Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın cnm..sonuçta o miniğimizi bize verecek olan yine bizi Yaradan Rabbimiz..

O'na sığınmaktan başka çaremiz yok..umudum var elbet şimdilik ama beklemek asıl yıpratan insanı..

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin cnm bnm..

5.yılımıza girdik amaaa bazen böyle umutsuzluklar içinde boğuluyorum resmen Rabbim herkese nasip etsinnn inşallah.

adın gibi huzur dolu bir yazı yazmışsın ama o ara sokaklarda ben kayboluyorum galibaa...

Yok hala burada olduğuna göre buradaki herkese kendini sevdirdiğine göre sanırım sen ara sokağın hakkını vermişsin ve köşeyi dönmek üzeresin. Bunu yakında hatırlatacağım sana...

kızlarrr merabalarrr nasılsınız
aslında kmonuyla ilgisi olmayan bi sıkıntım var yardımcı olabilirmisiniz bizim iş yerinde motivasyon arttırmak için haddel yapılıyor eğlendirici kısa oyunlar hikayeler falan benim aklıma hiç bişey gelmiyo eskiden oynanan oyunlardan neşeli ve kolay aklınıza gelen bişey varmı nolurr yardımcı olunnn

amin Birsumcumm aminnnn tüpe gaza gerek kalmaz inşallah

Bu arada Dhc canımmmmm ikiz geliyormuş sanırımmmm inşallah hayırlısııı olurr 10 gün sonra güzel haberleri alırız inşallah canım benim...

inşallah cnm bnm..doktorumuza göre tüp bizim için mantıklı olan..

olurmuş ama 5 yıldada 20 yıldada belli değilmiş yani..

sabretmek beklemek sonrada hayal kırıklıgı cok zor bılıyorum
ama ınsanında elınden baska bısey gelmıyor
rabbım kımısıne bu duyguları cok yasatmadan verıyor kımısınede bıraz daha bekletıyor ama enınde sonunda verıyor
en kısa zamanda hamıleyım demenı beklıyorum canım
ya bu topıkde herkes hamıle kalsın hemen
hep dua edıyorum

inşaallah tatlım..AMİN
mevlam yar ve yardımcınız olsun
tez zamanda kucaklarınızı doldursun inşaallah
dualarım herdaim sizlerle

Canimmm rabbim bir an once bir bebis versin sanaaaa ben kacarak evlendim yedi ay oldu ailem hala konusmuyor ilk hamile kaldim hep aglardim ailemde ailem diye ama bebeklerim dusunce icim buz gibi oldu ne anam ne babam ne kardeslerim ne kocam umurumda olmadi icimde bi hayat var bugunde askta anada sevmekte yasamakta o yazdiklarinla birkez daha yasadim bunu isallah cok yakinda hepiniz bebelerinizi bulursunuz gercekten hakettiginize inanmiyorum hakettiginizi biliyorum guzel yurekli anne adaylarim benimmmm

deryacım en son kaçında adet gördün cnm ?
tahmini doğum tarihin kaç :)

Yok hala burada olduğuna göre buradaki herkese kendini sevdirdiğine göre sanırım sen ara sokağın hakkını vermişsin ve köşeyi dönmek üzeresin. Bunu yakında hatırlatacağım sana...
Huzur dolusun gerçekten nede güzel konuştunnn köşeyi bir dönsemmm hayırlısıylaaa kalanlarıda çekivereceğim kendimle çok ama çok teşekkür ederim inşallahhhh hatırlatırsın...
inşallah cnm bnm..doktorumuza göre tüp bizim için mantıklı olan..

olurmuş ama 5 yıldada 20 yıldada belli değilmiş yani..

hayırlısıııı Birsumcumm canım benim Rabbim sanada nasip etsin inşallah tez zamandaaa

Kızlar benim değer 295 buna göre dış ve kimyasal gebelik yoktur değilmi?
Birde kan uyuşmazlığı için ne yaptırmamız gerekiyor?

Son düzenleme:

canım aslında hepsi bahane, allah nasip ettikten sonra o gün bugün farketmiyo aslında ama çabalıyoruz işte bişeyler için. bende bu ay hayıt içtim ama bakalım artık hayırlısı. senin içinde çok heyecanlı bakalım ikizmi bi erkek bi kız olsa süper ikiside çıkmış olur hayırlı, sağlıklı evlatlar olsun (olsunlar) inşallahta

amin Birsumcumm aminnnn tüpe gaza gerek kalmaz inşallah

Bu arada Dhc canımmmmm ikiz geliyormuş sanırımmmm inşallah hayırlısııı olurr 10 gün sonra güzel haberleri alırız inşallah canım benim...

gulbebegım ayyy sorma 10 gun sonra alcaz sonucu bakalım
ıkız degıldır yaa
ben degıldır dıyıp duruyorum hadı hayırlısı

aklıma hiçbişi gelmiyo canım

deryacım en son kaçında adet gördün cnm ?
tahmini doğum tarihin kaç :)

sat 30 ekim canım
5 aagustos dogum tarıhı
ultrasonda 4 gun ılerı cıktı ama
yanı ben 5+2 yım
ultrasonda 5+6 cıktı
ama doktor sata göre gıt dedı 5+2 yanı

Kızlar benim değer 295 buna göre dış ve kimyasal gebelik yoktur değilmi?
Birde kan uyuşmazlığı için ne yaptırmamız gerekiyor?

Kan uyusmazligi icin belli bir haftada test uygulaniyo diye biliyorumm pazartesi keseni gorursun bence tatlim

Gamzemmmm bir hasret varki içimde anlatmam mümkün değil resmen bazen içimin yandığını hissediyorum amaa bebeğim birgün gelecek annesine inşallahhh ve burdaki herkes birgün hamiş kalacak hayırlısıylaaa .İnşallah ailenlede aran düzelir be Gamzemmm o iş daha zorr Rabbim tez zamanda barıştırsın sizi inşallah

tabıkı nasıp allah verınce oluyor baska acıklaması yok ıstersen koca 1 ay 1 halvet olsun allaha kalmıs
sanada kısmet etmıstır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…