Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlarr bu saaattlerde hep uykuu çöküyo ya gunduz oruc tutuom sonra bırden yıyıncee hoppp uyku basıyoo batım gelsede doktora gıtsemm ilk defa erkek doktora gidicemm

kızlar ateşim 37.1..
bat 1 aralık..
az önce de yazmıştım zaten.hamişlerin görüşlerini beklemiştim....çok heyecanlıyım..

duygum,mesajıma sonradan onu da eklemiştim
eşim de c.tesi günü sperm analizine gidicek..
randevu ayarlamaya çalışıcam..

canımm duygucum

ilda hiç kurcalama cnm yaa tehlikeliymş o ilk aylarda bekle bakalım yarın bi gecsn olmadı bi daha test yaparsn sonra da kana gidersin inş da ii hberlerle gelrsnn
yok kız bişi olmaz bebiş olsa bile oarada değil
bebiş olduğunu bilmeden ya da bi,lerek halvet ediyoz kızz biz bişey olmuyo
parmakla mı olacak
hem ben her ay kontrol ediyorum ki

onu anladım canım
benim anlamadığım ilk girişte bi sertlik varya o mu önemli yoksa ilerideki sertlik mi dipteki yani
benim hemen girişte sertlik geliyo parmağıma
ama ilerisin bomboşş

Canım ben ondan anladım hamile olduğumu.
Zaten kurcalamaya gerek kalmıyor, sonuçta yıkıyoruz ve ister istemez dokunuyoruz, dolayısıyla hissediliyor...

nerden anladın nasıl anladınn kızz tarıf et bakem gunun gectıkten sonramı anladın yoksa daha gelmeden mii

bide meg yaa sen kac aydırr deniyodunn

zammbak ve bilgedeniz

Allah inşallah kucaklarınıza almayı da nasip etsin arkadaşlarımm

Kız uyarı alcez sonunda :))
Herşey ortada :))
Ya sertlik falan değil canım, o pürüzlü kısım düzleştiyese büyük ihtimal hamilesin.
1 dk belke sana açıklamasını yazıcam, bir yerde okumuştum...

duygum,mesajıma sonradan onu da eklemiştim
eşim de c.tesi günü sperm analizine gidicek..
randevu ayarlamaya çalışıcam..

canımm duygucum

cnm megimmmm tmm işte inş da gayet ii çıkcak sonuçç belrszlk de ortadan kalkck bi de megim şurup falan içme sakın bu ay zaten içmessn de... Hayın da dengesi bozlmş bu ay yumrtlamamış ve kistten şüphelnıo başmıza iş açmayalım kaş yaparken nereye gitcksnz analiz için tüp bebek merkzne mi ?

seni mrk edıom dr gitcksn sanrm kist varsa bile hapla geçıo hemencck blıosn inş da yok kist mist bebiş vardır inşşş

almayız korkma hem niye alalım yavvv
hıım pürüzlü ksımmmm yani ilk girişteki sertlikte mi oluyo bu pürüzlük ya da düzlük aaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA
ANlatamıyooom

bunu yapınca gusul musul kalmıyo dimi kızlarr

tmm cnmcım hadi bende seni öptüm görüşürüz yarın cnm benımm

ben o şurupla 3 kere üstüste çift koyu çizgi gördüm..
ama tutmadı işte..
hayırlısı..
bu ay sadece hayıt hapı içicem,preesedi sipariş edicem bide gece..
irenbeye gitmeyi düşünüyoruz analiz için..

iyi akşamlarrr kızlarrr...

yeni hamişler hayırlı olsunnnn...Allah kucağınıza almayı nasib etsinn..

bizede bolcaa duaaa lütfennn
...

nasilsiniz bakalim ?? bi gecmise gidim dedim ama o kadar cok kaynatmissiniz ki kendime bunu yapamadim
zammbakk hamileyim demis tebrik ediyorummm en guzel saglikli sekilde hamileligini de tamamlar bebisini kucaGINA alirsin insaallah..
megin kirmizilar gelmis sasirdim acikcasi ben bu ay pozitif bi cevap bekliodum..
ilda da heyecan yapmayin demis ama bence bu iyiye isaret insaallah guzel sonuclar alacaz.

İldaa senin için canım...

ben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..
Alıntıdır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…