aynen canım bende hiç yapamam öyle şeyler eskiden fitili bile sokamıyordum onu da eşim yapıyordu
ben o şurupla 3 kere üstüste çift koyu çizgi gördüm..
ama tutmadı işte..
hayırlısı..
bu ay sadece hayıt hapı içicem,preesedi sipariş edicem bide gece..
irenbeye gitmeyi düşünüyoruz analiz için..
ben o şurupla 3 kere üstüste çift koyu çizgi gördüm..
ama tutmadı işte..
hayırlısı..
bu ay sadece hayıt hapı içicem,preesedi sipariş edicem bide gece..
irenbeye gitmeyi düşünüyoruz analiz için..
nasilsiniz bakalim ?? bi gecmise gidim dedim ama o kadar cok kaynatmissiniz ki kendime bunu yapamadim
zammbakk hamileyim demis tebrik ediyorummmen guzel saglikli sekilde hamileligini de tamamlar bebisini kucaGINA alirsin insaallah..
megin kirmizilar gelmis sasirdim acikcasi ben bu ay pozitif bi cevap bekliodum..
ilda da heyecan yapmayin demis ama bence bu iyiye isaret insaallah guzel sonuclar alacaz.
yummy hadi hemen test yap canım
Saol canımcım.
Senin bebeğinde ikinci denemede geldi değilmi?
Benimkde 2. ayda geldi, çok bekletmedi çok şükür.
İnşaAllah kucağımızada alırız...
valla ii sorubunu yapınca gusul musul kalmıyo dimi kızlarr
İldaa senin için canım...
ben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..
Alıntıdır...
blıorm da ne bleym yaa hay da oyle deynce korktm nasip be megim preseed ve hayıt vesile olcak inşşşş
meggilim cnm bnm..hayırlısı olsun ttalım..bencede analiz iyi bir fikir tatlım...
bu arada imzanada bayıldım bebemmmm
şeyyyy ııı şeyyyy ııışeyimizin içi işte anla
seni mrk edıom dr gitcksn sanrm kist varsa bile hapla geçıo hemencck blıosn inş da yok kist mist bebiş vardır inşşş
megcim kendi kendime karar verdim tek çizgi görmek istemediğim için ayın 12sine kadar test yapmıycam tabi regl olmazsam bu arada...
battan 11 gün geçmiş olacak....çok sabırsızlanıyorum ama bekliycem...size de hemen haber vericem...
Bişey diyeyim mi kızlar ben ilk yıl korunduğum için,aman allah korusun çocuk mocuk istemem daha erken dediğim için
çok pişmanım çoook.
ben tammm 28. gün adet oldum duygucum..
yumurtlamam da vardı kesinn yani.. fazla fazla vardı hemde şurup yüzünden..
olacak olacak
sağol birsumum
imzam,eşim askerken de buydu..
uğur getirsin diye koydum gene
ohh be demekki benim gibi varmıs yapamayan.
kendimi kötü hissetmiştim biran :)))
bende amelıyat olmadan 1 gün önce gece hazneye bi ilaç yerleştirmem gerekıyordu bi türlü yapamadım eşim yapmıstı.
Bende eşime insanlar nasıl parmakla bakıyorlar kendilerine demiştim bende yapıcam öğrenicem demiştim oda gülmüştü saçmalama yapma demişti.
evet adet olayım yada olmucaksam da adet gunum bı gelsın gıdıcem doktora kısmetsee ayın 12 si batım ama benım hep erken gelırr 8 ınde beklıorum kırmızıları tabı eer kist yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?