemeler hazırladıkk bi de kocamannn bi sepet benm işim oldugu için sepeti arkdaslarım hazrladı saolsnlar çok mrk edıorm nasl cicler almşlar anlata anlata btremıolar görmen lazm dıolarr yedi bi gitcez bakalm
azracım hayıt ii gelck sakın sıkma canını ferda gibi sık sık kontrol ettir hormonları bundan sonra kısa zamnda düşçek inşş
bilgedenizzz çook sevndmmm cnmcm saglıckla keseyi de gör pıtpıtları da duy inşşşş
ben hiç görmedim bebek partisi
ama eminim ki çok güzel bişeydir
hadi bakalım güzel bir gün olsun, bol bol eğlenin
sonrasında da senin baby shower ını yaparsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?