Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

5 agustos canım dogum

canım kıyamam aglama ne olur
sımdıkı bebegını dusun
benım zaten bellı degıl ıkızmı deılmı dıye
10 gun sonra bellı olcak

Isallah ikizdir ne guzel olur yok ben aglak giğbe oldum her seye agliyorum senin adina cok mutlu oldummm canim inan ki

canım ya valla bende bılmıyorum öle bır suphemız var bakalım
kesemızı görduk ama cok sırın durmadan bakıyorum resmıne
görmemısın......

canım tebrik ederim allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah ne kadar güzel heyecanlar allah bizede nasip etsin inşallah. senin ne zmn çıkmıştı testte? bide hamilelik belirtisi yaşadınmı hiç yaşadıysan ne kadar önce? çok soru sordum ama:26:

Allah bir kolaylık verır bunlatma kendını bence bebegın ıcın zaten kendın ıcın bır sey yapmıyorsun yapmıyorz. Eşin yardımcı olsun sen bebeşi düşün

oluyo zaten allah razı olsun ondan
ama ben kıyamıyorum
nöbetleri yoğun geçtiği için
pert bi şekilde eve gelio

doktora gittik bugün eşimle kadın doğuma....eşimin spermogram ve benim test sonucumuda gösterdik bi problem görmedi doktor herşey yolunda dedi bekleyin dedi içim biraz rahatladı çok şükür ilaç vs.. gibi şeylerre ihtiyaç duymadı artık beşişim gelsin Allahımında izniyle

hepimiz kendi rengimizi yaşarız..kimi mavi,
kimi gri..biraz kızıl biraz mavi..
Hepimiz bir ipin ucundan çekiyoruz hayatı..
Bazen kendimizden geçiyoruz..
Bazende birbirimizden..
Bazen içimiz sıkılıyor daralıp vazgeçiyoruz yürümekten..
Yürüdükçe uzuyor dünyanın boyu..
Yürüdükçe artıyor mesafeler..
Gücümüz bitiyo bazen..
Yürüdükçe bir yere gitmez oluyo ayaklarım..
Yürüdükçe düşüyorum bazen..
Daha çok kanıyo dizlerim..
Yürüdükçe titriyorum..
Takılıyorum geçmişteki üzücü anılara..
Tükeniyor ruhumun attığı adımlar..
Yorgun oldumu fark ediyorum..
Yorgun ve bitkin

arkadaslar bu ay duzenlı ates olçme yontemıme başladım.. tavsıye uzerıne bu ayda bu metodu denemeye karar verdım. bu sabah adetımın 2. gunu ve atesım 36.2 cıktı.. düşüşe gectı yanı ama yumurtlama zamanı ates kaçlara kadar düşüyor bılgısı olan varmı aşağı yukarı tahmınle yanı.. kadından kadına değişirmiş ama deneynlerden tavsıye beklıyorum...

Reyhancım kaç aydır bebeiş istiyorsunuz

Ne garip yine de yürümeye devam ediyoruz. Yaratılıştan gelen bir yaşama isteğimiz var. İyi ki var!

ben bunu biraz önce yaptımm. Bugün konuşuldu ya banyo yaparken aklıma geldi hazır vücudum ıskakken yapayım dedim çünkü reglime birkaç gün var ve hamile değilim eminim çalışma yapmıyoruz çünkü Allah izin verirse şubatta başlıcaz da aynen hemen girişinde parmağıma sert, biraz yuvarlağımsı ve pütürümsü birşey geldi. Ama parmağımı az kenara kaydırdığımda yine devam ediyordu boşluk zaten öyle olması lazım yoksa regli günümüze yakın eşlerimizle nasıl birlikte oluruz tüm girişi o sertlik kaplasa dimii. Çok açık yazdım ama doğru olabilir bu teori yanii. Hem bana çok yakın mesafe geldi hemen hissettim bu yüzden bebeğe zarar vermez herhalde ama onun rahim olduğunu düşünmüyorum yaa o kadar aşağıda olamaz o başka birşeydir ama var bir hikmeti yani..

kızlar iyi akşamlar. birşey sormak istiyorum cevaplarsanız sevinirim ovülasyonda çift çizgi çıktıktan 14 gün sonramı regl olunuyor? bu tarih hiç şaşıyormu? ona göre tarih beklicemde:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…