13 ay boyunca bende bekledim
o duygunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim
ama nolur umut kanallarını tıkama sakın..
mevlam herşeyin hayırlısını veriyor
inanıyorum ki sende anne olacaksın
geride bıraktığınız her ay umutsuzluk yerine
umut ışığı yaksın..dua edin mevlama sığının..
5.yılımıza girdik amaaa bazen böyle umutsuzluklar içinde boğuluyorum resmen Rabbim herkese nasip etsinnn inşallah.
adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...
amin Birsumcumm aminnnn tüpe gaza gerek kalmaz inşallah
Bu arada Dhc canımmmmm ikiz geliyormuş sanırımmmm inşallah hayırlısııı olurr 10 gün sonra güzel haberleri alırız inşallah canım benim...
inşallah cnm arkadaşım benim..hakkeden her kadının elbette hakkı...
bu kadar çabalıyoruz..ruh halimizin arada değişiklik göstermesi normal..bence mucizeyi biz yaşıyoruz zaten..heyecanla heray yeni bir umut diyerek yaratıyoruz o mucizeyi..
haklısın cnm..sonuçta o miniğimizi bize verecek olan yine bizi Yaradan Rabbimiz..
O'na sığınmaktan başka çaremiz yok..umudum var elbet şimdilik ama beklemek asıl yıpratan insanı..
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin cnm bnm..
sabretmek beklemek sonrada hayal kırıklıgı cok zor bılıyorum
ama ınsanında elınden baska bısey gelmıyor
rabbım kımısıne bu duyguları cok yasatmadan verıyor kımısınede bıraz daha bekletıyor ama enınde sonunda verıyor
en kısa zamanda hamıleyım demenı beklıyorum canım
ya bu topıkde herkes hamıle kalsın hemen
hep dua edıyorum
Huzur dolusun gerçekten nede güzel konuştunnn köşeyi bir dönsemmm hayırlısıylaaa kalanlarıda çekivereceğim kendimle çok ama çok teşekkür ederim inşallahhhh hatırlatırsın...Yok hala burada olduğuna göre buradaki herkese kendini sevdirdiğine göre sanırım sen ara sokağın hakkını vermişsin ve köşeyi dönmek üzeresin. Bunu yakında hatırlatacağım sana...
inşallah cnm bnm..doktorumuza göre tüp bizim için mantıklı olan..
olurmuş ama 5 yıldada 20 yıldada belli değilmiş yani..
inşaallah tatlım..AMİN
mevlam yar ve yardımcınız olsun
tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşaallah
dualarım herdaim sizlerle
canım 27 kasımda cıft cızgı görduysen senın bat 12 kasım 15 gun sonrası
ben cıft cızgıyı göruyorum 15 gun sonra adet oluyordum
ayrıca bızde cıft cızgının gecesı ve ertesı gece halvet yapmıstık
baskada yapmadık
hadı hayırlısı
amin Birsumcumm aminnnn tüpe gaza gerek kalmaz inşallah
Bu arada Dhc canımmmmm ikiz geliyormuş sanırımmmm inşallah hayırlısııı olurr 10 gün sonra güzel haberleri alırız inşallah canım benim...
kızlarrr merabalarrr nasılsınız
aslında kmonuyla ilgisi olmayan bi sıkıntım var yardımcı olabilirmisiniz bizim iş yerinde motivasyon arttırmak için haddel yapılıyor eğlendirici kısa oyunlar hikayeler falan benim aklıma hiç bişey gelmiyo eskiden oynanan oyunlardan neşeli ve kolay aklınıza gelen bişey varmı nolurr yardımcı olunnn
deryacım en son kaçında adet gördün cnm ?
tahmini doğum tarihin kaç :)
aklıma hiçbişi gelmiyo canım
inşaallah tatlım..AMİN
mevlam yar ve yardımcınız olsun
tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşaallah
dualarım herdaim sizlerle
Kızlar benim değer 295 buna göre dış ve kimyasal gebelik yoktur değilmi?
Birde kan uyuşmazlığı için ne yaptırmamız gerekiyor?
Canimmm rabbim bir an once bir bebis versin sanaaaa ben kacarak evlendim yedi ay oldu ailem hala konusmuyor ilk hamile kaldim hep aglardim ailemde ailem diye ama bebeklerim dusunce icim buz gibi oldu ne anam ne babam ne kardeslerim ne kocam umurumda olmadi icimde bi hayat var bugunde askta anada sevmekte yasamakta o yazdiklarinla birkez daha yasadim bunu isallah cok yakinda hepiniz bebelerinizi bulursunuz gercekten hakettiginize inanmiyorum hakettiginizi biliyorum guzel yurekli anne adaylarim benimmmm
canım aslında hepsi bahane, allah nasip ettikten sonra o gün bugün farketmiyo aslında ama çabalıyoruz işte bişeyler için. bende bu ay hayıt içtim ama bakalım artık hayırlısı. senin içinde çok heyecanlı bakalım ikizmibi erkek bi kız olsa süper ikiside çıkmış olur hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun (olsunlar) inşallahta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?