Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlar benim bu ayda olmadı
meg canım bat 28 aralık eklersin artık canım
herşeyin hayırlısı ama 7. ayda bitti allahım hayırlısıyla nasip etsin fazla aratmasın ama çok zor isyan etmek istemiyorum ama hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elimden rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
herkese iiyi akşamlar

ben tammm 28. gün adet oldum duygucum..
yumurtlamam da vardı kesinn yani.. fazla fazla vardı hemde şurup yüzünden..
olacak olacak

sağol birsumum
imzam,eşim askerken de buydu..
uğur getirsin diye koydum gene

inşallah tatlım yaaa..inşallah uğur getirir.herşey güzel olur hepimiz için..

ben eskiyi özledim yaa.ne kaynatırdık..gerçiii biz artık telde kaynatıyoruz ama..ne muhabbetler olurdu geceleri..

Bende daha 6 aylık evli olmama rağmen tedirgin oluyordum canım.
Ama ben prolaktinden dolayı çekiniyordum, bekarken yüksek çıkmıştı.
Çok şükür çok bekletmedi bebeğim...

Şükürler olsun ki allah sana nasip etti canım , bizim yasadıklarımızı yaşamadan başardın.

Keşke ah keşke bende korunmasaydım...

Birde ozamanlar çok büyük konustum sanırım tahtalara vuruyordum bebek var mı dendiğinde

şimdide yalvarırcasına dualar ediyorum neolur olsun diye.

Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için

çok pişmanım çoook.

o niyeki cnm bnm..herşey kader ve kısmet..pişman olma..gelir bebişlerimiz elbet bizeee

ben kaçıyorum kızlar. Görümcemin doğum günü bugün. Eve gidince odaya kapatıp kendimi sabaha kadar ağlıycam. İçim çok dolu, ne olur bana dua edin. Ne olur

Rabbim en kısa zamanda versin bebeğini canımcım.
Her gecenin bir sabahı vardır, bebeğinde gelecektir canım...

zammbak görmedin havai fişeğiniiiii

Gördüm canım çok saol...
Çok güseelll :))

canımm,bende dün adet oldum..
umutluydum da hem..
hayırlısı olsun..
benim de 7. ay bitti..

hadi nolur silkelen,bak adetle beraber yeni yumurtalarımız oluşmaya başlıyo bile..

neyyyyyyyyyyyyyben muayne bile olmam mecbur olmasak
hem orayı içini yıkamak zararlı hep söylüyo doktorlar kendi hijyenini sağlıyor orası içeriyi herhangibir kimyasalla veya suyla yıkamak doğru değil.aman dikkat

konuyla alakasız olsadaa..:26:

hilalcim nasılsın cnm bnm görüşemiyoruzzz

senin ki yapma demiş benim ki de artık bıktığı için mi yoksa görünce dayanamadığı için mi bilmiyorum ama artık şunu kendin koymaya çalışsan iyi olur demişti

:)))))) benimki 1 defalıktı ya ondan ses etmemiş olabilir.

Birde ben bu tarz konulardaçok hassasım hemen ağlarım oda gözyaşlarıma dayanamaz.

kadın olmak zor iş kardeşim ya

Canım ben geçen ayki 5 gü gecikmeden sonra bebeğimin gelmediğini öğrenince resmen ykılmıştım.
Tamda arefe günüydü, akşama kadar hem ağladım hem dua ettim.
Benim bebeğim geldi çok ükür ama inşaAllah sağlıklı olur birde o var şimdi...

ben kaçıyorum kızlar. Görümcemin doğum günü bugün. Eve gidince odaya kapatıp kendimi sabaha kadar ağlıycam. İçim çok dolu, ne olur bana dua edin. Ne olur

pufimm,herşey güzel olcak..
ağlama kızarım bak

Bilmiyorum ki canım,

belki ozaman olacaktı dıyorum,büyükkonustum diyorum diyorumda diyorum sankı.

öyle düşünme balım bnm...ben sadece 1 ay korundum..onada korunmak denirse Allaha emanettik güya..bir döndüm ki arkamı 2,5 yıl olmuş..ona sebeplenme..

ve unutma sakın gelecek bizim nazlı sıpalarımızdaaaaa

Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için

çok pişmanım çoook.

bende ben ilaçla korunmadım eşim geri çekildi
ama inan aynennn senin gibi diyordum ve eşim çok bozuluyordu
ama hiç hazır hissetmiyordum
((
ne aptallık yapmışım
1,5 yıl önce evlenen bi arkadaşımız vardı
bidaa hiç görüşemedik
şimdi fece den eklemiş hepimizi ŞOK olduk 7 aylık kzı var resimde
millet şok geçiriyo 1 sattir

kontrol ettim ben kendimi valla pürüzlük yok gibi
ammman kaldı şurada 1 gün kendine gel ilda ayın 1 den beri bekliyon zaten

Allahın izniyle sağlıklıolur bebeğin,kötü şeyler düşünme pozitif ol hamıleliğinin tadını cıkar.

Birde bizleri düşün 1 yıldır her ay hüsran ve gözyaşı,insan biryerden sonra tükeniyor sanki.

canımm,bende dün adet oldum..
umutluydum da hem..
hayırlısı olsun..
benim de 7. ay bitti..

hadi nolur silkelen,bak adetle beraber yeni yumurtalarımız oluşmaya başlıyo bile..

dediğin gibi canım sağlıklıyızki adet oluyoruz olmasa o da kötü aslında.vardır elbet vakti saati.inşallah birgün hepimiz hamiş olur sağlıklı bebişlerimiz olur
hepinizi öpüyrm

konuyla alakasız olsadaa..:26:

hilalcim nasılsın cnm bnm görüşemiyoruzzz

iyiyim arkadaşım sen nasılsın?bugün kendimi temizliğe verdim muhtemelen yarında,geçtiğimiz hafta sonu kolonoskopimi yaptırdım çok şükür sıkıntısız geçti.önümüzdeki cumartesi ehliyet sınavım var ve bu ay hiçbi şey kullanmıycam bişey de yapmıycam saldım çayıra

dediğin gibi canım sağlıklıyızki adet oluyoruz olmasa o da kötü aslında.vardır elbet vakti saati.inşallah birgün hepimiz hamiş olur sağlıklı bebişlerimiz olur
hepinizi öpüyrm

bende öpüyorum canım..
buralarda ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…