ben tammm 28. gün adet oldum duygucum..
yumurtlamam da vardı kesinn yani.. fazla fazla vardı hemde şurup yüzünden..
olacak olacak
sağol birsumum
imzam,eşim askerken de buydu..
uğur getirsin diye koydum gene
Bende daha 6 aylık evli olmama rağmen tedirgin oluyordum canım.
Ama ben prolaktinden dolayı çekiniyordum, bekarken yüksek çıkmıştı.
Çok şükür çok bekletmedi bebeğim...
tmm cnm inş gelmez batasıcalar kist de yoktur bebiş vardır inşşş
Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için
çok pişmanım çoook.
ben kaçıyorum kızlar. Görümcemin doğum günü bugün. Eve gidince odaya kapatıp kendimi sabaha kadar ağlıycam. İçim çok dolu, ne olur bana dua edin. Ne olur
zammbak görmedin havai fişeğiniiiii
merhaba kızlar benim bu ayda olmadı
meg canım bat 28 aralık eklersin artık canım
herşeyin hayırlısı ama 7. ayda bitti allahım hayırlısıyla nasip etsin fazla aratmasın ama çok zor isyan etmek istemiyorum ama hayırlısı demekten başka bişi gelmiyor elimden rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için
herkese iiyi akşamlar
neyyyyyyyyyyyyyben muayne bile olmam mecbur olmasak
hem orayı içini yıkamak zararlı hep söylüyo doktorlar kendi hijyenini sağlıyor orası içeriyi herhangibir kimyasalla veya suyla yıkamak doğru değil.aman dikkat
senin ki yapma demiş benim ki de artık bıktığı için mi yoksa görünce dayanamadığı için mi bilmiyorum ama artık şunu kendin koymaya çalışsan iyi olur demişti
Şükürler olsun ki allah sana nasip etti canım , bizim yasadıklarımızı yaşamadan başardın.
Keşke ah keşke bende korunmasaydım...
Birde ozamanlar çok büyük konustum sanırım tahtalara vuruyordum bebek var mı dendiğinde
şimdide yalvarırcasına dualar ediyorum neolur olsun diye.
o niyeki cnm bnm..herşey kader ve kısmet..pişman olma..gelir bebişlerimiz elbet bizeee
ben kaçıyorum kızlar. Görümcemin doğum günü bugün. Eve gidince odaya kapatıp kendimi sabaha kadar ağlıycam. İçim çok dolu, ne olur bana dua edin. Ne olur
Bilmiyorum ki canım,
belki ozaman olacaktı dıyorum,büyükkonustum diyorum diyorumda diyorum sankı.
Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için
çok pişmanım çoook.
Canım ben geçen ayki 5 gü gecikmeden sonra bebeğimin gelmediğini öğrenince resmen ykılmıştım.
Tamda arefe günüydü, akşama kadar hem ağladım hem dua ettim.
Benim bebeğim geldi çok ükür ama inşaAllah sağlıklı olur birde o var şimdi...
canımm,bende dün adet oldum..
umutluydum da hem..
hayırlısı olsun..
benim de 7. ay bitti..
hadi nolur silkelen,bak adetle beraber yeni yumurtalarımız oluşmaya başlıyo bile..
konuyla alakasız olsadaa..:26:
hilalcim nasılsın cnm bnm görüşemiyoruzzz
dediğin gibi canım sağlıklıyızki adet oluyoruz olmasa o da kötü aslında.vardır elbet vakti saati.inşallah birgün hepimiz hamiş olur sağlıklı bebişlerimiz olur
hepinizi öpüyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?