Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahh keşke ne güzel olurdu valla

yok kız benim rahimde ters ama ben ilişkide zorlanmıyorum
sadece bikaç aydır kuruluk var
ve inan korkacak bi şey yok
sonuçta biz halvetleniyoruz bundan mı korkcaz yavv
o kurulugu da preseed halledıo cnmcm hiç denemedn daha degl mi?

amanınnn ne guzelll sen oyle sev cnm kız oyle olursa bi kerette çıkartırsın işte iki çocugu aslnda çok guzel ama bakarken zor ama bi o kadar da zevklidir heralde saglıklı olsun da tek çift hiçç farktmzzz saglıcakla inş pıtpıtlarını da duy inşş cnmcm

Son düzenleme:
slm kızlar çok yoruldummmmm,sabah kalktım salonun camlarını sildim çok fazlalar sonra bütün evi süpürdüm sildim sonra eşimin pantolonunu terziye götürdüm ordan markete girdim ,kuaföre uğradım,çamaşır yıkadım astım yemek yaptım ve bitttimmmmmmmmmm tv ye ve bilgisayarı açtım sonunda sizlerleyimm

Arkadaşlarımm yarın annem sonuçlarını alacak ne olur dua edin kötü birşey çıkmasın yaa.. Herhalde dr artık birşey söyler bir ayı geçti tam sonuç bekliyoruz iki kere kan verdi artık bu sefer ne var desinler çok sıkıldık ve stres olduk. Renkli dooplere de bakacak. Biyopsi gerekebilir ama inşallah gerek kalmaz. İyi haberler verir İnşallahh..

hoşgeldin cnm baya iş haketmişsin maşallah hamarat hatun

kızlar selamm..

öncelikle hamiş olanları çoook ama çoook tebrik ediyorum.
Allah sağlıklı sıhhatli, hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi...
biliyorsunuz benim bat 1 aralıktı...henüz regl olmadım. ancak 1 hafta geçmeden tek çizgi görmek istemediğim için test yapmıycam..
hamiş olanlara sormak istiyorum, benim kasıklarımda sürekli ağrı ve batma var, özellikle ayakta kaldığımda belimde ağrıyor, bu da bana sürekli
hastalanacakmışım hissi veriyor, tuvalete gitmeye korkuyorum..sizce bunlar hamişlik belirtisi olabilir mi? bir de sol meme ucumda zaman zaman
inanılmaz sızlama oluyor...

kızlar yardım edinnnnnn, görüşleriniz nedirrr, paylaşın lütfen..
ama lütfen test yap demeyin, kendi kendime söz verdim eğer regl olmazsam pazartesi gününe kadar test yapmıycam ki 11 gün geçmiş olacak
üzerinden batın...

yeni hamişler yazın lütfen, belirtilerim sizce nasıl regl mi olucam yoksaaaa..

su 10 gun gecsınde kesınlessın
ozaman sıkı bır pazarlıkla verebılırım

ben 1 kez beta yaptırdım
ondada 499 cıktı
salı bat gunuydu cuma yaptırmıstım tahlılı
tamam canım bundan sonra emrine amadeyim ne istersen yapmaya hazırım sen kendine ve bebişlerimize iyi bak yeterki
cnm bekarken yokdu
evlenince oldu bu killanmalar
anladım canım demekki hormonlar sana bir oyun oynuyo şuanda ama sıkma canını sonuçta horman düzenleyici ilaçlar var bak ferde ya oda hormonlarla uğraştığı ay hamiş kaldı bunu hiç dert etme kendine bence en kısa zamanda gelecek seninde bebişin

Uyudum uyandım az önce.

Kendime kahve yaptım onu içiyorum,bir gribimiz eksikti zaten.

dejavu arkadaşım inşallah her şey yolunda çıkar hiçbişey çıkmaz cnm

yaptım işlerimi ama belim ağrıdı eşimde dün temizlikçi için para verdi ama ben bilirim seni kendin yapmadan rahat etmezsin dedi aklıma soktu napıyımmm

salgın cnm yaa aman koru kendini bol meyva ye aslnda ben de bol bol meyva falan yerm ama kurtaramadım bu sefer uyku ii geldi ama ferdaaaa akşma arkdaş 8 aylık hamile ona baby shower yapczz çok heycnlym ilk kez bebk partisine katılcm pembe bşeyler giyip pembe taçlar takçz balonlar falan suslemeler hazırladıkk bi de kocamannn bi sepet benm işim oldugu için sepeti arkdaslarım hazrladı saolsnlar çok mrk edıorm nasl cicler almşlar anlata anlata btremıolar görmen lazm dıolarr yedi bi gitcez bakalm

azracım hayıt ii gelck sakın sıkma canını ferda gibi sık sık kontrol ettir hormonları bundan sonra kısa zamnda düşçek inşş
bilgedenizzz çook sevndmmm cnmcm saglıckla keseyi de gör pıtpıtları da duy inşşşş

Canım benim Allah annene tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah amin.

Dilerim kötü birşey çıkmaz ve bu üzüntünüzde biter.

insallah canim saolasin destegin icin
hayirlisi olsun hakkimizda

ben hiç görmedim bebek partisi
ama eminim ki çok güzel bişeydir
hadi bakalım güzel bir gün olsun, bol bol eğlenin
sonrasında da senin baby shower ını yaparsınız inşallah

Dejavucum inşş ii sonuçlar alcaksnzz dua edicm annen içinnn allah yardımcnız olsun ve Allah şifa versin tez zamanda inşşşşşşşş

yummnyy arkadaşım belirtilerin gebelik belirtisine çok benziyor
en büyük belirtin adet gecikmesi de tamam olduğuna göre bence hamilesin
testi yapınca haber verirsin artık bize de
hayırlısı olsun hakkında

dejavu canım inşallah iyi çıkacak sonuçlar
hemen haber ver bize de

ben hiç görmedim bebek partisi
ama eminim ki çok güzel bişeydir
hadi bakalım güzel bir gün olsun, bol bol eğlenin
sonrasında da senin baby shower ını yaparsınız inşallah

valla ben de yeni görcm hatta kızlar çok araştrmşlar bi sürü yaplck şeylern listesini yapmşlar kkde de gördm baya yapnlar var ...ay inşş cnm yaaa bi görsem o çift çizgiyi ahhh hadi inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…