Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aynen canım bende hiç yapamam öyle şeyler eskiden fitili bile sokamıyordum onu da eşim yapıyordu

ohh be demekki benim gibi varmıs yapamayan.

kendimi kötü hissetmiştim biran :)))

bende amelıyat olmadan 1 gün önce gece hazneye bi ilaç yerleştirmem gerekıyordu bi türlü yapamadım eşim yapmıstı.

Bende eşime insanlar nasıl parmakla bakıyorlar kendilerine demiştim bende yapıcam öğrenicem demiştim oda gülmüştü saçmalama yapma demişti.

blıorm da ne bleym yaa hay da oyle deynce korktm nasip be megim preseed ve hayıt vesile olcak inşşşş

meggilim cnm bnm..hayırlısı olsun ttalım..bencede analiz iyi bir fikir tatlım...

bu arada imzanada bayıldım bebemmmm

Saol canımcım.
Senin bebeğinde ikinci denemede geldi değilmi?
Benimkde 2. ayda geldi, çok bekletmedi çok şükür.
İnşaAllah kucağımızada alırız...

yummy hadi hemen test yap canım

megcim kendi kendime karar verdim tek çizgi görmek istemediğim için ayın 12sine kadar test yapmıycam tabi regl olmazsam bu arada...
battan 11 gün geçmiş olacak....çok sabırsızlanıyorum ama bekliycem...size de hemen haber vericem...

Saol canımcım.
Senin bebeğinde ikinci denemede geldi değilmi?
Benimkde 2. ayda geldi, çok bekletmedi çok şükür.
İnşaAllah kucağımızada alırız...

aminn

yok canim 2 aya gelmedi benimki 4 ay olmustu. ama yeni evlilerde daha cabuk hamile kalma ihtimali var diye biliyordum sende bunu gormus olduk.. gerci nasip bu isler belli olmuyor

bunu yapınca gusul musul kalmıyo dimi kızlarr
valla ii soru
aslında ben bunu 2 günde 1 duş aldığım için bu günlerde bakarım hep
ama net cevabı nedir bilmiyorum inan

saol canım
sürekli kontrol ettiğim için pürüzlü denen şeyi anladım sanırım ilk girişte oluyo yüzeyi
şimdi yine bakiim ben
gidiyorum wc ye

blıorm da ne bleym yaa hay da oyle deynce korktm nasip be megim preseed ve hayıt vesile olcak inşşşş

ben tammm 28. gün adet oldum duygucum..
yumurtlamam da vardı kesinn yani.. fazla fazla vardı hemde şurup yüzünden..
olacak olacak

meggilim cnm bnm..hayırlısı olsun ttalım..bencede analiz iyi bir fikir tatlım...

bu arada imzanada bayıldım bebemmmm

sağol birsumum
imzam,eşim askerken de buydu..
uğur getirsin diye koydum gene

Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için

çok pişmanım çoook.

şeyyyy ııı şeyyyy ııı şeyimizin içi işte anla

neyyyyyyyyyyyyyben muayne bile olmam mecbur olmasak
hem orayı içini yıkamak zararlı hep söylüyo doktorlar kendi hijyenini sağlıyor orası içeriyi herhangibir kimyasalla veya suyla yıkamak doğru değil.aman dikkat

seni mrk edıom dr gitcksn sanrm kist varsa bile hapla geçıo hemencck blıosn inş da yok kist mist bebiş vardır inşşş

evet adet olayım yada olmucaksam da adet gunum bı gelsın gıdıcem doktora kısmetsee ayın 12 si batım ama benım hep erken gelırr 8 ınde beklıorum kırmızıları tabı eer kist yoksa

canım benim,tamam sen bilirsin..
inşallah çift çizgin hemen çıkıcak

Son düzenleme:
Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için

çok pişmanım çoook.

Bende daha 6 aylık evli olmama rağmen tedirgin oluyordum canım.
Ama ben prolaktinden dolayı çekiniyordum, bekarken yüksek çıkmıştı.
Çok şükür çok bekletmedi bebeğim...

ben tammm 28. gün adet oldum duygucum..
yumurtlamam da vardı kesinn yani.. fazla fazla vardı hemde şurup yüzünden..
olacak olacak

sağol birsumum
imzam,eşim askerken de buydu..
uğur getirsin diye koydum gene

olcak tabii ki cnm olcaaaak ovucanda gördük ya burda koyu koyu çizgilerii bi dahaki ay gelck inşş meleğinnn

senin ki yapma demiş benim ki de artık bıktığı için mi yoksa görünce dayanamadığı için mi bilmiyorum ama artık şunu kendin koymaya çalışsan iyi olur demişti

evet adet olayım yada olmucaksam da adet gunum bı gelsın gıdıcem doktora kısmetsee ayın 12 si batım ama benım hep erken gelırr 8 ınde beklıorum kırmızıları tabı eer kist yoksa

tmm cnm inş gelmez batasıcalar kist de yoktur bebiş vardır inşşş

ben kaçıyorum kızlar. Görümcemin doğum günü bugün. Eve gidince odaya kapatıp kendimi sabaha kadar ağlıycam. İçim çok dolu, ne olur bana dua edin. Ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…