Bende ilişkide zorlanmıyorum kız aslında nedense rahmi ters olanlar zorlanır falan derler ama hiç yok öle bişi. Kuruluk bazen bende de oluyor ama o benimkinin aceleliğinden oluyor :26: benim reglime az kaldı deniyimmi kız gelcek mi elime diyee niye rahatsız ediyosunn kardeşimmm demesinn banaa
bende denemiştim elle ve aynen bende hissetmiştim
adet oldunmıu kuşum sen?
ben yemek yapıyorum da aynı zamanda çok takip edemiyorum
bak sıkmıyoruz canımızı
bugün benim eşimde aramışş diyoki yakın arkadaşının eşi doğurmuş
bizden sonra evlendiler
olur dedim boşşver vardır bi zamanı
beklicez sadece canım ...
evet anneme dıyorum yapmam yapmam yapınca aha böleee ıkız yaparım benDoktor böyle diyosa vardır bişey canım :)
ikizdir o ikiz
bi taşta iki kuş seni gidi seniiiiii
hayırlı uğurlu olsun canımmm
hayırlı olsun cnm allah sağ salim kucağınam almayı nasip etsin
doktordaaan geldikk.. pıt pıt pıt'ları duydukk.. ultrasona göre fetus tek. FKA + CRL 6MM 6 HAFTA 4 GÜN. diye çıktı. doktor normal dedi. haftaya bir tahilin sonucunu alcaz.. ama benin raynaud sendromu dünden beri fena azdı. kollarım tutmuyor. ağrıdı durdu sabaha kadar. buz gibi ellerim falan. damarlaarım üşüyor. ecoprim diye bi ilaç var. iyi oluyorum içince. ama şimdi içemiyorum. doktorum bebek asprini içebilirsin diyor. ama korkuyorum. eşim parol iç madem diyor. ondanda korkuyorum.. :) çok korkak ödelek oldum be ya..
canım benimkini öne çekmediHayıt hapını ya da suyunu içenler ve hamiş kalanlar deyiverin hele bunlar yumurtlama gününü önce çekti mi yani ovulasyon kullananlar yada akıntı takibi yapanlar bilir. Ben 35 günde oluyorum normalde son yaptırdığımda hormonlarda hiç sorun yoktu ama kullanıcam daha ilk aydan yani şubatta başlayabilirsek sorun olmasa da kullanılır dimi. Bu hayıtı prolaktinden biliyorum 3 sene önce yüksekti burada okumuştum iyi geldiğini. Ama sorun yokken de birşey yapmaz herhalde..
hayırlı uğurlu olsun canımdoktordaaan geldikk.. pıt pıt pıt'ları duydukk.. ultrasona göre fetus tek. FKA + CRL 6MM 6 HAFTA 4 GÜN. diye çıktı. doktor normal dedi. haftaya bir tahilin sonucunu alcaz.. ama benin raynaud sendromu dünden beri fena azdı. kollarım tutmuyor. ağrıdı durdu sabaha kadar. buz gibi ellerim falan. damarlaarım üşüyor. ecoprim diye bi ilaç var. iyi oluyorum içince. ama şimdi içemiyorum. doktorum bebek asprini içebilirsin diyor. ama korkuyorum. eşim parol iç madem diyor. ondanda korkuyorum.. :) çok korkak ödelek oldum be ya..
bişey olmaz canımsaol canım evet saglıklı olsunlarda hıc farketmıyor
suan sokdayım ıyımı kötumu bılemıyorum 10 gunum var ıste o zaman kesınlescek
eşime dedım bebek bebek dıyordun al sana ıkı tane buyut:))))))))))
valla okadar heyecanandımkı ıcerı gırmeden önce dr un yanına yanı tansıyonum bıle yuksek cıktı
ferda ustten baktı gözuktu ama ben daha ıı görelı dıye altanda baktırdım ıkız olayını yanı
bı sorun olmaz dımı
dr olmaz dedıde ne bılıyım ınsan sonradan tırsıyor
kanama falan baslarsa dıye
yok benımde hıc kanama renklı bısey yok gelmedı hıc
uykum cok canım ya ben en iyisi bırazcık daha uyuyayım tatlım yarın gorusuruz benı habersız koma test yapsan msj at hayatımsenı kocaman öpuyorumm
hayıt hapı iyi gelir inşallah canım
bu hayıt da manyak bişey ya herseye iyi geliyorrr
pc açk kalmş uyumş kalmş fena gribim kızlar uyku çok ii gelmiş valla meg buralarda mı azracım belli oldu mu sonucun bilgedeniz aldn mı cnm sonucu geçmişi okyamadm da ondan sordum ...
haklısın cnmcım ınsan bi an sarsılıyo şok oluyo çünkü beklemiyo böyle bişey normal yani
düzelceksin ben emınım bundan sen sağlam güçlü birisin ve düzelcek herşey rabbımın ıznıyle
Acıktım bende yaaa akşam olsa da evime gitsem. Evde de yemek olarak bugün spoiler etli kuru fasulye ve pilav var
yok kız dnem bişii
dene bakiim biii
ben birazdan bidaha yapıcam :))
dhccc yanlş mı okudum ikizmi bebişlerrrr
tam bellı deıl canım
1 tane kese var ama yanaındada bısey var dedı dr ıkız olup olmadıgı 10 gun sonra bellı olcak
bekleyıp görcez catlamadan durabılırsek 10 gun
sımdılık ıkızlerım dıye seveyım
spoilerin çok güzel afiyet olsun
bugün okulda spoiler aşure yapın da yiyelim dedim şakasına
bi baktım arkadaş sınıfa gitti bi kavanoz getirdi, velisi getirmiş hepsini bana verdi
sen hamilesin bana yine gelir dedi
mutlu oldum beni düşündükleri için
insallah cnm destekleriniz icin ayri ayri tesekkür ederim sizlere
tam bellı deıl canım
1 tane kese var ama yanaındada bısey var dedı dr ıkız olup olmadıgı 10 gun sonra bellı olcak
bekleyıp görcez catlamadan durabılırsek 10 gun
sımdılık ıkızlerım dıye seveyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?