çok guzel cnmm biz hepmzzz güçlüyüzz inançlyızzz ve sonundaa beişlerimizeee kavuşçazzzzmegim yaznlş anlama da bi de eşin gitsin teste bu ay bence en azından aklnzda soru işareti silinr bşeyde de düşüklük varsa ona da kürler uygularsnzzz yine siz bilirsnizz tabi ki dee inşş hiç bi düşüklük çıkmaz ama varsa da onların da bi çözümü var elbet yanlş anlamadn demi megimm
yok kız bişi olmaz bebiş olsa bile oarada değililda hiç kurcalama cnm yaa tehlikeliymş o ilk aylarda bekle bakalım yarın bi gecsn olmadı bi daha test yaparsn sonra da kana gidersin inş da ii hberlerle gelrsnn
Canım ben suyu ve tohumunu kullandım.
Suyunda özünü çıkarıyorlar, dolayısıyla tadı çok keskin, ama kaynatınca tadı suyu gibi keskin olmuyor, o nedenle suyunu tercih ediyorum ben...
Zaten parmağını dokundurunca hissediyorsun, yumuşaklık var ve pürüzlü kısım düzleşiyor...
Canım ben ondan anladım hamile olduğumu.
Zaten kurcalamaya gerek kalmıyor, sonuçta yıkıyoruz ve ister istemez dokunuyoruz, dolayısıyla hissediliyor...
kızlar ya neden bahsediyorsunuz bende anlamadım neyi içi bu?
yok kız bişi olmaz bebiş olsa bile oarada değil
bebiş olduğunu bilmeden ya da bi,lerek halvet ediyoz kızz biz bişey olmuyo
parmakla mı olacak
hem ben her ay kontrol ediyorum ki
onu anladım canım
benim anlamadığım ilk girişte bi sertlik varya o mu önemli yoksa ilerideki sertlik mi dipteki yani
benim hemen girişte sertlik geliyo parmağıma
ama ilerisin bomboşş
duygum,mesajıma sonradan onu da eklemiştim
eşim de c.tesi günü sperm analizine gidicek..
randevu ayarlamaya çalışıcam..
canımm duygucum
Kız uyarı alcez sonunda :))
Herşey ortada :))
Ya sertlik falan değil canım, o pürüzlü kısım düzleştiyese büyük ihtimal hamilesin.
1 dk belke sana açıklamasını yazıcam, bir yerde okumuştum...
kızlar nasıl yapıyorsunuz şu işi ya ben asla dokunamam
hele içkısmını asla yoklayamam:86:
yok kız bişi olmaz bebiş olsa bile oarada değil
bebiş olduğunu bilmeden ya da bi,lerek halvet ediyoz kızz biz bişey olmuyo
parmakla mı olacak
hem ben her ay kontrol ediyorum ki
onu anladım canım
benim anlamadığım ilk girişte bi sertlik varya o mu önemli yoksa ilerideki sertlik mi dipteki yani
benim hemen girişte sertlik geliyo parmağıma
ama ilerisin bomboşş
edermiyim hiç kuzumm yaa valla senin kadar heyecanla bekliyorum sabahı canım inş hamişşindir ben çıkayım canım merak ettim ne oldu bitti bir bakayım dedim eşim karşımda oturuyor hiç morali yok yarın görüşürüz olurmu hayatım öpüyorum çok AEO byyyy:112:
cnm megimmmm tmm işte inş da gayet ii çıkcak sonuçç belrszlk de ortadan kalkck bi de megim şurup falan içme sakın bu ay zaten içmessn de... Hayın da dengesi bozlmş bu ay yumrtlamamış ve kistten şüphelnıo başmıza iş açmayalım kaş yaparkennereye gitcksnz analiz için tüp bebek merkzne mi ?
kızlar ateşim 37.1..
bat 1 aralık..
az önce de yazmıştım zaten.hamişlerin görüşlerini beklemiştim....çok heyecanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?