beş haftalıksa benım bebekden kucuk ama nasıl 30 hazıran ?:S ya da benımkı neden 26 temmuz:S
kız sennn dhc ile karıştırdın beni
dhc 5 haftalık
aman aman allah yasatmasın bız bı de dogu gorevındeyız esımle burda sartlar zor aılem falan da yanımda yok zor olur benım ıcın allahım yardım edıyor sanırım :)
:) kusura bakma ya :) hayy allhım kafa ıste :) senınkı kac haftalık alısamadım forum a sanırım
5 agustos canım dogum
canım kıyamam aglama ne olur
sımdıkı bebegını dusun
benım zaten bellı degıl ıkızmı deılmı dıye
10 gun sonra bellı olcak
canım ya valla bende bılmıyorum öle bır suphemız var bakalım
kesemızı görduk ama cok sırın durmadan bakıyorum resmıne
görmemısın......
çok şanslısın öyleyse
bende gurbetteyim :)) elimden geldiğince yapıyorum birşeyler :)
Isallah ikizdir ne guzel olur yok ben aglak giğbe oldum her seye agliyorum senin adina cok mutlu oldummm canim inan ki
Allah bir kolaylık verır bunlatma kendını bence bebegın ıcın zaten kendın ıcın bır sey yapmıyorsun yapmıyorz. Eşin yardımcı olsun sen bebeşi düşün
Anladım hamilelik zor iş :) napalım dokuz ay dayanacaklar:)oluyo zaten allah razı olsun ondan
ama ben kıyamıyorum
nöbetleri yoğun geçtiği için
pert bi şekilde eve gelio
Anladım hamilelik zor iş :) napalım dokuz ay dayanacaklar:)
doktora gittik bugün eşimle kadın doğuma....eşimin spermogram ve benim test sonucumuda gösterdik bi problem görmedi doktor herşey yolunda dedibekleyin dedi içim biraz rahatladı çok şükür ilaç vs.. gibi şeylerre ihtiyaç duymadı artık beşişim gelsin Allahımında izniyle
hepimiz kendi rengimizi yaşarız..kimi mavi,
kimi gri..biraz kızıl biraz mavi..
Hepimiz bir ipin ucundan çekiyoruz hayatı..
Bazen kendimizden geçiyoruz..
Bazende birbirimizden..
Bazen içimiz sıkılıyor daralıp vazgeçiyoruz yürümekten..
Yürüdükçe uzuyor dünyanın boyu..
Yürüdükçe artıyor mesafeler..
Gücümüz bitiyo bazen..
Yürüdükçe bir yere gitmez oluyo ayaklarım..
Yürüdükçe düşüyorum bazen..
Daha çok kanıyo dizlerim..
Yürüdükçe titriyorum..
Takılıyorum geçmişteki üzücü anılara..
Tükeniyor ruhumun attığı adımlar..
Yorgun oldumu fark ediyorum..
Yorgun ve bitkinEki Görüntüle 302422 Eki Görüntüle 302422
Ne garip yine de yürümeye devam ediyoruz. Yaratılıştan gelen bir yaşama isteğimiz var. İyi ki var!
Reyhancım kaç aydır bebeiş istiyorsunuz
İldaa senin için canım...
ben bunu bi doktor arkadaşımdan şöyle biliyodum..parmağınızı içeri sokarken vajin girişi sert ve pütürlü ise ve parmağınız zor giriyosa hamile diilsiniz eğer vajin girişi pütürlü diilse ve parmağınız koayca giriyosa hamilesiniz...ben bunu her ay yapıyordum ve bu ay bu yöntem sayesinde ilk kez hamile olabileceğimi düşündüm çünkü şu anda regl günüm iki gün geçmiş durumda...idrar testi yaptım iki tane ve ikiside çoooook silik çıktı..yarın kan testi yaptıracağım kısmetse ama büyük ihtimalle hamileyim arkadaşlar..yani büyük ihtimalle kesin bişey demeyeyim sizlere..ancak bu yöntemin doğru bir yöntem olduğunu bana anlatan doktor arkadaşımdan biliyorum hiç hafife almayın derim..
Alıntıdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?